Guide til passiv indkomst (start her)

Passiv indkomstPassiv indkomst? Det lyder dælme lækkert – men er det overhovedet muligt at tjene penge online, mens man laver noget helt andet?

Før jeg svarer på det spørgsmål (og viser dig, hvordan min forretning er skruet sammen), så lige en kort introduktion.

Hej med dig

Jeg hedder Tue Lindblad og er fyren bag Onlinebijobber. Jeg er 36 år (wow, tiden går hurtigt!) og driver en startup, har en lille baby, kæreste og hus, så tiden er ofte knap. Alligevel bijobber jeg med at drive en del hjemmesider, som alle genererer en stabil indkomst måned efter måned.

Men hvordan er det muligt?

Grunden til at det kan lade sig gøre ved siden af fuldtidsarbejdet og de 100 andre ting, er fordi indkomsten er… Passiv!

Min “passiv indkomst-forretningsmodel”

Jeg har lavet en video, der forklarer dig, hvordan min passiv indkomst model (PIM) fungerer. Jeg håber, den vil inspirere dig til at generere din egen passive indkomst på nettet.

Før du hopper videre i denne guide, så husk lige at tjekke mit gratis kursus ud nedenfor. I kurset viser jeg dig, hvordan du laver et digitalt produkt og sælger det fra din hjemmeside (Advarsel: Plat humor kan forekomme i videoerne)

SE ALLE VIDEOERNE GRATIS

Sådan laver du en hjemmeside på 10 min.

Hvis du vil generere passiv indkomst på nettet, så skal du have din egen hjemmeside. (Rimeligt logisk, ik’?)

Og bare rolig, det er blevet vanvittigt nemt at lave sin egen hjemmeside. Det er hverken dyrt eller tidskrævende at komme i gang.

I denne video viser jeg dig, hvordan du kan lave en flot WordPress hjemmeside på bare 10 minutter – til en samlet pris af 223 kr. (inkl. et års hosting!)

Vigtige links fra de to videoer

Unoeuro hosting – Det hosting-selskab, jeg selv bruger og stoler på (affiliate link)

Uddybende artikel om WordPress og Unoeuro – Derfor bruger jeg selv udelukkende WP og Unoeuro.

Sådan sælger du digitale produkter fra din hjemmeside – Den tekniske del af passiv indkomst-modellen

Passiv indkomst i Danmark kontra USA

Digitale produkter og passiv indkomst er kæmpe stort i USA lige nu!

Hvis du kenderne navnene Pat Flynn, David Siteman Garland og Amy Porterfield, så ved du, hvor fantastisk mange penge de tjener på at sælge digitale produkter fra deres hjemmeside.

Men er det overhovedet muligt i Danmark? USA er jo noget nær en trillion gange større end lille Danmark!

Udmærket. Det er bestemt muligt at sælge digitale produkter online i Danmark og skabe sig en fornuftigt passiv indkomst. Det er jeg alt andet lige et fint eksempel på.

Det er klart, at markedet er meget mindre herhjemme, men til gengæld er konkurrencen næsten ikke-eksisterende! Jeg ville uden problemer kunne nævne 100 brancher, hvor der ikke er lavet et eneste digitalt produkt, på trods af et kæmpe stort potentiale. (Her er tre hurtige eksempler: “Bliv jægersoldat”, “Rundrejser i USA” og “Lær at sejle”)

Her er forskellen på Danmark og USA (hvad angår passiv indkomst):

Plus og minusser ved det danske marked: Ingen konkurrence, hvilket gør det relativt nemt at lave et produkt, der tjener 5-10.000 kr. om måneden som passiv indkomst. Ulempen er, at markedet kun i sjældne tilfælde er stort nok til at bære et produkt, der tjener mere end 500.000 kr. om året.

Plus og minusser ved det amerikanske marked: Styg konkurrence, men til gengæld er der intet loft for, hvad dine succesfulde produkter kan indtjene. Se f.eks. denne historie om et digitalt produkt, der tjener en million dollar om måneden (SAY WHAT!!)

Konklussionen på ovenstående må være, at det er en del lettere at lave digitale produkter i Danmark (endnu), men til gengæld er der mange flere penge at hente i USA (hvis du er sindssyg, SINDSYG dygtig!)

Sådan kommer du i gang med passiv indkomst!

Hvis du vil tjene passiv indkomst, så gør følgende: (ikke i morgen, men NU!)

Videokursus

Se mit gratis videokursus – Start med at se, hvordan jeg tjener penge online. I disse 5 videoer holder jeg dig i hånden, mens jeg viser dig, hvordan min passiv indkomst model fungerer.

Digitale produkter

Sæt dig ind i, hvad et digitalt produkt er – Er du stadig lidt i tvivl om, hvad et digitalt produkt egentlig er, så læs denne uddybende gennemgang – med en række gode eksempler.

Sådan laver du en ebogLav din egen ebog – Er du mere praktikeren, så se dette gratis webinar, hvor jeg viser dig, hvordan du laver en e-bog. Casen tager jeg udgangspunkt i en e-bog omhandlende værnepligten.

Husk at sige hej i kommentarfeltet nedenfor, og hvis du har lyst, må du også meget gerne dele denne guide med dine venner på de sociale medier.

På forhånd mange tak – venlig hilsen Tue.

80 kommentarer

 1. Patrick 2. september 2014 at 10:48 #

  Super dejlig tone du har. Du taler til et bredt publikum, og gør det hele overskueligt. Keep up the good work!

  Svar

 2. sebastian andersen 19. oktober 2014 at 20:02 #

  super gode videoer, de giver massere af inspirration. har du evt. en guide eller link til hvor man kan lære at indstallere sin e-bog saa den er klar tilsalg?

  mvh.

  Svar

 3. Henrik 20. oktober 2014 at 12:13 #

  Fedt koncept håber jeg kan opnå noget der ligner det samme som du har gjort. Hvor meget arbejde lægger du i at finde nye ting hver måned?

  Svar

  • Tue Lindblad 28. oktober 2014 at 18:02 #

   Hej Henrik.

   Tak for de pæne ord. Mit tidsforbrug ser nogenlunde således ud (både nye produkter og løbende vedligeholdelse ekskl. blogindlæg på denne side):

   Måned 1: 2-4 timer
   Måned 2: 2-4 timer
   Måned 3: 2-4 timer
   Måned 4: 100-200 timer
   Måned 4: 2-4 timer etc.

   Som du kan se bruger jeg ikke ret meget på en almindelig måned. Men når jeg får en ny ide eller kaster mig over et gammel projekt, så går jeg i “all-in”-mode i et par uger (hvilket min kæreste hader som pesten!) Jeg har forsøgt at ændre mit approach flere gange, men det er tilsyneladende sådan mit urværk tikker. 🙂 – Vh. Tue

   Svar

 4. Susanne 5. december 2014 at 11:12 #

  Hej Tue

  Du er suveræn god til det! Du har inspireret mig til selv at komme i gang men jeg har lidt svært ved dette step.

  You rock !! som du selv skriver

  mvh.
  Susanne

  Svar

  • Tue Lindblad 24. december 2014 at 3:55 #

   Hej Susanne,

   Tusinde tak – og kom nu bare i gang! Det første skridt på trappen er det længste 😉 – Vi tales ved, Tue.

   Svar

 5. Henrik Rabell 7. januar 2015 at 9:00 #

  Hej Tue,

  Jeg skal lige høre dig ad, hvornår video 4 og 5 kommer ud? Jeg venter spændt på dem… Hvis det er mig, der har misset dem, beklager jeg. 🙂

  Svar

  • Tue Lindblad 2. februar 2015 at 14:17 #

   Hej Henrik,

   Jeg har faktisk filmet dem, men var nød til at slette dem da der opstod et problem med lyden (lang historie!) Men jeg er ved at skyde dem igen, så indenfor februar lover jeg 🙂 – Tue

   Svar

 6. Henrik 2. marts 2015 at 21:04 #

  Hej Tue.

  Jeg ville hører når man skriver en e bog, er det så bare en tilfældig bog som er udgivet af en forfatter man skriver ind og sælger?
  Er der ikke nogle krav for at videre sælger deres produkt?

  Svar

  • Tue Lindblad 2. marts 2015 at 22:20 #

   Hej Henrik,

   Beklager, jeg for måske forklaret mig dårligt. Jeg tager udgangspunkt i en ebog du selv har skrevet – altså hvor du er forfatteren!

   Som du siger er det ganske ulovligt at oversætte andres ebøger og tjene penge på, uden samtykke.

   Venlig hilsen Tue

   Svar

 7. Malene Ratajczak 9. marts 2015 at 11:48 #

  Hej

  Svar

 8. Henrik 12. april 2015 at 8:02 #

  Hej Tue,

  Jeg er pt. næsten færdig med en ebog, har lavet site og webshop som er godkendt af Nets. (pyha…). Næste skridt er at sætte det op, så køberen får en automail med pdffilen/eller et link til et lukket område med password og brugernavn. Hvordan laver jeg den mail? Er det inde i Aweber eller et sted i betalingssystemet? Jeg bruger naturligvis Woocommerce, gennem et af dine affiliatelinks…:-)

  På forhånd tak for svaret!

  Svar

  • Tue Lindblad 12. april 2015 at 9:32 #

   Hej Henrik,

   Godt gået. Denne mail bliver genereret af Woocommerce, i forbindelse med at dine kunder køber et af dine produkter. Der er to måder hvorpå køberne kan hente deres ebog (pdf-fil).

   Ved at klikke på det link der fremsendes til dem lige efter køb, eller ved at logge ind på din side og downloade ebogen. Denne del er pære nem – Woocommerce fikser det hele.

   Venlig hilsen Tue

   Svar

 9. Mette 14. april 2015 at 1:02 #

  Hej og tak for videoerne jeg glæder mig til at føje digitale produkter til min online portfolio 😉

  Svar

  • Tue Lindblad 14. april 2015 at 7:05 #

   Hej Mette,

   Super. Det glæder jeg mig til at høre mere om. Vi tales ved, Tue

   Svar

 10. Jette 21. maj 2015 at 12:43 #

  Hej Tue,
  Jeg er ved at købe webhotel med din kuponkode, men der står 0,00 i rabat koden, når jeg kommer til betalingen. Så pris i alt er kr. 270,43 i stedet for de 223,- du nævner i videoen.
  Gør jeg noget galt? Jeg har klikket via dit link og opgivet koden….
  Bedste hilsener
  Jette

  Svar

  • Tue Lindblad 28. maj 2015 at 8:15 #

   Nope, det er lidt misvisende, men der skal stå “o”. Du får nemlig ingen kontantrabat i forbindelse med selve købet, men blot de 3 måneders gratis hosting.

   Håber det giver mening! – Tue

   Svar

 11. Jette 21. maj 2015 at 18:01 #

  Hej,
  Er der prisstigning siden du har skrevet om hosting? Når jeg går ind via dit link og med din kupon bliver det 270,-
  vh
  Jette

  Svar

  • Tue Lindblad 28. maj 2015 at 8:19 #

   Hej igen,

   Skarpt spottet. Jeg har lige tjekket det hele igennem, og prisen er ikke steget. Men da jeg har bestilt, så vises prisen uden moms! Så den differance du ser er alene momsen.

   Jeg ved ikke hvorfor hulen jeg får en pris uden moms i videoen, for jeg valgte “Firma med momsnummer”! Jeg undersøger og beklager fejlen i videoen. Beløbet for at oprette et webhotel med Unoeuro er 270 kr. (inkl. alt!) og ikke 236 kr. som i videoen :/

   Tak fordi du var vågen – Tue

   Svar

   • Jette 28. maj 2015 at 14:23 #

    Tak 🙂 Og endnu en gang tak for informationen. Jeg er nu i gang med at prøve WP og få det til at ligne en hjemmeside.
    Bedste hilsener,
    Jette

    Svar

    • Tue Lindblad 14. juni 2015 at 11:28 #

     Det var så lidt – og overvej kraftigt at købe et tema fra f.eks. Themeforest (affliate link) fremfor at designe din egen side fra bunden.

     God fornøjelse, Tue

     Svar

     • Jette 14. juni 2015 at 22:12 #

      Hej igen Tue,
      Hvad er forskellen på at vælge et design fra WP i forhold til at købe sig til et? Jeg forstår ikke helt fidusen. Kig meget gerne på min hjemmeside. Jeg kan se på dit link, at de er “responsive” hvorfor er det vigtigt? Bedste hilsener Jette

     • Tue Lindblad 25. juni 2015 at 6:26 #

      De (gratis) temaer der ligger på WordPress.com er fine nok, men er ikke på højde med de temaer der er til salg på f.eks. Themeforest.net

      Det siger nok lidt sig selv, da de bedste designere/programmører søger mod den platform, hvor de kan tjene penge på deres arbejde.

      Responsive betyder, at hjemmesiden tilpasser sig størelsen på den browser du benytter til at besøge siden. Reponsive webdesign ser der for (næsten) altid pænt ud på både tablet, smartphone etc. Du kan tjekke om siden er responsive ved at gøre browseren mindre eller større (indholdet på siden tilpasser sig vinduet.)

 12. Anja 26. september 2015 at 13:25 #

  Hej Tue,

  Jeg har set nogle af dine videoer, og må indrømme at du gi’r et smil på læben kontra mange andre ‘korrekte’ how-to-videoer. Elsker dine fraklip! Bliv ved med det 🙂

  Jeg følger flittigt med, da jeg er start up prosessen med et nyt projekt 🙂

  Svar

  • Tue Lindblad 3. oktober 2015 at 7:53 #

   Tusinde tak for kommetaren – den sætter jeg pris på. Venlig hilsen Tue

   Svar

 13. Sandra Poulsen 26. oktober 2015 at 14:12 #

  Giv os nogle penge, vi er desperate

  Svar

 14. Karina 30. oktober 2015 at 12:16 #

  Hej Tue,

  Er total ny her! Hvad er det for en bog du har skrevet? Som du sælger? Eller sælger du en bog for en anden gennem din side?Jeg prøver at få nogle ideer til noget ekstra indkomst, overvejer en blog, og da jeg gik igang med research på tingene idag, kan du jo så se jeg er endt her! Havde ikke lige regnet med at skulle skrive en bog (Ihvertfald ikke lige nu i mit liv :D) Ja kan mærke jeg godt kunne blive hug på at lære noget mere her, plus at jeg skal have noget at leve af 🙂 Er også i fuld gang med at sætte vores baby til verden,
  På forhånd mange tak 🙂
  Karina

  Svar

  • Tue Lindblad 1. november 2015 at 11:31 #

   Hej Karina og velkommen til siden.

   Jeg sælger flere bøger/træningsprogrammer, indenfor følgende nicher: Uddannelse, styrketræning og motionstræning generelt.

   Du behøver ikke tjene penge online ved at skrive en ebog. Der findes mange andre muligheder – se her: https://onlinebijobber.dk/tjen-penge-online

   Leder du efter en god ide, så husk at tjekke disse to sider ud:

   https://onlinebijobber.dk/ideer/

   https://onlinebijobber.dk/3-maader-at-finde-et-emne-til-dig-foerste-digitale-produkt/

   PS: Hvordan havnede du på min side? Hvad søgte du efter på nettet? På forhånd tak – Tue 🙂

   Svar

   • Karina 1. november 2015 at 14:31 #

    Hej Tue,
    tak for dit svar, vil tjekke siderne ud!
    Jeg googlede hvordan man kunne tjene penge på blogging. (Tror jeg skrev “indtjening på blog” Fordi det var det første jeg var ude i, tror bestemt stadig blogging er relevant for mig, igennem min hobby og ligge videoer ud der osv for at tiltrække publikum. Men bestemt også med øje for indtjening.
    Og fra den side må det jo være muligt at linke ud til div. e bøger etc hvad der koster.
    Hvad er dit råd med hensyn til en hjemmeside, jeg har ret mange forskellige interessere, feks undervisning i ridning men maler også… er det dumt at kombinere tingene på een side? Syntes jo måske det kunne være en charme og en del af min personlighed at samle tingene, fordi ved selv at når man kigger på andres blog så er man også interesseret i personen selv, hvis de har noget godt på hjertet.
    God søndag til dig!

    Svar

    • Karina 7. januar 2016 at 11:46 #

     Hjælp! Kan ikke finde din video nr 2! Har de andre 🙂

     Svar

 15. Christian Olsen 1. november 2015 at 7:21 #

  Hej. Tue. Når jeg går ind på unoeuros hjemmeside for at bestille min hjemmeside. Så skal jeg betale 270 kr selvom jeg har indtastet din rabatkode, hvis jeg ikke indsatster din rabarkode så skal jeg stadig betale 270 kr. Så din rabatkode giver mig jo ikke rabat. Ved du hvorfor at den ikke virker

  Svar

  • Tue Lindblad 1. november 2015 at 11:33 #

   Hej Christian.

   Min rabatkode giver de første 3 måneders hosting gratis. Du skal betale det samme beløb upfront, men slipper lidt billigere i længden. Dette er ikke nogen vanvittig rabat, men lidt er bedre end ingenting.

   PS: Tak fordi du spurgte 🙂 – Tue

   Svar

 16. Jan Fischer-Nielsen 9. november 2015 at 16:06 #

  Hej ja jeg var lige et smut herinde for jeg leder efter noget med betalingssystemer, der er billige at bruge og som fungere godt sammen med WP og WooCommerce. Du skriver at det kan være en god forretning at lave noget med digital salg og det må man da sige at musik er. Men jeg håber at jeg finder et betalingssystem der er billig at bruge, der kan bruges her hjemme og hele verden.

  Svar

  • Tue Lindblad 6. december 2015 at 21:52 #

   Hej Jan. Super godt spørgsmål.

   Jeg har faktisk netop skrevet en artikel, hvor jeg lister de 5 bedste betalingssystemer til at sælge (digitale) produkter i Danmark. Jeg er lige ved at få læst det igennem af min redaktør (læs: kæreste). Jeg sender en mail ud, så snart det er klar.

   God jul, Tue

   Svar

 17. Stine 10. december 2015 at 12:16 #

  hej Jan jeg kan li’ din ide, da jeg er handicappet og ikke kan få et normalt job og desuden har svært ved at komme hjemme fra, jeg har tænkt på sælge fantasy-bøger som jeg har skrevet som e-bøger, og jeg vil gerne have din mening mht. om det er muligt, om ikke andet så supplere min kontanthjælp

  Svar

  • Tue Lindblad 10. januar 2016 at 9:14 #

   Hej Stine.

   Først og fremmest tak fordi du læser med på Onlinebijibber.dk

   Jeg har desværre ikke de store erfaringer med at sælge fiktive ebøger på nettet, så tag mine råd med et gran salt.

   Alle de bøger jeg har skrevet har løst et konkret problem, som folk søger efter i google. Din bog vil være meget anderledes at sælge.

   Umiddelbart tror jeg du er bedre stillet ved at alliere dig med en traditionel publisher. Hvis du alligevel vælger at selvudgive dine ebøger, så kræver det at du opbygger en stor og solid fanbase før du sætter dine bøger til salg.

   Håber det gav mening? Tue

   Svar

 18. Morten 17. december 2015 at 20:59 #

  Hvordan kan det være de gratis videoer skal tage en måned om at komme i sted for direkte adgang efter man har oprettet sin mail ?

  Svar

  • Tue Lindblad 10. januar 2016 at 9:17 #

   Hej Morten.

   Godt spørgsmål.

   Hvis jeg gav alle videoerne væk ASAP, så tror jeg mange ville se dem og glemme alt om dem.

   Når der går en uge imellem er det tid nok til at folk kan tage action på hvert step og ikke glemmer videokurset med det samme, da de bliver mindet om det løbende.

   Men måske en uge mellem hver video er i overkanten? – Tue

   Svar

 19. Preben 27. december 2015 at 18:50 #

  Hej Tue, fedt at du vidensdeler… Skal i gang med at se dine videoe nu, så måske spørgsmålene bliver besvaret heri…hvis ikke, har du også erfaring med at lave en app? Og hente statistik/data fra nettet og vise deri?

  Svar

  • Tue Lindblad 10. januar 2016 at 9:21 #

   Hej Preben.

   Tak fordi du tilmeldte dig nyhedsbrevet. Jeg har kun lave en enkelt app, som beregner hvor mange proteiner din krop har brug for hver dag.

   Jeg lavede denne app som en test, da jeg ville se hvor kompliceret det var at byggen sådan en fætter.

   Ligesom alt andet, så var det rimelig svært. Det tog mig lang tid at få den lavet (selvom jeg brugte en ekstern programmør), så det er umiddelbart ikke en forretningsmodel jeg vil kaste mig over igen.

   Men hey – der er mange der tjener penge online på at lave og sælge apps, så det er bestemt muligt. Husk bare at tage højde for at det tager tid at få lavet app’en og konkurrencen er efterhånden benhård 🙂

   Venlig hilsen Tue

   Svar

 20. Marie 7. januar 2016 at 11:37 #

  Hej Tue, tak for god læsning, jeg har selv i august købt et domæne, og gjort som du viser og oprettet en blog. Du skriver selv 10 minutter til at oprette en hjemmeside, er der ikke den store forskel på de to ting eller kan man få begge dele på det samme domæne, jeg tænker også er på. hvor en evt webshop skulle ligge, god dag til dig. Mvh Marie

  Svar

  • Tue Lindblad 10. januar 2016 at 9:23 #

   Hej Marie.

   Tak for din kommentar.

   Det tager samme tid at lave en hjemmeside og en blog (som jo egentlig bare er en hjemmeside.)

   Husk dog, at de 10 min er ekskl. ventetid.

   Du kan sagtens have en webshop og en blog (etc.) på samme domæne. Det er faktisk ganske normalt.

   Held og lykke med projektet – Tue

   Svar

 21. Karina 10. januar 2016 at 16:58 #

  Hej Tue,
  som du kan se her er jeg nu indehaver af min egen blog!
  Så vidt så godt, hvad er nu næste skridt? Hvordan får man reklamer på sin blog? og måske endda de affiliates?

  Kanon med din hjælp! Dejligt ligetil 😀
  Mange hilsner
  Karina

  Svar

  • Tue Lindblad 20. januar 2016 at 14:05 #

   Mange tak, Karina.. Og tillykke med din blog 🙂

   Jeg vil ikke anbefale dig at indsætte reklame endnu (medmindre du har hundredevis af daglige besøgende – eller faktisk tusindevis!)

   I stedet bør du kigge nærmere på affiliate, som du også nævner. Særligt interessant for dig kunne være at blive affiliate for rejseselskaber eller flyafbestillingsselskaber.

   Jeg er ved at lave en komplet guide til affiliate marketing, men i mellemtiden kan du tjekke partner-ads.dk ud.

   Venlig hilsen Tue

   Svar

 22. Torben 2. marts 2016 at 11:07 #

  Hej Tue!
  Jeg barsler med tanken om at få min egen hjemmeside og måske på sigt prøve at tjene lidt ekstra. Ekstra indtjening er dog ikke det primære her i opstartsfasen. Jeg undrer mig over, hvad det betyder at et domænenavn ikke står som ledigt i Unoeuro, men at navne derimod er hostet hos fx hos Dandomain eller Azero. Er det fordi der har været en ejer på de navne førhen, i de pågældene firmaer men nu er til salg derfra eller?
  Tak for svar!
  Mvh
  Torben

  Svar

  • Tue Lindblad 10. marts 2016 at 8:41 #

   Hej Torben.

   Det betyder (oftest) at domænenavnet er registreret og er tilnyttet et webhotel hos f.eks. One.

   Hvis du slår domænenavnet op hos Dandomain.dk (på forsiden) så kan du klikke på “Whois” og se hvem der har regisreret domænenavnet. Håber det hjælper? – Tue

   Svar

 23. Cecilie 17. marts 2016 at 12:00 #

  Du snakker super godt og i et fanstatisk tempo. nu vil jeg kigge videre på din side og lærer noget mere og se om det kan fører til noget for mig 🙂

  go´ torsdag til dig 🙂

  Svar

 24. Jerry 12. april 2016 at 4:35 #

  Hej Tue,
  Mange tak for din behagelige made at forklarer tingene paa… saa vi alle har en chance for at forstaa det…:-)
  Jeg sidder I Singapore… og haaber paa at komme igang saa hurtigt som muligt.

  Ser frem til at modtage de resterende 4 video links saa jeg kan forstaa mere…:-)

  Igen… mange tak

  Jerry

  Svar

  • Tue Lindblad 2. juli 2016 at 21:55 #

   Hej Jerry.

   Super cool. Singapore – det land gad jeg godt besøge en dag.

   Tak fordi du læser med – Tue 🙂

   Svar

 25. August 19. juni 2016 at 16:06 #

  Hey Tue

  Super fed og overksuelig guide 🙂 og desuden en mega lækker side.

  Jeg har lige et enkelt spørgsmål omkring
  affiliate marketing, som jeg håber du vil hjælpe mig med.
  Når man finder affiliate-partnere kan man gøre det
  gennem de såkaldte partnere-sider, men er der andre
  muligheder, hvis jeg nu vil finde flere partnere inde for den samme branche, og siderne ikke tilbyder det?

  Håber du kan hjælpe mig

  – August

  Svar

  • Tue Lindblad 2. juli 2016 at 22:04 #

   Hej August.

   Ja, der er flere måder:

   1) Den bedste er finde en niche, hvor der allerede er en række webshops der har indgået aftale med et partner netværk (partner-ads mv.)
   2) Flere større webshop (og et par mindre) har et partnerprogram “lokalt” – dvs. udenom aff. netværkene. Senest har jeg spottet den samme trend indenfor salg af digitale produkter – bl.a. Thomas Rosenstands SEO-lex.
   3) Skriv direkte til webshoppen. Hvis du kan ‘provide value’ (god trafik) så lytter de. Mikael Rieck har skrevet flere artikler om emnet, som du bør læse, hvis du skal overtale en webshop til at oprette et affiliate program.

   God vind – Tue

   Svar

   • August 3. juli 2016 at 8:36 #

    Tusind tak for svaret 🙂

    Svar

 26. August 5. juli 2016 at 14:09 #

  Super lækkert, så er min hjemmeside sat op.
  Tak for hjælpen 🙂

  Svar

 27. Dina Risager 14. juli 2016 at 18:46 #

  Det er rigtig spændende og let forståeligt!

  Svar

 28. Pernille 20. juli 2016 at 9:25 #

  Hejsa Tue
  Jeg faldt over din side, fordi jeg forsøger at finde et alternativ til Simplero. Jeg er ved at lave et mini videokursus, hvor der hører en bog til, og så er jeg på udkig efter, hvordan jeg skal sælge.
  Nu kigger jeg mig omkring hos dig, og ser om du har nogle løsninger, og så glæder jeg mig til at se dine videoer, så jeg kan få noget inspiration.
  Bedste hilsner
  Pernille

  Svar

  • Tue Lindblad 10. august 2016 at 15:55 #

   Hej Pernille.

   Tak for din kommentar. Der findes mange alternativer, Du kan evt. starte med at læse dette blogindlæg:

   https://onlinebijobber.dk/de-5-bedste-systemer-til-at-saelge-digitale-produkter/

   Hvis du leder efter en direkte klon, så overvej Techable.com som er et fint amerikansk alternativ. Skulle jeg gøre det som du er i gang med, ville jeg nok bygge det direkte i WordPress (dvs. sætte indholdet op bag en payment-wall, som f.eks. kan laves med Woo Memebership plugin til Woocommerce) Venlig hilsen Tue

   Svar

 29. Ole 20. oktober 2016 at 12:14 #

  Hej Tue 🙂

  Jeg får ikke længere dine fantastiske mails. Hvordan kan det være?

  Svar

  • Tue Lindblad 13. november 2016 at 8:31 #

   Hej Ole. Det er fordi jeg har haft frygtelig travlt. Jeg er dog snart tilbage – har allerede skrevet 4 (ikke-udgivne) blogindlæg. To be continued – Tue 🙂

   Svar

 30. Sebastian 11. november 2016 at 0:10 #

  Tusinde tak for hjælpen til at komme i gang 🙂

  Svar

  • Tue Lindblad 13. november 2016 at 8:31 #

   Hej Sebastian.

   Det var bestemt så lidt. God rejse 🙂

   Svar

 31. John 21. november 2016 at 8:34 #

  Hej Tue

  Er ved at skrive på en e-bog og indsamle viden til den.
  Har således oprettet en konto hos Clickbank, og vil gerne købe et produkt fra en derinde.
  Ved du, hvis jeg opretter et affiliatelink til dette produkt og selv køber via linket, om jeg vil oppebære provision af eget køb?

  Og du får lige 3 solide herredunk for din informative, lødige og gennemskuelige side, tak for det

  Svar

  • Tue Lindblad 6. december 2016 at 7:50 #

   Hej John.

   Mange tak for de fine ord – det sætter jeg pris på 🙂

   Ja, du vil få en kommision når du køber igennem dit eget link… men det er desværre forbudt. Det betyder i praksis, at hvis du bliver opdaget, så vil din kommision blive annulleret og din konto lukket.

   Nu skal jeg bestemt ikke opfordre til ulovligheder her på siden, men hvis du vil gøre dig en den slags, så skal du nok være lidt kreativ (andet brugernavn, email etc.) – Tue

   Svar

 32. Carsten 6. december 2016 at 5:30 #

  Hej Tue……
  Du skriver på denne side:
  “I denne video viser jeg dig, hvordan du kan lave en flot WordPress hjemmeside på bare 10 minutter – til en samlet pris af 223 kr. (inkl. et års hosting!)”
  HVOR GØR DU DET ?

  Svar

 33. Karina 4. januar 2017 at 0:02 #

  Hej Tue
  Tusind TAK for at du deler al din viden. Det er så herligt 🙂

  Svar

 34. Charlotte 4. marts 2017 at 8:43 #

  Hej Tue

  Super fedt site:) Overvejer selv at lave et digitalt produkt. Men én ting er at have et produkt at sælge. Hvordan får man gjort opmærksom på det, skabt trafik ind til sitet og får folk til at købe? Guider du også i, hvordan man arbejder med SEO, annoncering, konverteringsoptimering o. lign?

  Bedste Hilsner
  Charlotte

  Svar

 35. Lars Jensen 14. marts 2017 at 19:39 #

  Hej Tue
  Rigtig god hjemmeside du har her. Jeg er selv i gang med at lave en e-bog og har i den forbindelse nogle spørgsmål som jeg håber du vil besvare.
  Hvordan sikre jeg mig rettighederne over en ebog og sikre mig at den ikke bliver stjålet?
  Hvordan skal de penge jeg evt. kommer til at tjene på det indberettes til skat?

  Svar

 36. helle jespersen 21. april 2017 at 9:35 #

  Hej tue der er desværrer sket det at vidio nr 5 jeg har haft fået af dig er blevet væk fra min mailbakke kan du sende den igen med kkursus opstart har endelig taget tid til at skal i gang så øv jeg ikke kan finde den. mvh helle

  Svar

 37. Sabina 5. juni 2017 at 18:40 #

  Hvorfor har jeg først opdaget dig og siden nu? Har brainstormet i et par måneder, og den viden her er lige præcis det jeg manglede! Nu er jeg klar. Fedt. Tak 🙂

  Svar

 38. Ib Andersson 2. oktober 2017 at 14:22 #

  Hej super fed hjemmeside, glæder mig til at komme igang, selv om jeg er lidt i efteråret af livet, så er der altid nye spænende ting man kan gøre og så oven i købet tjene penge på det.

  Svar

 39. Minna Kinch 27. december 2017 at 22:13 #

  Hej Tue! DET skal jeg prøve! Vi har længe tænkt på at udgive en bog, sådan oldschool, du ve’, men det vil da være langt at foretrække med en e-bog! Tak for ideen og inspirationen! Nu vil jeg sætte mig til at se videoerne!

  Svar

 40. Mikkel Hansen 11. september 2018 at 15:26 #

  hej Tue
  din side ser rigtig spænende ud. jeg har forsøgt at tilmeld mig dit nyhedsbrev men den står bare og loader som om det ikke bliver indsendt er der en anden måde jeg kan blive medlem.

  Svar

Skriv et svar

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær at lave din egen
passive indkomstkilde