Ohøj – Velkommen bag facaden

Tue Lindblad
Wow, tak fordi du rent faktisk tjekker min “Om-mig” ud.

Mit navn er Tue Lindblad, og jeg er 34 år gammel. Ligesom dig så har jeg et helt almindeligt fuldtidsarbejde på 37 timer, der ikke har en pind med online marketing at gøre. Alligevel har jeg altid drømt om at have en ekstra indtjening ved siden af mit arbejde, der vil gøre det muligt at tage på ferie hvert år – og tilføje lidt skæg til dagligdagen.

På denne side kan du læse, eller høre, min iværksætterhistorie. Kom med om bag facaden og se hvordan jeg byggede en online-forretning, der omsætter for over 200.000 kr. om året – som passiv indkomst! Jeg viser dig alle tallene og holder intet tilbage.

Edit d. 29. november 2016: Jeg har nu kvittet mit fuldtidsarbejde og er gået all-in som iværksætter. Du kan læse mere om min beslutning her, samt hvad jeg kommer til at bruge tiden på i fremtiden. 

Men min historie er ikke kun fuld af succes og rentable hjemmesider. Min vej til et lønsomt bijob har været brolagt med fejltagelser og forfejlede forretningseventyr. Nedenfor kan du læse, eller høre, hele min historie – fejl såvel som succes! Måske kan min historie give dig det sidste skub i retning af at skabe dig selv et online-bijob?

Lyt til min iværksætterhistorie: (eller læs den selv længere nede på denne side).

5 gratis videoer der viser dig, hvordan du laver din egen online- forretning

Er du frisk på en udfordring?

Jeg tror på, at stort set alle kan lave et digitalt produkt (hvad er et digitalt produkt?), hvor de sælger deres viden online. Derfor udfordrer jeg dig til at sætte din viden til salg online og skabe din egen passive indkomst.

Lyder det svært? Det er det ikke – men det kræver hårdt arbejde!

Jeg har bygget 5-6 forretninger online, der hver især putter penge i lommen på mig hver måned – også selvom jeg tog på ferie den næste måned (eller år!). Derfor … lad mig vise dig hvordan du laver dit eget bijob online (100% gratis).

Omsætning 2013Start med at se mine 5 gratis videoer, hvor jeg skridt-for-skridt viser dig, hvordan jeg laver digitale produkter, herunder hjemmesider og markedsføring.

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev nu, så sender jeg dig første video indenfor 10 sekunder. (Ingen spam – på spejderære!).

PS: I videoerne viser jeg dig også, hvordan jeg byggede en side, der omsatte for 204.318 kr. alene i 2013!

GRATIS VIDEOKURSUS

Sådan begyndte mit online eventyr

Jeg har altid drømt om at blive iværksætter.

Jeg voksede op i en lille by på Sjælland og lærte hurtigt, at det var sjovt at tjene penge.

Da jeg var 10 år, drev jeg to “forretninger”. Den ene bestod i, at jeg lånte den store røde trækvogn af viceværten. Trækvognen brugte jeg til at transportere alt det legetøj, jeg havde købt af børn fra det sociale boligbyggeri, for at sælge det videre til børnene, der boede i de finere kvarterer.

Det var en god forretning!

Den anden forretning hed ‘Serviceringen’. Vores kerneområde var at pudse vinduer, slå græs og udføre andre små opgaver.

Det eneste problem ved denne forretning var, at jeg var luddoven og hadede at udføre det samme manuelle arbejde igen og igen. Derfor var jeg afhængig af en række arbejdsdrenge (mine kammerater), som skulle udføre arbejdet, mens jeg stod for salgsdelen.

Men denne forretningsmodel afstedkom et nyt stort problem. Mine kammerater var også luddovne og dukkede ofte ikke op til arbejdstjanserne, hvorfor jeg selv måtte tage arbejdshandskerne på. Modbydeligt!

Begge forretninger var sjove og lærerige og forsynede mig med en god sjat lommepenge, som selvfølgelig blev holdt skjult for mine forældre. “Virksomhederne” lærte mig i en ung alder, at det handler om at få andre til at gøre det hårde og ensformige arbejde. Målet var allerede dengang at gøre forretningerne passive, dvs. få forretningerne til at køre videre, selvom jeg tog på ferie et par måneder!

Jeg startede med en webshop

2007 var året hvor jeg opdagede, at man kunne tjene penge på internettet!

Som så mange andre startede mit online eventyr med, at jeg byggede en webshop. Jeg kunne ikke programmere selv, så jeg hyrede et filippinsk firma til at kode hjemmesiden (i CMS systemet Prestashop).

Ved siden af min iværksætter-“karriere” elskede jeg at styrketræne og løbe. Jeg valgte derfor at finde et fitnessprodukt, og jeg gik benhårdt efter et produkt der ikke blev forhandlet i Danmark – Fitdeck! (Læs mere om Fitdeck her).

Webshoppen blev en blandet fornøjelse. Jeg solgte for 50-60.000 kr. i det første år, hvilket vel egentlig var okay, når man tænker på, at jeg ikke brugte en krone på markedsføring.

Men hold da op hvor blev min kæreste og jeg hurtigt trætte af at køre på posthuset (“Skat, gider du ikke lige køre et smut på posthuset?” – “Nej!” – “Nå okay, jeg kører selv så …”).eceqedewa

Det tog mig 3-4 måneder at få færdigbygget min Fitdeck hjemmeside, og er du gal, hvor var der plads til forbedring. Det resulterede i, at jeg begyndte at programmere selv.

Jep, jeg startede helt fra bunden og kastede mig ud at programmere HTML, CSS og PHP. Ud fra devisen: Hvor svært kan det være?

Og det var rimelig svært! Mens jeg opbyggede min shop over de næste 2 år, så læste jeg alt, hvad jeg kunne komme i nærheden af om HTML- og CSS- programmering.

Grundlæggende set så blev jeg vel okay til at kode. Dette ændrede dog ikke på, at dét at lære mig selv at kode var det dummeste, jeg har gjort i min online-forretningskarriere. Doh!

For i stedet for at bruge al min tid på at optimere salget, så brugte jeg al min energi på at lære forskellen på <div id> og <div class>.

Det resulterede i, at jeg en skønne dag tog konsekvensen og lukkede min Fitdeck webshop. Jeg havde begået en række fejltagelser – som at lære at kode – men jeg havde lært ufattelig meget om at drive forretning online. (I dag kalder jeg Fitdeck mit bachelorprojekt i online markedsføring).

PS: Jeg har stadigvæk for omkring 20.000 kr. stående i Fitdeck produkter, hvis du skulle være interesseret? (Just kidding).

Mit første digitale produkt – endelig passiv indkomst!

I min stræben efter at blive bedre til at programmere, så ramte jeg ofte ind i nogle amerikanske hjemmesider, der lærte andre at tjene penge gennem internettet.

Flere af dem var begyndt at tale om at sælge sin viden online gennem et digitalt produkt. Det lød meget sjovt, men det eneste problem var, at jeg ikke havde nogen ekspertviden at sælge! Jeg havde hverken en Phd. i fysiologi eller en lang karriere inden for et særligt felt.

Jeg var uddannet markedsføringsøkonom og arbejdede som licensmanager (eller hvad det nu hed) hos Microsoft, men det gjorde mig ikke ligefrem til ekspert. (Hvem gider høre om Microsofts licenspolitik? Og ja, det er lige så kedeligt som det lyder!).

Alligevel var jeg fast besluttet på at lave et online-produkt. Det værste der kunne ske var jo, at det blev en fiasko (og dem var jeg ved at være vant til).

Tilbage stod jeg med min passion for styrketræning og fitness. Jeg havde undervist lidt i fitnesstræning og vidste mere om emnet end de fleste af mine venner. Gjorde dette mig til ekspert? Nej, bestemt ikke. Men jeg brændte for emnet og elskede at hjælpe andre med at komme i gang med at ændre deres livsstil.

Derfor registrerede jeg kort efter domænet www.styrketraeningsprogram.dk

BOOOM!

Ideen bag siden var at lave et gratis styrketræningsprogram, som alle kunne downloade ved at opgive deres email-adresse. Hvis folk kunne lide programmet, kunne de efterfølgende købe en PRO version af programmet til 299 kr. Derudover lavede jeg 10 artikler, og et omfattende øvelsesbibliotek, der beskrev hver eneste øvelse i programmet.

Fra start til slut tog dette projekt 6-7 måneder at realisere! Det er relativt kort tid, men det betyder ikke, at det var nemt eller smertefrit.

Jeg hyrede eksperthjælp udefra til at hjælpe mig med at lave et super godt træningsprogram, ligesom jeg også hurtigt fandt ud af, at mine programmeringsevner ikke var gode nok. Derfor ansatte jeg en fyr, der hed Ahmad (flink softwareprogrammør fra Pakistan, der kostede 20 kr. i timen).

3 måneder efter launch ramte jeg 10.000 kr. om måneden.

Mindblowing! Jeg ramte allerede 10K mærket i januar 2013. Bare 4 måneder senere (maj 2013) øgede jeg omsætningen med 100% – til cirka 20.000 kr. hver måned!

  OmsætningOmsætning for Styrketraeningsprogram.dk i 2013

Og det bedste ved denne historie er, at jeg slap for at tage på posthuset hver eneste dag for at sende pakkerne. Det hele foregår automatisk. Alle mine produkter bliver fremsendt på mail i samme øjeblik, en kunde køber en vare.

Smart, ikke? Og nej, du behøver ikke have en programmør til at kode det hele fra bunden. Der findes hjælpeprogrammer (eller plugins) til dette, som selv min kæreste kan finde ud af at sætte op. (Ah okay, men min kæreste er også børneergoterapeut og ‘meget lidt tecky’. Overdrivelse fremmer forståelsen, som man siger!).

Lad mig hjælpe dig med at lave dit digitale produkt – helt gratis

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, så vil jeg hjælpe dig med at lave en hjemmeside, der skaber en passiv indkomst.

Selvom jeg har lavet en del sider før Styrketraeningsprogram.dk, der solgte digitale produkter, så tror jeg på, at du sagtens kan lave sådan en side på blot 3-6 måneder – hvis du er god til at spørge om hjælp.

Jeg har rodet en del med affiliate sider og diverse andre “tjen-penge-online”-sider i perioden 2007 til nu. Min erfaring er klart, at det er lettest (og sjovest) at tjene gode penge på internettet ved sælge sin viden digitalt, f.eks. via en e-bog som jeg gjorde!

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev (på forhånd tak), så modtager du automatisk 5 (sjove) videoer, hvor jeg viser dig – skridt-for-skridt – hvordan du laver din egen online-forretning.

Coolness!

GRATIS VIDEOKURSUS

Før du tilmelder dig: Der venter et par lange måneder forude, hvor du kommer til at knokle røven ud af bukserne. At være online-entreprenør er ikke for alle. Hvis du hellere vil se ‘Breaking Bad’ på sofaen, så er det helt fair. Så er denne forretningsmodel måske bare ikke noget for dig.

Venlig hilsen

Tue Lindblad fra Onlinebijobber.dk

18 kommentarer

 1. Jesper 18. marts 2014 at 14:06 #

  Hej Jeg har skrevet til dig via google+ og andre steder kan du ikke sende mig en email,

  Svar

 2. Chris Jensen 15. juni 2014 at 18:08 #

  Hej Tue
  Hvor fedt er det ikke lige at sidde her og læse om en fra dk som har godt gang i denne form for forretning.
  Jeg forsøger at komme igang og har prøvet mig frem med en del nichesider. Det er ikke såå nemt specielt link delen har jeg haft svært ved. Så derfor har jeg lavet et program til at hjælpe mig med den del. Jeg viste det til en blogger i USA som blev meget begejstret – men da jeg så fornyeligt skrev til hende igen var der radiotavshed. Nu går jeg så og pønser på om jeg kan få det solgt – altså ligesom du har gjort – men det er ikke så nemt.
  Jeg vil med glæde tilmelde mig din email liste – og se om dine videoer kan give mig det sidste umpf som jeg mangler.
  Vh
  Christoffer

  Svar

  • Tue Lindblad 16. juni 2014 at 9:36 #

   Hej Christoffer,

   Tak for din kommentar.

   Og ja, der skal den del arbejdede til “upfront” når man skal lancere et digitalt produkt. Til gengæld er arbejdet minimalt senere hen, når først produktet er salgsklart.

   Jeg har netop set videoen på dit site, og det ser spændende ud. Send mig evt. en mail hvis du vil have lidt feedback til produktet 🙂

   Venlig hilsen Tue

   Svar

   • Chris Jensen 16. juni 2014 at 9:49 #

    Hej Tue
    Tak for dit svar. Jeg vil meget gerne have dit input. Jeg finder lige din mail her på siden.
    Vh
    Christoffer

    Svar

    • Tue Lindblad 16. juni 2014 at 9:52 #

     Det lyder godt 🙂

     Hint: “Kontakt mig” i bunden af denne side!

     Svar

     • Solveig 8. december 2014 at 13:00 #

      Kære Tue

      Tak for din hjemmeside.
      Jeg vil lige høre det domæne du har anbefalet unoeuro. Der står at man skal enten være privat eller iværksætter. Og er det muligt at starte som privat og så når hjemmesiden er færdig ændre den til cvr ?

      Bedste hilsner
      Solveig

     • Tue Lindblad 14. december 2014 at 19:37 #

      Hej Solveig,

      Selv tak. Jeg vil bestemt mene, at du kan ændre din virksomhedsstatus efter oprettelse. Når jeg logger ind så har jeg i hvertfald muligheden for at vælge mellem “Privatperson”, “Momsregistreret virksomhed, forening eller institution med europæisk VAT nummer” og “Virksomhed, forening eller institution UDEN momsregistreret VAT nummer” under menuen “Stamdata” og fanen “Moms og CVR nummer”. (NB. VAT nummer = CVR)

      Skriv hvis det mod forventning ikke virker, så tager jeg gerne fat i Unoeuros kundesupport, for dig. Vi tales ved, Tue.

 3. Kristian 21. maj 2015 at 15:12 #

  Hej Tue,

  Jeg har et hurtigt spørgsmål til din Styrketræningsprogram forretning – alle de personer du har listet under “Hvem er vi?” – er det for tillidens skyld, eller er de med i projektet?

  Hvis de er med, hvordan så mht. løn – tænker mest på hvordan det kan hænge sammen med 20-30.000 kr i månedlig omsætning og lønning af 4-5 mennesker?!

  På forhånd tak 🙂

  Mvh.
  Kristian

  Svar

 4. Kirsten Meldgaard 1. april 2016 at 9:35 #

  Jeg er meget sulten efter at dele og udveksle ideer og viden med andre online iværksætterer. Selv er jeg helt grøn og en amatør på området, men man skal jo starte for at komme i gang. Og er fuld af energi og spændt på hvor et hårdt arbejde vil føre mig hen.
  Tak fordi du Tue deler af din viden :O)

  mvh Kirsten

  Svar

 5. Maja 9. september 2016 at 17:10 #

  Hej Tue
  Jeg har hørt og læst noget om du har udviklet en app og jeg er meget interesseret i selv at udvikle en app. jeg er kun 15 år gammel og ikke speciel god til et. jeg vil gerne lave noget der ikke er alt for kompliceret men alligevel tjene nogen gode lette penge håber du kan hjælpe mig.

  K.h Maja

  Svar

 6. Maja 9. september 2016 at 17:28 #

  Hej Tue

  Mega fed hjemmeside du har lavet Jeg har hørt og læst noget om du har udviklet en app og jeg er meget interesseret i selv at udvikle en app. jeg er kun 15 år gammel og ikke speciel god til ET eller programmering . Jeg vil gerne lave noget der ikke er alt for kompliceret men noget der alligevel er en god sjat penge i. jeg er i tvivl om man måske kunne finde en der har styr på ET og programmering og slippe billigt. Jeg tænkte fx. på noget med at lave et spil håber du kan hjælpe mig.

  K.h Maja

  Svar

 7. Jesper von Ringsten 31. januar 2017 at 20:09 #

  Hej Tue,

  Jeg kan godt huske første gang jeg læste om ham gutten som havde lavet et træningsprogram og nu tjente passive penge på det. Super! 🙂

  Jeg er selv i gang med et site som nu har kørt i et års tid og nu er det tid til at skifte gear og få noget seriøst ud af det.

  Derfor har jeg tilmeldt mig dit nyhedsbrev og modtaget første del af dit videokursus. Men jeg kan ikke rigtigt finde resten.

  Har du mulighed for at sende mig nogle links?

  Hvis det er ok, kan det godt være jeg vender tilbage med nogle spørgsmål. Jeg har desværre ikke noget stort netværk med samme online interesse som jeg, så det kan til tider være svært at finde en person at snakke ideer med.

  Med venlig hilsen
  Jesper

  Svar

 8. jacob 13. februar 2017 at 14:37 #

  Hej Tue, kan det lade sig gøre med unoEuro at starte med at lave webshop med betalingssystem og først senere (4 mdr. senere) indtaste cvr nummer ?

  Svar

  • Tue Lindblad 13. februar 2017 at 14:39 #

   Hej Jacob.

   Det afhænger lidt af hvilke betalingskort du vil modtage. Taler vi om en Stribe etc. løsning, så tror jeg det er muligt. Taler vi om en NETS løsning, så tror jeg ikke umiddelbart det er muligt, da NETS kræver et CVR nummer (tror jeg!)

   Svar

   • Jacob 13. februar 2017 at 22:36 #

    men jeg kan altså godt vente med at indtaste et cvr nummer når jeg opretter mit domæne og laver hjemmeside igennem unoeuro ? 🙂

    Svar

    • Tue Lindblad 6. marts 2017 at 15:10 #

     Hej Jacob.

     Det er mit bud! Hvis du vil have et bindende svar, så vil jeg anbefale dig at tage fat i Unoeuro’s support – den er fremragende! – Tue

     Svar

Skriv et svar

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær at lave din egen
passive indkomstkilde