Hvor mange penge har Thorborg, Rosenstand og Bondtofte tjent online på at sælge e-bøger?

Før du scroller længere ned på denne side for at finde svaret på, hvor mange penge de tre fyre har tjent på deres e-bøger, så kom med et bud.

Et vildt bud!

Tænker du på et tal?

Hah – det er alt for lavt!

Jeg kan komme med et lille hint: Beløbet er over 10 millioner kroner …

577

Jep. Syret, ikke?

Men før vi ser nærmere på tallene (og hvordan de bar sig ad), så lad mig lige præsentere de tre forfattere. Ingen af dem er nemlig kommet sovende til millionerne – tværtimod. Fælles for trekløveret er, at de har opbygget et stærkt brand på nettet – som eksperter inden for deres felt. Det er ikke nemt og kræver en høj disciplin – men det er muligt.

Så, hvis du vil gå i deres fodspor – og tjene millioner på nettet – så spids ører.

Let’s go!

De tre eksperter

Okay, lad os starte med en kort præsentationsrunde af de tre eksperter/forfattere (selvom du sikkert allerede kender dem bedre end din egen bukselomme?)

Martin Thorborg

Martin Thorborg er Danmarks svar på Elon Musk .. eller Supermand! Martin har haft utrolig stor betydning for mit iværksætterliv, hvilket slår kraftigt igennem flere steder. Hvis du har set nogle af Martins videoer eller læst et par interviews med ham, så ved du sikkert, at Martin har sin helt egen stil.

Han taler HØJT og er ikke bange for at sige sin mening (subtitlen på Thorborg.tv hedder for eksempel: “Thorborg taler og sådan er det”).

Det vigtigste jeg har lært ved at følge i Martin er, at det er vigtigt at være “sig selv” på nettet. Denne visdom har jeg brugt flere gange, både når jeg blogger på denne side og på mine træningssider (plat humor og billedsprog .. Oh yeah!)

Martin har flere succesfulde virksomheder på CV’et, end jeg har sokker, der matcher. Her er et par af dem: Jubii, Agera, SPAMfighter, Amino og Dinero (<– perfekt regnskabsprogram til at sælge fx e-bøger!)

E-bogen: ePusher

epusher

Kort om e-bogen: I denne artikel tager vi udgangspunkt i Martins populære e-bog “ePusher“. E-bogen er sprængfyldt med tips til, hvordan du booster omsætningen i din webshop. Bogen er fantastisk og er et must-read for alle danske webshopejere.

Gratis light version: Jep, klik her for at hente den.

Pris: 1.875 kr. inkl. moms (hvem sagde at man ikke kan sælge dyre digitale produkter i Danmark?)

Udgivelsesår: 2007/08 (opdateret løbende!)

Thomas Rosenstand

Thomas Rosenstand er intet mindre end en SEO-superstar. Jeg har fulgt Thomas, lige siden han tordnede frem på Amino og besvarede spørgsmål efter spørgsmål om alt inden for SEO og online marketing. (Han har skrevet 3.726 indlæg på Amino. Holy Moly!)

Udover at drive et af Danmarks ældste online marketing/SEO firmaer, har han udgivet et hav af e-bøger. Se bare her: SEO-LEX, ADWORDS-LEX, Dandomain Seo-tuning, Redirect Guiden .. pustepause .. Slankekur uden sult, Virkeligheden er klog, samt medlemssiden E-universe.

WAAAAAW!

E-bogen: SEO-LEX

Seo-lex

Kort om e-bogen: I denne artikel tager vi udgangspunkt i Thomas’ supersælger, SEO-lex! Denne e-bog er en “bibel” (indforstået joke) inden for søgemaskineoptimering og en fantastisk resource, for dig der vil højere op i Google. Kort sagt – køb den .. NU!

Gratis light version: Jep, klik her for at hente den.

Pris: 1.095 kr. (ingen moms, da Thomas bor i Florida)

Udgivelsesår: 2008’ish (opdateret løbende!)

Henrik Bondtofte

Henrik er Danmarks ukronede KONGE af linkbuilding. Hans viden om SEO og linkbuilding er vanvittig stor, og så er han ligesom de andre to eksperter en fantastisk formidler. Henrik driver SEO firmaet – Bondtofte.dk – som i øvrigt ligger nr. 1 i Google på søgetermet “seo” (godt gået!)

Henrik har skrevet den succesfulde e-bog “Linkbuilding bogen“, hvor han deler sine bedste staldtips til at få bunkevis af links. Jeg kender en del personer rundt omkring i onlineverdenen, og jeg har kun hørt positive fraser om denne bog.

E-bogen: Linkbuilding bogen

Lindbuilding bogen

Kort om e-bogen: I denne artikel tager vi udgangspunkt i Henriks bestseller, Linkbuilding bogen. Vil du vide, hvordan de professionelle skaffer links (og gode placeringer i Google), så køb denne bog. Den er eminent!

Gratis light version: Jep, klik her for at hente den.

Pris: 434 kr. inkl. moms.

Udgivelsesår: 2013 (opdateret løbende!)

E-bøgerne har i alt solgt for …

Okay, nu kan jeg nok ikke trække den længere. Sidder du ned, og har du en god flaske rødvin inden for rækkevidde?

*dramatisk kunstpause*

Til sammen har de tre e-bøger solgt for 11-12 millioner danske kroner.

Regel: For hver million du gættede forkert skal du tage en armbøjning (Don’t shoot the mesenger – det er jo ikke mig, der laver reglerne …)

Waaw, det er godt gået – ikke? Til sammenligning har mit træningsprogram “kun” solgt for 650.000 kr, så der er vist ingen tvivl om, at jeg blot er en lille maddike sammenlignet med disse sværvægtere.

Nedenfor kan du se, hvordan hver enkelt e-bog har solgt i hele dens levetid. (Husk i denne forbindelse på, at både e-Pusher og SEO-LEX har et par år mere på bagen end Linkbuilding bogen.)

Thomas Rosenstands SEO-LEX: Ca. 7 millioner kroner (OMG!)

Martin Thorborgs ePusher: 3-4 millioner kroner. (Holy Shit!)

Henrik Bondtofte: 1 million kroner. (WAAW!)

Det er fantastisk godt gået, især når man tænker over, at der er tale om digitale produkter (PDF/E-pub), som udsendes automatisk til køberen ved køb.

Se, hvordan udsendelsen etc. fungerer i praksis her

But how? – 5 spørgsmål til eksperterne

Okay, Tue. Det er jo ganske fint, at de eksperter har tjent kassen på at skrive nogle super gode e-bøger, men hvordan kommer jeg i gang?

Ah, godt spørgsmål. Nedenfor kan du se de tre forfatteres bedste tip til, hvordan du tjener penge online ved at lave din egen bestseller e-bog.

#1. “Nævn én ting, som virkede super godt for dig, da du launchede din e-bog?”

Thorborg: Jeg solgte afgjort flest e-bøger ved at maile den liste, jeg har bygget op over årene!

Rosenstand: E-mail marketing uden tvivl. Jeg giver en gratis light version væk og følger heftigt op med en e-mail autoresonder kampagne. Det giver resultater!

Bondtofte: Jeg fik utroligt meget ud af at slå bogen op på de sociale medier. Mine følgere var meget hjælpsomme med at sprede budskabet. Derudover gjorde jeg meget ud af at gæsteblogge i forbindelse med launchen.

#2. “Hvilket tiltag driver flest salg for dig i hverdagen?”

Thorborg: Klart de mails, der automatisk bliver sendt ud til dem, der har downloadet min light version. Min autoresponder præsterer super godt.

Rosenstand: Ligesom Thorborg må jeg sige mine opfølgende mails. De er hamrende effektive!

Bondtofte: Ligesom for de andre to er det e-mail marketing, der driver flest salg i hverdagen. Jeg føjer alle dem, der har downloadet min gratis light version, til en særlig e-mailliste. Vælger en af subscriberne at købe bogen, bliver køberen automatisk fjernet fra listen. Disse lister er guld værd, fordi de også kan bruges til at oprette ‘Custom segmenter’ på facebook og så “jagte” dem, der er virkelig interesserede uden at bruge for mange annoncekroner.

#3. Hvilket software bruger du til at sælge din e-bog?

Thorborg: Jeg har selv fået udviklet mit system fra bunden.

Rosenstand: Jeg gjorde brug af et hjemmebygget system (leveret af Cygnet), men er efterfølgende skiftet til Simplero.

Bondtofte: Jeg bruger WordPress og plugin’et Easy Digital Downloads. Derudover har jeg en lang række ekstra plugins installeret, som for eksempel ‘stamping af bogen’ (for at sikre mig mod ulovlig deling).

#4. “Har du et hemmeligt eller skævt tip til dem, der drømmer om at lave deres første digitale produkt?”

Thorborg: Mit bedste tip er at lave en gratis light version, der indeholder en meget stor del af dit produkt, og mail så røven ud af bukserne på dem, der har hentet den, for at få dem til at købe dit store produkt.

Rosenstand: Sørg for, at dit produkt er i orden, når du launcher det. Folkets dom er hurtig, hård og nådesløs, hvis det ikke er i orden.

Bondtofte: Just do it! Det er hemmeligheden – alle kan skrive en bog, og alle kan tjene penge på den!

#5. “Til sidst, hvordan tror du fremtiden ser ud for tjene penge på nettet via digitale produkter?”

Thorborg: Jeg tror, at salg af digitale produkter går en lys fremtid i møde i Danmark.

Rosenstand: Helt enig.

Bondtofte: Amen!

Konklusion:

Skal man koge eksperternes gode råd ned til en delikat bearnaisesauce, så ser opskriften således ud:

1. Brug tid på at opbygge et brand og en e-mailliste.

2. Lav en light version af dit produkt.

3. Lav din egen autoresponder kampagne, som består af en række opfølgende mails, der har til formål at sælge dit betalte produkt (eller stjæl min).

4. Automatiser alt i forbindelse med transaktionen og udsendelsen af dine e-bøger (5 plugins, der kan håndtere dette for dig).

5. Kom i gang. NU!

Allright. Jeg håber du fik noget ud af dette indblik i, hvor meget du kan tjene online på at sælge e-bøger (11-12 millioner .. *jesus*)

Hvis du vil se, hvordan jeg har solgt træningsprogrammer for 650.000 kr. (og lige over en million kroner samlet set), så start med at tilmelde dig mit gratis videokursus, der viser dig skridt-for-skridt, hvordan du tjener penge ved at lave din egen e-bog.

Se mit gratis videokursus

Jeg vil blive SUPER glad, hvis du gad dele dette indlæg med dine venner på de sociale medier.

Deling = gratis tequila og virtuelt highfive

tequila-cat

TJEN 10.000 KR HVER MÅNED!
Vil du vide hvordan du tjener 10.000 kr. hver måned som passiv indkomst? Så se mine 5 gratis videoer nu ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

14 kommentarer

 1. Jesper Petersen 6. april 2016 at 13:17 #

  Det kommer ikke bag på mig at Thomas tjener har tjent så mange penge. E-bogen er verdens klasse.

  Jeg er også selv i gang med min egen e-bog og glæder mig til at kunne gøre den færdig!.

  Super godt indlæg!

  Svar

  • Tue Lindblad 6. april 2016 at 14:15 #

   Hej Jesper.

   Ja, det er nogle fantastiske e-bøger.

   Tak for de pæne ord og held og lykke med bogprojektet – Tue 🙂

   Svar

 2. Alexander 7. april 2016 at 18:11 #

  Imponerende, det må jeg sige. Jeg er så en af dem der har bidraget til deres salg, da jeg personligt ejer alle 3 bøger 🙂

  Godt gået drenge.

  Ps. Dit træningsprogram har da også givet en del af sig Tue 🙂

  Svar

  • Tue Lindblad 11. april 2016 at 19:15 #

   Ja, det er godt gået (og fedt at have har alle tre bøger.)

   Ja, mit træningsprogram har solgt fint, men stadig et godt stykke fra de tre herrer #untouchable

   Svar

 3. Anders 11. april 2016 at 20:39 #

  Bare fordi Thomas bor i USA, betyder det ikke at der ikke skal moms på bogen.

  Moms skal betales i købers land, så bor du i DK, skal du betale Dansk moms…

  Svar

  • Thomas Rosenstand 4. maj 2016 at 15:14 #

   Hej Anders
   Det er ikke korrekt! Bøgerne m.m. hører under undervisning og konsulenttjeneste, og da vi ikke har vederstyggeligheder som moms her i USA, kan vi ikke opkræve den på nogen tænkelig måde. Køber kan naturligvis heller ikke trække en moms fra, da den ikke eksisterer.

   Vi har brugt et dygtigt beløb på en udredning af dette forhold via et internationalt revisionsfirma, der tog et direkte møde med SKAT om det (det var ikke billigt…).

   Svar

 4. Christian 12. april 2016 at 16:10 #

  Super godt indlæg og spændende læsning. Er voldsomt imponeret over de salgstal!

  Mvh. Christian

  Svar

 5. Gita Street 18. april 2016 at 7:03 #

  Vildt nok, men ikke overraskende 🙂

  Jeg har selv købt alle 3 – og fået rigtigt meget ud af det.

  Svar

 6. Micky Larsen 20. april 2016 at 10:02 #

  Hvilken spændende læsning. Skal både have købt
  d´herrers e-bøger, og i gang med at skrive min egen:)

  Svar

  • Tue Lindblad 2. juli 2016 at 22:09 #

   Hej Micky.

   Cool – bøgerne er også gode. Og held og lykke med din egen – hvad skal den handle om?

   Svar

   • Micky Larsen 31. december 2016 at 15:18 #

    Hej Tue,

    Fik først set dit spørgsmål nu. Den skal handle om privatøkonomi da jeg i forvejen driver en virksomhed indenfor området.

    Svar

 7. Lars Mikkelsen 1. august 2016 at 11:48 #

  Jeg lavede en gang en kogebog på en app. Alt for sent opdagede jeg at den var downloadet mere end 30.000 gange. Det var en gratis version. Bare en rund femmer havde gjort mig rig 🙂 Så derfor lagde jeg en betalingsversion ud, men så var nyheden nedadgående.

  Ligesom med SEO som e-bog, skal man bare komme ud med den, og de herrer der omtales er jo også nogle af dem vi kan lære fra. Jeg vil da også indrømme at jeg har brugt penge på en SEO e-bog.

  Jeg tror stadig på fremtiden med e-bøger. Det kræver jo så bare at de kommer på nettet… 🙂

  Svar

 8. Helle Dyrby Høy 15. marts 2017 at 10:38 #

  Superfint indlæg – og wauw!
  Vil nogen afsløre, hvor mange de havde/har på mailingliste(rne)?
  Tænker på hvad grundlaget var for salg?
  Er pt. selv ret overvældet over voldsom interesse for (gratis) Pixibog i Præsentationsteknik – via linkedin.
  Pft / Helle

  Svar

 9. Tim Johansen 24. januar 2018 at 17:54 #

  Tusind tak Tue, havde det ikke været for denne artikel, tror jeg aldrig min mini ebog var blevet færdig. Har nok været forbi 20 gange, bare for at minde mig selv, om lyset for enden af tunellen 🙂

  Mvh
  Tim

  Svar

Skriv et svar

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær at lave din egen
passive indkomstkilde