Følg min impulsive rejse til Tour de France (bevæbnet med en gammel cykel og en Macbook)

Tour de france

En af de fedeste ting ved at have et online bijob er, at man kan arbejde overalt i verden.

Hamburg, Hong Kong, Honolulu eller Herfølge – huh!

Denne mulighed for frihed har jeg nydt godt af et par gange. Jeg har f.eks. rejst alene rundt i Australien et par måneder, været en 6-7 uger i USA med hele familien mv.

Det er en fantastisk følelse at sidde på den anden side af jorden og nyde livet, samtidig med at pengene ruller ind. Ikke sandt?

Nå, men grunden til jeg skriver dette, er fordi jeg netop er gået på arbejdsferie (også kaldet sommerferie) fra mit almindelige arbejde.

Så nu skal der virkelig arbejdes.. YUHUU!

Jeg har samlet bunkevis af sjove opgaver sammen, så jeg glæder mig virkelig til at kunne gå i dybden. Min kæreste er utrolig forstående og har givet mig knap en uge, hvor jeg bare kan gå all-in. (Derefter står den på badeferie i Lalandia)

Nå, men da jeg i forgårs satte mig ned og prøvede at strukturere den kommende uge, blev jeg ramt af et lyn.

“Hvorfor sidde i Herfølge og arbejde, når jeg kan sidde et hvilket som helst sted i verden?”

Hmm!?

Som du måske har gættet efter at have læst dette blogindlæg om hastighedsoptimering, så er jeg kæmpe Tour de France fan. Jeg elsker alt ved touren (pånær Froome) og har altid drømt om at cykle op af et af bjergene og se rytterne suse fordi.

Og nu er chancen her!

Derfor tog det mig kun to sekunder at beslutte, at imorgen kl. 0900 går turen til Frankrig

Tour de France – here I come!

Normalt når jeg arbejder på nettet er jeg rimelig struktureret, så det er ganske befriende at gøre noget impulsivt og irrationelt. (Du skulle prøve det?)

Jeg har ikke haft tid til at planlægge turen i detaljer, idet jeg samlet har brugt knap en time på forberedelse, hehe!

Faktisk, har jeg kun formået at finde et halvdårligt kort over etaperne og booke et mystisk hotel.

Mit hotel

Mit franske hotel i byen Megeve

Set det ikke hyggeligt ud?

For at undgå at det hele kommer til at handle om hoteller og fransk mad, så har jeg sat mig to konkrete (og skøre) mål:

Mål nr. 1: Jeg har fundet min gamle moutainbike frem fra kælderen, så jeg satser på at nappe minimum et bjerg (uden for kategori naturligvis). Målet er således at sidde på toppen af bjerget i min medbragte længestol og arbejde, mens cykelrytterne drøner fordi i det skønneste sommervejr.

Mål nr. 2: At få lov til at interviewe en af rytterne. Jeg ved ikke hvordan jeg skal bære mig ad med at komme tæt på rytterne, men det finder jeg nok ud af. Jeg ved heller ikke helt hvad jeg skal tale med dem om (måske affiliate marketing?) Pyt, det finder jeg ud af på vejen. Det tager trods alt godt 14 timer at køre derned, hehe! (Har du foreslag til hvad jeg skal tale med rytterne om, så sig endelig til.)

Om det lykkedes at indfri disse to mål, eller om jeg ender med at holde i kø i regnvejr et sted i Frankrig det må tiden vise. Jeg er i hvertfald fuld af optimisme og selvtillid!

Hvis du vil følge med undervejs og se om jeg når mine mål, så kig fordi dette blogindlæg engang imellem. Jeg regner med at lave en videoopdatering 1-3 gange dagligt (måske mere.) Få et indblik i hvordan det er at være tilskuer til verdens støreste cykelløb og om det kan lade sig gøre at kombinere arbejde og Tour de France.

PS: Hvis du skal ned og se en af etaperne (etape 18, 19 eller 20) så sig endelig til – så gir jeg en redbull. Send en SMS på tlf. 2810-0909 – vi ses måske.

Live opdatering fra Tour de France 2016:

Opdateringer fra Tour de france

Nedenfor kan du følge med i min impulsive rejse dag for dag. Jeg videoblogger 1-3 gange hver dag og gør mit bedste for, at give dit et indblik i, hvordan det er at være tilskuer til Tour de France – med en Macbook under armen.

“Bedre end TV2 tour” – anonym anmelder

1# opdatering (dag 1):

Så er jeg ved at lette fra Herfølge. Ingen strøm på bilen. Perfekt.

2# opdatering (dag 2):

D. 21. juli 2016, Franfurt. Kl. er 08 og jeg har svedt som en pattegris i nat (34 grader). Nå, men nu skal jeg ned og spise morgenmad og en lille smuttur ned til Megeve, hvor bjergenkeltstarten lander senere i dag.

3# opdatering (dag 3)

Står ca. 27 km før mål. Der har lige kørt en bunke biler fordi og kastet alverdens ting af til publikum. Jeg fik et par hatte og brød!!

3# opdatering (dag 3-4)

Jeg bor på et lækkert 5-stjernet hotel (fik det billigt) hvor alt er fantastisk på nær internettet! Det er praktisk talt umuligt at uploade noget som helst. Der er fin mobil forbindelse, men af en aller anden grund så er det ikke muligt at uploade mere en 1-2 mb (selvom det er fin 3G dækning.)

Det vanskeliggøre min fantastiske live dækning af Touren, og det beklager jeg. Har har skudt et del video, så selvfølgelig bliver lagt på Youtube så snart jeg returnerer!

TJEN 10.000 KR HVER MÅNED!
Vil du vide hvordan du tjener 10.000 kr. hver måned som passiv indkomst? Så se mine 5 gratis videoer nu ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

5 kommentarer

 1. Brian 19. juli 2016 at 17:53 #

  Du kan spørge om de 10 bedste ved og være prof cykel rytter og de 10 værste

  Svar

  • Tue Lindblad 19. juli 2016 at 19:09 #

   Hej Brian.

   Super gode forslag. Og tak fordi du læser med 🙂

   Svar

   • Brian 20. juli 2016 at 21:42 #

    Hej Tue

    Har lige set TV2 Sporten hvor de talte med christoffer hjul jensen fra Orica-BikeExchange.

    han siger at Froome hold Sky har købt konkurrenterne til at køre for dem.

    Kan du ikke ikke høre hvad han mener med dette. Typisk journalister de er mikrofon holder. Der bliver ikke spurt ind til det som personen siger.

    Svar

 2. Yvonne 19. juli 2016 at 18:11 #

  Fed ide, Tue 🙂
  Glæder mig virkelig til at se det.
  Spørgsmål:
  Spørg om, hvad han har af planer efter cykelkarrieren?
  Blogger han om sin cykling?

  Svar

  • Tue Lindblad 19. juli 2016 at 19:10 #

   Hej Yvonne.

   Mange tak og tak følger min lidt tossede ide.

   God plan – jeg fletter spørgsmålene ind, hvis jeg på mirakuløsvis finder en cykelrytter at interviewe 🙂

   Svar

Skriv et svar

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær at lave din egen
passive indkomstkilde