VIDEO: Start dit eget nyhedsbrev med Aweber

Start et nyhedsbrev med Aweber

Sådan starter du dit helt eget nyhedsbrev med Aweber. Det er nemt og simpelt – så bare kom igang.

I denne video viser jeg dig følgende:

 • Hvordan du starter dit eget nyhedsbrev (fra bunden af)
 • Hvilken emailprovider jeg bruger
 • Hvordan du sætter alt det tekniske op
 • Hvordan du laver (og indsætter) en signup boks på sit website
 • Hvordan du laver og afsender dit aller første nyhedsbrev

Shownotes

Jeg har over de seneste 1,5 år samlet mere end 10.000 mailadresser sammen med Aweber (aff. link), hvilket er fuldstændig fantastisk.

Jeg har fornyeligt været i direkte kontakt med folkene bag Aweber og her indså jeg, at Aweber uden tvivl er det stykke software, der har betydet aller mest for min online succes – ubetinget! (Okay okay, WordPress har også betydet en del, men Aweber slår WP på målstregen)

Fordi jeg har anvendt Aweber i rigtig mange år, og fordi jeg flere gange har været i kontakt med deres support, så tør jeg godt sætte mit navn ved siden af deres. Det er et fantastisk softwarefirma, med et fantastisk produkt!

Aweber er hammer nemt at finde ud af. Har nogle flotte emailtemplates. Er sikkert og billigt. Hvad mere kan man ønskede sig?

Uanset om du køber gennem mit affiliate link eller ej, så er jeg klar til at hjælpe dig, hvis du løber ind i problmer. Derfor, skriv en kommentar nedenfor, hvis jeg skal give dig en hånd?

PS: Og husk at det ikke koster dig noget at tilmelde dig gennem mit affiliate link. Det betyder blot, at jeg får en lille kommision for henvisninger, hvilket giver mit fornyet energi til at pumpe nye artikler og videoer ud til dig – free of charge! Vi tales ved snart igen.

TJEN 10.000 KR HVER MÅNED!
Vil du vide hvordan du tjener 10.000 kr. hver måned som passiv indkomst? Så se mine 5 gratis videoer nu ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

9 kommentarer

 1. Celia 30. august 2014 at 11:11 #

  Aweber virker ret så smart!! Er det også i Aweber, du har sat det op sådan, at du automatisk sender mails ud med 4-5 dages interval på din styrketræningsside? Det er jo en vildt smart måde at holde folk ved ilden på, og jeg oplever, at det er lidt svært og hårdt manuelt at skulle producere nyhedsbreve på email.

  Jeg får helt dårlig samvittighed, hver gang jeg får en ny subscriber! Haha. 😀 Jeg udnytter slet ikke mine næsten 200 subscribers på nuværende tidspunkt… Men hey! Man skal vel starte et sted. 🙂

  Jeg er dog lidt hooked på Aweber lige nu, fordi jeg har en del problemer med Mailchimp….

  Tak for endnu en sej video, Tue! 😀

  Svar

  • Tue Lindblad 31. august 2014 at 10:00 #

   Mange tak Celia.

   Ja, det er Aweber der håndterer min autogenerede emailsekvens på min træningsside.

   Jeg tror også Mailchimp understøtter denne funktion, men da jeg skulle vælge mellem de to ærkekonkurrenter, så faldt valget på Aweber (og det har jeg aldrig fortrudt!)

   Og du har helt ret – jeg har også kronisk dårlig samvittighed over at sende for få mails ud til mine subscribers. Men så må man jo bare give den gas med sin autoresponder kampagne 🙂 – Tue

   Svar

 2. Morten Nicolaisen 9. december 2014 at 0:03 #

  Hej Tue

  Jeg elsker dig! Sådan på det faglige plan 🙂 Min kone og jeg er i fuld sving med at lave vores web-butik / vidoegalleri for mødre, der gerne vil “slynge” deres små. Vi har så meget gavn af din side og lapper i os – senest din video om Aweber. Når vi kommer dertil går vi ad dit aff. link. Tak for gode videoer igen og hav en fantastisk rejse med din kone og lille prinsesse 🙂

  Svar

  • Tue Lindblad 14. december 2014 at 19:32 #

   Aloha Morten (fra Florida),

   Waw.. Tak for de pæne ord og tusinde tak fordi du overvejer at købe gennem mit aff. link. Det værdsætter jeg virkelig. Hvis du støder på spørgsmål, så skriv endelig til mig.

   Held og lykke fra projektet – venlig hilsen Tue

   Svar

 3. martin 8. august 2015 at 12:31 #

  Hej tue…

  Kan man via Aweber, får sendt en prøvemail til ens mailadresse, så man kan se hvordan mailen ser ud, inden du sender den ud til flere 1000erner af dine bruger.

  Martin

  Svar

  • Tue Lindblad 26. september 2015 at 9:50 #

   Hej Martin. Jep, det kan du tro.

   Det fungere glimrende. – Tue

   Svar

 4. Mads 26. oktober 2015 at 0:59 #

  Hej Tue
  Ved oprettelse af aweber, hvor du udfylder firmanavn. Hvad hvis man ikk har noget firma endnu? Skriver man så bare navnet på sin hjemmeside eller er aweber kun for folk med firma? 🙂

  Mads

  Svar

  • Tue Lindblad 5. november 2015 at 19:21 #

   Hej Mads.

   Godt spørgsmål.

   Jeg signede up ved Aweber før jeg registrerede mit firma – og det er der ingen krummer i. Jeg skrev bare mit hjemmesidenavn – ligesom du foreslår.

   God fornøjelse med Aweber 🙂

   Svar

 5. Martin 15. maj 2016 at 11:33 #

  Hej Tue
  Jeg ved ikke helt om det bare er mig men i din guide siger du jo at det er gratis indtil man har 10.000 følgere men jeg har lige været inde og tjekke og der står der at man kun har et måned gratis håber du kan hjælpe 😀
  På forhånd tak

  Svar

Skriv et svar

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær at lave din egen
passive indkomstkilde