50 ideer til at skabe et digitalt produkt

Ideer til et digitalt produkt

Okay, du vil gerne lave et digitalt produkt, men du kan ikke lige finde på hvad det skal handle om?

Lad mig hjælpe dig lidt på vej. Nedenfor har jeg lavet en liste på 50 ideer, som kan laves om til et digitalt produkt.

Husk, det handler ikke om, at du skal være Danmarks største ekspert indenfor dit område. Du skal bare vide mere om emnet end 99% af alle andre. Hvis du f.eks. er uddannet pædagog er du ikke nødvendigvis en vaskeægte ekspert i børneadfærd, men uddannelsen giver dig mere viden om børn og deres udvikling end 99% af alle andre.

En anden til der er vigtigt er, at dit digitale produkt løser ‘et problem’. Som du kan se nedenfor, så løser alle de 50 ideer et konkret problem! Du kan sikkert nikke genkende til flere af problemstillingerne?

50 ideer til dit næste digitale produkt (B-B-BRAINSTORM)

1. Har du jagttegn? Fint, så lav en e-bog eller et forløb om hvordan man består jagttegnsprøven (eller hvad det nu hedder)

2. Er du pædagog? Så lav en e-bog om hvor man får små børn til at høre efter eller hvordan man får sit barn til at spise ordentligt.

3. Ved du noget om skadedyrsbekæmpelse? Fint, så skriv en trin-for-trin guide til hvordan man bliver fri for mus eller rotter på loftet.

4. Er du god til at danse tango? Så lav et par videoer, der viser alle grundtrinene i tango og sælg dem under overskriften “Forfør din dame med god tango hjemme i stuen”.

5. Er du super nørdet til matematik? Så lav et online minikursus hvor du viser interesserede hvordan de består Matematik A på gymnasiet og handelsskolen (Nøj, det kunne jeg godt have brugt)

6. Er du jordemoder? Så lad en guide til hvordan gravide får en “smertefri” fødsels.

7. Har du akvarie derhjemme? Så lav et par videoer og en guide til hvordan man får et flot og sundt arkvarie derhjemme.

8. Har du en velopdragen hund? Lav en videoserie, hvor du lærer vanskelige hunde at opfører sig pænt (vuf vuf)!

9. Er du soldat eller lige været igennem værnepligten? Fortæl din historie og lav en guide der hjælper andre med at blive soldater eller bestå værnepligten med top bedømmelse.

10. Er du glad for frugtsmoothies? Så lav et online kursus som viser folk hvordan du opnår utrolig sundhed, ved at blænde frugt og grønt – dagen lang!

11. Er du hård til bordtennis? Så lav en guide til hvordan man bliver for vild til bordtennis. Gennemgå de forskellige slag, bat, borde, spilletyper og fortæl din egen historie!

12. Kan du hækle eller sy? Så lav en guide om dette og inkluder en række øvelser i slutningen af hvert kapitel. Video ville også være et oplagt valg!

13. Er du en rigtig scorefyr (eller pige)? Så lær andre at samle piger (eller fyrer) op på datingsiderne, på de sociale medier eller i supermarkedet.

14. Ved du en masse om passiv indkomst? Så lav en blog hvor du lærer… Hov, den findes jo allerede 😉

15. Er du fantastisk til League of Legends? Så lav en online guide der viser hvordan du spiller en bestemt karakter (eventuelt på engelsk).

16. Kan du designe hjemmesider? Så lav en trin-for-trin guide eller videoserie, der viser folk hvordan de kommer i gang med CSS og HTML5 på dansk (sådan en kunne jeg godt have brugt, da jeg startede)

17. Er du fodboldtræner? Så lav en e-bog om hvor man bliver bedre til at lave langskud eller et program til hvordan man får bedre “fodboldmuskler”.

18. Er du uddannet hestemassør? Så lav et par videoer om hvordan andre kan give deres heste massage (Ja, det findes!)

19. Har du knallert? Så lav en guide til folk om hvordan de kan reparere deres PGO knallert (skifte luftfilter, benzinslange og udstødning)

20. Er du kreativ? Så lær andre at blive kreative ved at dele dine tanker om emnet.

21. Har du været i Sydney? Så lav en “must-see” guide til alle danske turister, krydret med dine egne historie og tips.

22. Har du tabt 20 kilo? Så vis andre hvordan de gør det samme. Fortæl din historie og del din kostplan og tankerne bag!

23. Ved du hvordan man tjener en million i en fart? Så ring til mig – så deler vi i porten (Ah okay, den var plat..)

24. Er du god til at klæde dig på? Så skriv om e-bog om hvordan man sammensætter det nyeste (og smarte) tøj for kvinder.

25. Er du bankrådgiver? Så skriv en simpel e-bog eller lav et online kursus, der hjælper huskøbere med at lægge budget (Puha!)

26. Har du et godt tip, som f.eks. hvordan du spare 10% på din gasregning eller Yousee abonnement? Så del dine bedste tips i en ebog.

27. Er du hammer god til poker? Så lav en dansk guide til, hvordan du får maksimalt ud af de amerikanske affiliate sites.

28. Er du god til at sige nej? Så lav en et forløb online, der hjælper (kvinder) med at sige fra noget oftere (generation stress)!

29. Er du superbruger af facebook? Så skriv en trin-for-trin guide til seniorer, der gerne vil holde kontakt med deres børnebørn på de sociale platformer.

30. Er du skarp til skak? Så lav en side der hjælper begynderne med at blive gode til skak (ala “Brug 60 min og slå alle dine venner i skak – hver gang!”)

31. Arbejder du som sikkerhedsvagt? Så lav en e-bog eller kursus, som hjælper andre med at blive certificerede vagter.

32. Har du fået drømmejobbet (men tjener for lidt)? Så lav en e-bog om, hvordan du skriver verdens bedste jobansøgning. Den er der sikkert nogle der vil købe, hvis de allerede har fået afslag på 100 ansøgninger.

33. Har du bestået journalistprøven? Giv dine bedste tips og forberedelser i en e-bog – fra en der netop har bestået prøven til en anden.

34. Har du døjet med en lyskenskade eller diskusprolaps? Så skriv en e-bog, hvor du fortæller din historie og hvor du laver et interview med en doktor/fysioterapeut.

35. Er du WordPress nørd? Så lav en medlemsside, hvor du laver en masse danske videoer, som hjælper folk med at komme i gang med WordPress.

36. Har du været på skiferie siden du var 4 år gammel? Så lav en guide med overskriften “Komplet guide til at vælge det rigtige skiområde” og teaseren “Mine erfaringer med 50 skisport steder i Europa”.

37. Ved du en masse om apple? Så lav en begynderguide for folk der netop har købt deres første Macbook eller iMac – på dansk!

38. Er du elektriker? Så lav en e-bog (og evt. videoer) der viser folk hvordan de skifter alle deres stikkontakter i huset, og derved sparer elektrikerregningen på 20.000 kr.

39. Er du aktiv windsurfer? Så lav et træningsprogram og en guide til, hvordan du kommer i gang med at windsurfe for under 5.000 kr. uden at være tilmeldt en klub.

40. Lever du af at sælge vin? Så lav en komplet videoguide til, hvilken vin man skal vælge til forskellige måltider (Det kan jeg sku aldrig finde ud af!)

41. Er du ejendomsmægler? Så giv dine 10 bedste råd til, hvordan man får flere penge for sit hus. “Sådan får du 100.000 kr. mere for dit murstenshus på 20 minutter”.

42. Underviser du i Kemi? Så lav en række videoer, hvor du gennemgår alle de forsøg man skal kunne for et få 12 på gymnasiet.

43. Er du inkontinens? Så lær andre at leve med inkontinens og del dine bedste tips og tricks.

44. Har du en flot stue? Så lær andre at indrette på den fede måde!

45. Er du aktiehandler? Så lav en trin-for-trin begynder guide med video, hvor du lærer nybegyndere at tjene penge på aktiehandel.

46. Er du god med et spejlreflekskamera? Så lav en videoguide til, hvordan man bruger sit nye kamera (ala “Komplet guide til spejlreflekskamera for begyndere”)

47. Har du gennemført et marathon? Så lav et træningsprogram og en guide med alle dine bedste råd, samt krydder e-bogen med masser af videoer, hvor du fortæller om dine oplevelser mens du er ude og løbe (Har jeg altid selv drømt om at lave, men har aldrig fundet tiden!)

48. Kan du spille guitar eller klaver? Lav et online kursus, der lærer begynderen at spille uden at have en lærer (husk, at alt software til at sætte et sådan kursus op findes – du skal bare indtaste og indspille materialet!)

49. Er du ikke god til noget? Så lav en bog, hvor du lærer andre at forbedre deres selvværd og husk selv at spidse ører under processen (ALLE ER GODE TIL NOGET!)

50. Er du god til at undgå overspringshandlinger? Hvis ja, så skriv en e-bog om det og del dine bedste tips. Husk at sende mig en mail. Skriver du en sådan bog, så lover jeg at købe din e-bog, som den første kunde – uanset hvad!

Det var så mine 50 (gode) forslag til, hvordan du kan omdanne din viden til et salgsbart digitalt produkt. Det er ikke sikkert, at alle ideerne kan indtjene 250.000 kr. om året, men jeg tror at langt de fleste af ideerne kan indbringe en fornuftig luksusferie hvert år, betinget af at de bliver eksekveret ordentligt. Og husk, du skal kun lave det digitale produkt en gang – derefter er indtægten i teorien passiv.

Hvis du kunne lide denne artikel, så husk at tjekke denne artikel: 3 måder at finde et emne til dit første digitale produkt (+ 30 nye ideer)

TJEN 10.000 KR HVER MÅNED!
Vil du vide hvordan du tjener 10.000 kr. hver måned som passiv indkomst? Så se mine 5 gratis videoer nu ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

7 kommentarer

 1. Kasper Jakobsen 25. maj 2014 at 21:52 #

  “Lav et online kursus, der lærer begynderen at spille uden at have en lærer (husk, at alt software til at sætte et sådan kursus op findes”

  Har du nogle linkes til dette software?

  Svar

  • Tue Lindblad 26. maj 2014 at 16:45 #

   Hej Kasper,

   Det kan du tro. Her er to stykker software:

   Woosensei – WordPress plugin der kan trylle med online kurser og “klasser”..
   Wishlistmembers – Et stykke membersite software, der kan installeres ovenpå WordPress

   Håber det besvarede dit spørgsmål? Venlig hilsen Tue 🙂

   Svar

 2. Abdullah 2. juni 2014 at 1:32 #

  hej Tue
  når man har lavet en e-bog, hvordan kan man så sikre sig at det ikke bare bliver frit tilgængelig for alle? kunne spørger om det samme mht hjemmeside, f.eks. din side styrkertræningsprogram, dk, altså når en person har oprettet en konto på siden, så har personen adgang til alle filerne, kan han så ikke bare videregiver det til alle gratis..eller hvordan sikre man sig at det ikke sker.. håber at du kan svare på mine spørgsmål, på forhånd tak. hilsen adbullah

  Svar

  • Tue Lindblad 5. juni 2014 at 14:47 #

   Hej Abdullah,

   Tak for din kommentar. Det er et problem jeg brugte rigtig meget tid på i starten, men jeg stort set ikke skænker en tanker længere. Du kan læse hvorfor her.

   Det skal også nævnes, at man inde fra Woocommerce (det software der styrer shopdelen af mine hjemmesider) kan se hvor mange gange hver kunde har hentet produktet. Ser jeg f.eks. at en bruger har hentet et produkt 219 gange på 3 dage, så sender jeg ham lige en mail og lukker for adgangen (det er kun sket 2 gange).

   Håber det var svar på dit sprøgsmål – venlig hilsen Tue

   Svar

 3. Christian 7. juni 2014 at 22:06 #

  Hej Tue,

  Hvor lang er en typisk e-bog?

  Svar

 4. Michael Lars Olsen 28. februar 2015 at 20:29 #

  Hej Tue
  Jeg ved hvordan man tjener en million 😉

  Venligst
  Michael Lars Olsen

  Svar

  • Tue Lindblad 28. februar 2015 at 20:56 #

   Hej Michael,

   Det lyder dælme godt. Men husk at der er forskel på at tjene/sælge for – en million 😉

   Svar

Skriv et svar

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær at lave din egen
passive indkomstkilde