VIDEO: Lav en WordPress hjemmeside på under 10 min (+rabatkode)

Lav din egen wordpress hjemmeside

Okay, så du vil gerne have en hjemmeside, så du kan begynde at tjene penge online?

Udmærket, i denne videoguide viser jeg dig, hvordan du laver din egen Wordpress hjemmeside på under 10 min.

Nedenfor kan du også se, hvordan du får de første 3 måneders hosting gratis (hint: rabatkode)

I denne komplette videoguide opretter vi din hjemmeside via hostingselskabet Unoeuro (affiliate link). Hvis du læser videre efter videoen, så giver jeg dig mine 5 grunde til, at jeg anbefaler netop Unoeuro som platform for din nye hjemmeside.

Oki doki – se videoen nedenfor (eller se videoen på Youtube):

Rabatkode: 3 måneders gratis hosting

Klik på dette Unoeuro link og anvend rabatkoden “G5AFXH” for at få de første 3 måneders hosting gratis.

Linket er et affiliate link, hvor jeg får en lille kommision, hvis du tilmelder dig gennem linket. Det kommer ikke til at koste dig en rød reje. På forhånd tak for supporten.

Har du spørgsmål el.lign. er du altid velkommen til at skrive en mail til mig eller dumpe en kommentar (kommentarer besvares ofte før mails.)

Hvorfor lige lave en hjemmeside i WordPress?

Hov vent – hvad hulen er WordPress egentlig?

WordPress er et ‘content mangement system’, som udgør fundamentet for din hjemmeside – hvad enten det er en webshop, blog eller firmahjemmeside.

Hvis du ikke har hørt om CMS systemer før, så giver det nok ikke rigtig mening for dig?

Tillad mig at forklare. Hvis din bedste ven ringer til dig og fortæller, at han har købt en spritny BMW til en halv million, hvad er så (højst sandsynligt) det første spørgsmål du stiller ham?

“Hvilken motor ligger i sådan et rovdyr og hvor mange hestekræfter har den?” På samme måde tænker mange webudviklere, når de ser en pæn hjemmeside. “Hvilken motor ligger der bag den flotte designer template?”. Giver det mening?

Udover at give liv til din side, hjælper WordPress dig med at skrive nye indlæg, sortere din billeder, designe din hjemmeside og sælge dine varer (som du kan se i videoen ovenfor).

Men hvorfor lige WordPress, der findes da sikkert andre “motorer”?

Det gør der bestemt (Prestashop, Magento, Joomla og Drupal for bare at nævne et par stykker). Men efter min mening er der ingen af dem der kan måle sig med WordPress (og jeg tror de fleste andre der har prøvet WordPress er enige).

 • WordPress er vanvittigt nemt at installere og sætte op (som du så i videoen)
 • Der er utrolig mange der bruger WordPress, hvilket sikrer dig at systemet løbende opdateres (det estimeres at 14,3% af alle websider bruger WordPress)
 • Der findes flere gratis “plugins” til WordPress end der findes til alle de andre CMS systemer til sammen.
 • WordPress har bedre SEO muligheder sammenlignet med de øvrige CMS systemer (hvis du installere et gratis plugin kaldet “WordPress SEO”)
 • … det er gratis!

Hvorfor vælge Unoeuro til din hjemmeside?

Okay, nu ved vi altså at WordPress er den bedste motor, især hvis vi taler om “passiv indkomst“-hjemmesider.

Men hvorfor så lige vælge Unoeuro? Der findes jo også Meebox, Gigahost og de amerikanske hosting firmaer som Bluehost og Hostgator.

Se mine 5 grunde til at anbefale netop Unoeuro:

1# Søgemaskineoptimering – Hvis din hjemmeside retter sig mod det danske marked, så er det vitalt at den bliver hostet i Danmark (og det bliver den hos Unoeuro.) Hvorfor er det vigtigt? Fordi dine sider bliver loadet hurtigere, jo tættere dine serverne står på brugerne rent fysisk. Og det er noget Google holder skarpt øje med. Når Google skal “ranke” din hjemmeside, så kigger den nemlig på din hjemmesides “load hastighed” – altså hvor hurtigt den loader. Jo bedre loadtid, jo bedre placering i Google (en smule forenklet sagt, men alligevel!)

2# Køb af domæner – Den anden grund handler om at købe domæner. Så du hvor nemt det var i videoen at købe et dansk domæne? Havde du valgt et amerikansk hostingfirma, så var den process en del mere kompliceret. Hos de amerikanske firmaer, som Bluehost og Hostgator kan du nemlig ikke købe .dk domæner direkte i deres backoffice. Og så bliver det sku for besværligt!

3# God kundeservice – Jeg har brugt Unoeuros kundeservice mange gange og den er lige i øjet. Når jeg har talt med andre om deres erfaringer, så har jeg også kun hørt positive ting. Det skal dog nævnes, at langt størstedelen af de danske hostingfirmaer – efter min erfaring – har god kundeservice.

4# One-click installation – Som du så i videoen så er det utrolig nemt at installere WordPress på dit nye domæne. Klik – done! Jeg har tidligere anvendt Gigahost, men skiftede til Unoeuro bl.a. pga. af denne one-click installation.

5# Super billig (især med rabatkode) – Okay, men måske vigtigste argument har jeg gemt til sidst for at illustrere, at kvalitet og pris ikke altid hænger sammen. For selvom Unoeuro er fantastisk billige, så er der ikke en finger at sætte på firmaet eller deres håndtering af hosting opgaven. Thumbs up, guys! (Husk at bruge rabatkoden i videoen)

Super – det var så min guide til hvordan du får din helt egen WordPress hjemmeside på 10 minutter.

Husk at klikke på dette Unoeuro link og anvende rabatkoden “G5AFXH”, hvis du vil have de første 3 måneders hosting gratis.

Jeg kunne aldrig drømme om at anbefale et produkt, som jeg ikke selv har testet og som jeg ikke kan stå 100% inde for. Og det samme må du heller aldrig gøre, når du snart får din egen hjemmeside. Det virker utroværdigt og læseren vil hurtigt opdage, hvis du taler om et produkt du aldrig har prøvet selv.

Udmærket – har du spørgsmål til installation eller Unoeuro, så skriv endelig en kommentar nedenfor.

TJEN 10.000 KR HVER MÅNED!
Vil du vide hvordan du tjener 10.000 kr. hver måned som passiv indkomst? Så se mine 5 gratis videoer nu ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

48 kommentarer

 1. Johan 19. marts 2014 at 20:17 #

  Er jeg garanteret ejerskab af mit domæne hvis jeg bruger unoeuro?

  Svar

  • Tue Lindblad 20. marts 2014 at 10:06 #

   Hej Johan,

   Ja, det er du. Det er ikke Unoeuro der håndterer ejerskabet af dit domæne, men DK-Hostmaster. Så domænet er dit, også hvis du køber det gennem Unoeuro.

   Venlig hilsen Tue

   Svar

 2. Peter Thomsen 29. august 2014 at 20:20 #

  Rigtig fin gennemgang – mån får næsten lyst til at gå igang.

  Er WordPress et program der skal købes “ved siden af” eller kan man blot vælge det ligesom du gjorde?

  Svar

  • Tue Lindblad 29. august 2014 at 21:04 #

   Hej Peter.

   Tak for det. WordPress er ganske gratis og kræver ikke yderliger end jeg viste i videoen. Så det er virkelig nemt at komme i gang med.

   Venlig hilsen Tue

   Svar

   • søren 30. august 2014 at 18:04 #

    Ser et problem omkring MYSQL og MSSQL kan ikke gennemskue om de giver lov til at give flere gratis databaser, til flere forskellige domains hvis det ønskes.
    Eller kun 1 database til asp eller php hjemmeside, og så ikke mere.

    Svar

    • Tue Lindblad 30. august 2014 at 18:30 #

     Hej Søren.

     UPDATERET D. 23. SEP 2015: Jo, du kan godt have flere domæner på samme webhotel.

     Venlig hilsen Tue

     Svar

     • Rasmus 15. september 2014 at 11:45 #

      Tsuinde tak for hjælpen! har lige oprettet mig på unoeuro! selvfølgelig med din rabatkode, uden noget besvær!

      Så lad mig se om jeg kan finde ud af at lave en hjemmeside! 🙂 første gang jeg prøver hos et webhotel. Har prøvet på wix.com men det er jo ikke helt det samme!

     • Kim Fredtoft 22. december 2014 at 12:05 #

      Er det ikke en misforståelse, eller har UnoEuro ændret betingelser?

      Jeg har masser af webhoteller hos dem, hvor jeg har ubegrænset antal domæner tilknyttet samme webhotel.

      Jeg kan ikke umiddelbart huske om man kan lave separate databaser til hver af dem, eller bare benytter samme database med forskellige prefix, men man kan sagtens køre 5-10 websites fra ét webhotel.

      Eneste begrænsning er at der ikke er separat mailhotel til domænerne ud over det første, men hvis man kan klare sig med en kontaktformular, er det ikke noget problem.

      UnoEuro holder big time.

     • Tue Lindblad 7. januar 2015 at 3:50 #

      Hej Kim,

      Korrekt, det var mig der tog fejl. Du kan godt have flere domæner på samme webhotel.

      Tak for rettelsen, Tue

     • Finn 23. september 2015 at 13:44 #

      Hej

      Man kan godt have flere domæner tilknyttet samme webhotel.
      Du kan også lave undermapper og dermed have flere WP installationer med forskelligt indhold
      https://www.unoeuro.com/support/faq/1/24/

      Mener også du kan have flere databaser

 3. Casper 14. september 2014 at 16:54 #

  Jeg har lige bestilt en bronze suite via dit link. Blot til orientering, så ser det ikke ud til at din rabat kode virker, den gav i hvert fald ikke mig rabat…

  Svar

  • Tue Lindblad 14. september 2014 at 17:02 #

   Hej Casper.

   Først og fremmest tusinde tak for supporten.

   Jeg har netop modtaget en mail, hvor der står et rabatkoden lige er blevet benyttet og godkendt!

   Blev den accepteret, da du skrev din under signup-fasen?

   (Hvis der skulle være sket en fejl, så skal jeg nok følge op på det – du får naturligvis rabat hvis du har brugt koden. Basta!)

   Svar

 4. Lars 8. oktober 2014 at 8:10 #

  Hej Tue

  Jeg sidder og overvejer flere ting og vil gerne igangsætte f.eks. en web-shop, måske en blog, måske en service/abonnementsside, ja mulighederne er mange.

  Min udfordring er at jeg ikke ligefrem er den største IT-tekniker, men jeg får troen på at jeg godt kan løse det selv ved hjælp af dine indlæg (Tak for det), men inden jeg måske begiver mig ud i en af mine tanker, så vil jeg høre om brugen WordPress, som jo ser utrolig nemt ud.

  Kan en wordpress hjemmeside sættes op til alle typer af hjemmeside altså f.eks være en blog, eller en web-shop eller en service/abonnementsordning ?

  de bedste hilsner
  Lars

  Svar

  • Tue Lindblad 10. oktober 2014 at 10:08 #

   Hej Lars,

   Godt spørgsmål. Svaret er ja!

   WP var oprindeligt et blog CMS, men bliver i dag brugt til alt fra store webshops, nyhedssider og membership sites. Der findes en masse forskellige gratis og betalte plugin som kan få WP til (næsten) alt.

   Er målet at lave et membership site så er her det plugin jeg vil anbefale: http://member.wishlistproducts.com

   Det koster lidt, men alle jeg kender roser det til skyerne. Wishlist installeres som et plugin efter du har installeret WP.

   Venlig hilsen Tue

   Svar

 5. Karina S. N. 8. december 2014 at 10:30 #

  Hej Tue,

  Jeg er i gang med at oprette en hjemmeside via det link, du har lagt ind under videoen. Når jeg kommer til betaling, trækker den ikke rabatten fra…? Hvad gør jeg mon forkert? Jeg har fulgt dine step i videoen.

  Mvh Karina

  Svar

  • Tue Lindblad 14. december 2014 at 19:42 #

   Hej Karina,

   Har du indtastet den kode der er angivet i videoen? Jeg har lige tjekket og bør stadig virke :/

   Venlig hilsen Tue

   Svar

 6. Annemette 11. januar 2015 at 9:45 #

  Hej.
  Hvordan gør jeg når jeg allerede har et domæne men gerne vil have en ny hjemmeside?

  Mvh Annemette

  Svar

  • Tue Lindblad 11. januar 2015 at 17:29 #

   Hej Annemette,

   Det afhænger lidt af om du også allerede har et webhotel, altså en lagerplads på en server hvor din hjemmeside kan ligge. Hvis du kun har domænet (f.eks. http://www.test.dk) så skal du blot købe et webhotel, hos f.eks. Unoeuro.

   Har du allerede et webhotel, så skal dette ryddes hvorefter den nye hjemme skal uploades. Bruger du unoeuro kan du installere f.eks. WordPress med et enkelt klik, som jeg viser i videoen.

   Husk for guds skyld at tage backup før du sletter noget som helt. Derudover vil jeg råde dig til at få professionel assistance, da det godt kan drille lidt. En ting er nemlig selve indholdet på dit webhotel (billeder og dit tema), en anden ting er databasen.

   Igen, så vil jeg klart anbefale dig at få hjælp til dette – så er du også sikker på at du ikke løbe ind i problemer senere. Prøv evt. Elance.com

   Venlig hilsen Tue

   Svar

   • annemette 13. januar 2015 at 22:59 #

    Hej
    Mange tak for svar, Kan se at jeg kun har domæne så det skulle være nemt nok at flytte så.
    mvh
    Annemette

    Svar

 7. Christian 17. marts 2015 at 7:01 #

  Hej Tue, tak for dine gode fif 🙂
  Er det dig der har programmeret styrketraeningsprogram.dk? Ville du på noget tidspunkt dele din oplevelse og evt noget af det praktiske: hvordan fik du folk med på ideen? Hvordan lavede i og fimede i det hele? Hvor mange procent får du af produktet og hvor mange får trænerne?

  Fortsat held og lykke med det hele
  Christian

  Svar

  • Tue Lindblad 25. marts 2015 at 21:47 #

   Hej Christian,

   Jep, det er mig der ejer denne træningsside. Og ja, jeg deler meget gerne ud af de ting jeg har lært undervejs.

   Hvis du læser lidt med her bloggen så vil du hurtigt opdage, at rigtig mange blogindlæg handler om det jeg har lært med træningssiden.

   Men jeg skal nok dukke lidt længere ned i nogle af de ting du beskriver i kommende blogindlæg.

   PS: Her er en video om, hvordan jeg “hyrede” folkene bag programmet: https://www.youtube.com/watch?v=JVtQFHuMR58

   Svar

 8. Henrik Rabell 13. oktober 2015 at 8:27 #

  Hej Tue,

  Så har jeg brugt Woo-theme i et år og betalt for det. NU vil de have penge for en opdatering.

  Hvad er dit råd til det? Har jeg brug for at investere i det, hvis jeg ikke har tænkt mig at lave mit websted synderligt om de næste par år?

  Hvad har du gjort?

  Svar

 9. Jørgen Hindkjær 23. oktober 2015 at 19:46 #

  Jeg har tidligere brugt UnoEuro, og kan se jeg stadig har en konto der. Er det derfor jeg ikke kan bruge din rabatkode G5AFXH

  Svar

  • Tue Lindblad 24. oktober 2015 at 11:03 #

   Hej Jørgen.

   Det ved jeg faktisk ikke. Jeg har ligge tjekket og koden virker fint, så vidt jeg kan se.

   Hvis du vil være helt sikker, så kan du altid prøve at slette dine cookies og oprette en ny konto hos Unoeuro. Skriv hvis det ikke giver mening. Tue

   Svar

 10. Nick 8. november 2015 at 23:21 #

  kan jeg have flere hjemmesider under samme domæne, altså en serie af hjemmesider under samme domæne?

  Svar

  • Tue Lindblad 6. december 2015 at 21:50 #

   Uhm.. Jeg er ikke helt sikker på jeg forstår spørgsmålet, men jeg forsøger 🙂

   Et domæne er f.eks. http://www.test.dk

   Du kan kun have en hjemmeside liggende på roden af domænet, altså http://www.test.dk

   Men du kan sagtens have flere undersider på dit domæne, f.eks. test.dk/kattesiden og test.dk/hundesiden (du kan også vælge at kalde dem kattesiden.test.dk)

   Du kan bare blot have en “forside”. Jeg håber det gav mening? – Tue

   Svar

 11. Magnus 3. januar 2016 at 15:43 #

  Er det muligt at tilføje google adsense reklamer selvom det er wordpress?

  Har hørt det skulle være noget bøvl med det.

  På forhånd mange tak!

  Svar

  • Tue Lindblad 3. januar 2016 at 18:44 #

   Hej Magnus.

   Ja, bestemt. Der findes indtil flere plugins der automatisk indsætter adsense-reklamer på din side, ved at indsætte kodestumpen i plugin’et.

   Venlig hilsen Tue

   Svar

 12. Miriam Søndergaard 24. februar 2016 at 11:12 #

  Hej Tue
  I din video fortæller du, at alt andet blir slettet, når man installerer et domænenavn på unoeuro… hvordan kan jeg så ha flere liggende på samme??? misforstår jeg noget her ?? 🙂 Jeg har selv, pt en hjemmeside hos Bricksite, men vil meget gerne flytte den. skal jeg så opsige det hele hos dem, før jeg kan bruge (det samme) domænenavn i Unoeuro?? Er ikk helt så teknisk – så gerne skære det ud i pap 😉 🙂
  Venlig hilsen Miriam

  Svar

  • Tue Lindblad 8. marts 2016 at 13:53 #

   Hej Mariam.

   Jeg tror jeg forstår dit spørgsmål – eller må du lige skrive igen.

   Jeg går ud fra du har hostet dit indhold på Bricksite’s webshotel (det er vist standard, tror jeg.)

   Hvis du gerne vil flytte din hjemmeside fra Bricksite over til Unoeuro (og eksempelvis WordPress, som jeg anbefaler) så vil dit indhold som udgangspunkt blive slettet i forbindelse med flytningen.

   Når du installere WordPress, som jeg gør i videoen, så bliver alt der ligger på domænet slettet, fordi WordPress overskriver det hele. Giver det mening?

   Du kan ikke køre Brichsite og f.eks. WordPress på samme side – det er to forskellige CMS-systemer (altså det system der styrer siden.)

   Svar

 13. Victor 1. april 2016 at 11:59 #

  Virker koden stadig til at få de 3 første måneder gratis? 🙂

  Svar

  • Tue Lindblad 1. april 2016 at 12:00 #

   Hej Victor.

   Jep, helt bestemt! God fornøjelse – Tue

   Svar

 14. Dorte 5. juni 2016 at 18:16 #

  Hej
  hvordanflytter jeg en side fra Bricksite til wordpress?
  Mvh Dorte

  Svar

  • Tue Lindblad 31. oktober 2016 at 5:58 #

   Puha, Dorte.

   Det ved jeg faktisk ikke, men mit gæt er, at du bliver nød til at starte forfra (dvs. kopiere indholdet fra din Bricksite backend over i WP.

   Venlig hilsen Tue

   Svar

 15. mette L 8. juli 2016 at 10:33 #

  Hej Tue

  Hvad er din holdning egentlig til at få hostet et .com domæne hos Uno euro når det gælder SEO. Jeg spørger fordi, du skriver, at det rent SEO-wise er smart at have et dansk hosting firma til en dansk side.

  Hilsen Mette

  Svar

  • Tue Lindblad 31. oktober 2016 at 6:01 #

   Hje Mette. Godt spørgsmål.

   Jeg hoster ikke mine internationale sider hos Unoeuro. Her ville jeg i stedet overveje Bluehost (hvis det er en hobbyside) eller Site5/wpengine el.lign. hvis det er en lidt større side. – Tue

   Svar

 16. Susanne 15. juli 2016 at 14:00 #

  Hej Tue
  Dur’ din kode stadig?
  Har lige forsøgt at oprette mig, men den kommer med en betaling på ca. 23 € ….
  Kh Susanne

  Svar

  • Tue Lindblad 31. oktober 2016 at 6:14 #

   Hej Susanne.

   Ja, det gør den (G5AFXH) Jeg har lige lavet et testkøb, og alt fungerer perfekt.

   Bemærk dog, at rabatkoden giver 3 måneder gratis – og ikke nogen pengemæssig rabat. Altså, du får på en måde “bare” lagt 3 gratis måneder oven i puljen.

   Rabatkode til Unoeuro

   PS: Ja, deres pris er vist steget en smule siden jeg skød videoen, men de er stadig (mig bekendt) Danmarks billigste webshosting 🙂

   Svar

 17. Jette Renane 10. september 2016 at 17:10 #

  Hej Tue,
  Har netop modtaget din første video. Du er bare fantastisk at dele al din viden med os andre. Jeg bæve så,fascineret, at jeg bare må forsøge at komme igang.
  Er det bedst at Lave en hjemmeside på IPad eller skal det være på en Pc’er.
  Glæder mig til de næste videoer.

  De bedste hilsener
  Jette

  Svar

  • Tue Lindblad 31. oktober 2016 at 6:03 #

   Hej Jette.

   Mange tak for de rosende ord. De varmer 🙂

   Man kan godt lave en (WordPress) side på en iPad, men jeg vil fraråde det af flere årsager. Venlig hilsen Tue

   Svar

 18. Sara 26. januar 2017 at 3:54 #

  Hej Tue,
  Jeg skal til, at starte en webshop. Du anbefaler et dansk domæne, men er lidt usikker på hvad der vil være bedst. Jeg ønsker, at mine salg skal være worldwide, hvad vil du anbefale her?
  Mvh
  Sara

  Svar

 19. Miriam 18. marts 2017 at 17:00 #

  Hej Tue.
  Jeg har lige set dine videoer ( igen) med at lave hjemmeside, og blir nød til at spørge ( måske lidt dumt spørgsmål).
  Hvis jeg gerne vil have affiliate reklamer på min hjemmeside, skal jeg så have et beatalt tema, eller dur det med en af de gratis ??? 🙂

  Svar

 20. Marie 28. april 2017 at 18:12 #

  Har set videoen igennem, men forstår stadig ikke helt det med et webhotel. Er der nogle som kan forklare lidt nemmere? Synes nemlig ikke der blev nævnt webhotel i videoen, men jeg ved at man skal bruge et webhotel, for at lave en hjemmeside. Jeg er lidt i tvivl omkring det med UNOEURO og webhotel, hænger de to ting sammen? Undskyld hvis jeg spørger lidt dumt, men har ikke så meget forstand på det endnu.

  Svar

 21. miriam 30. maj 2017 at 17:54 #

  øv jeg tror jeg har kommet til at dumme mig 🙁 da man skal skrive domænenavn virker det første ikke som jeg havde skrevet og troede så jeg skulle skrive http://www.domænenavnet.dk. ergo nu hedder det altså HELE sætningen, eller hvad 🙁 kan jeg evt ændre det?? har lige oprette unoeuro

  Svar

  • miriam 30. maj 2017 at 17:58 #

   måske fandt jeg ud af det alligevel 😉

   Svar

 22. Esme 2. december 2018 at 7:44 #

  Hej Tue,

  Jeg ville se din video om hvordan man opretter hjemmesider. Jeg fandt ud af at det er længe siden du har lagt noget op. Din rabatkode virker ikke, Er der andre muligheder ved at jeg kan få 3 måneders gratis periode rabat kupon fra dig som er gyldig. Jeg er meget interesseret.

  Svar

 23. Alexander 21. februar 2019 at 20:28 #

  Først tusind tak for alt den hjælp men har lige et spørgsmål. Skal man betale til
  Unoeuro hvert måned

  Svar

Trackbacks/Pingbacks

 1. Webhosting - 17. marts 2015

  […] du derimod heller ikke alt det med webhoteller mv, så klik her eller her, så finder du ud af […]

Skriv et svar

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær at lave din egen
passive indkomstkilde