De 10 mest gavmilde (og venlige) online marketing bloggere

Liste de 10 mest gavmilde bloggere

Hvis du tager alle de største online marketingsguruer, så har de alle én ting til fælles:

De er fantastisk gavmilde!

Nedenfor har jeg lave en liste (med hjælp fra Halfdan Timm) over de 10 mest gavmilde og venlige danske online marketing-bloggere.

Det er alle personer, der giver en masse væk gratis – uden at forlange noget igen. Begreber som ‘freemium’ og ‘content-value’ er dagligdagsbegreber hele vejen rundt!

Hvis du er ny inden for online marketing, så vil jeg kraftigt opfordre dig til at tilmelde dig nyhedsbrevet hos alle de 10 personer på denne liste. Det vil give dig et fantastisk fundament inden for SEO, affiliate, AdWords, content marketing og online marketing generelt.

Før vi hopper videre til listen, så vil jeg gerne bruge to sekunder på at sige TUSINDE TAK til alle personerne på listen – You Guys Rock!

Listen over de mest gavmilde online marketing bloggere i Danmark

Bemærk venligst, at rækkefølgen ikke er prioriteret (beklager Mikael og Halfdan, hehe).

Nr. 1: Mikael Rieck #affiliate

Mikael ReickMikael er manden bag Antphilosophy, og han er forbandet god til at dele ud af sin viden om affiliate, outsourcing og online marketing. Derudover virker Mikael til at være en flink fyr, der altid har et nyt trick oppe i ærmet (som han glædeligt deler!)

Det her er ikke en opfordring, men en ordre: Lyt til hans nye podcast – de er brandgode! Og når vi nu er i gang, så husk at hente hans gratis ebog ASAP om passiv indkomst!

PS: Du ved, du er fan, når du kan stave til hans hjemmeside første gang – hehe.

Nr. 2: Halfdan Timm #affiliate

Halfdan TimmHalfdan er faktisk den første person nogensinde, som fik mig til at “like” en blogpost (indlægget om et myre-nicheside). Halfdan kunne nemt have tjent bunkevis af penge på sin viden om online marketing, men i stedet har han valgt at give det hele væk gratis – RESPEKT!

Gør dig selv en tjeneste, og tilmeld dig hans nyhedsbrev (og følg hans mål om at købe en Nissan Skyline). Hvis du tilfældigvis har brug for en advokat, så husk at tjekke Halfdans nyeste projekt – JUF.dk (godt gået, mand!)

Nr. 3: Mikkel deMib Svendsen #SEO

DemibAlle, der har været med fra start, kender manden i det røde jakkesæt – Mikkel DeMib. Mikkel har altid haft en finger på SEO-pulsen og ved, hvad der sker helt inde i Googles lukkede baglokaler. Som online marketing-mand er det vigtigt at følge Google tæt. Jeg følger Google via Demib!

Mikkel har skrevet en bog om SEO, som normalt koster 1.500 kr. Men som noget relativt nyt, giver han den nu gratis væk!! (Kan du nu forstå, hvorfor han er selvskrevet til at komme med på denne liste?)

Nr. 4: Andreas Lolk #Adwords

Andreas LolkAndreas fra PPCprofit.dk er en fantastisk gavmild AdWordsnø … øh, AdWordsmand – der bestemt ikke er bange for at dele ud af sine viden om PPC (pay-per-click). Hvis du overvejer at bruge AdWords til at sælge dit digitale produkt, så husk at tjekke ind hos Andreas fra tid til anden.

Andreas har lavet et digitalt produkt i form af en e-bog om AdWords-annoncering, som han – godt gættet – giver væk helt gratis. Jeg har hentet den, og den er virkelig godt skrevet!

Nr. 5: Martin Thorborg #Online marketing

Martin ThorborgMartin Thorborg er ‘The Grandfather of Online Marketing’ (lyder knap så fedt på dansk: Bedstefaren inden for online markedsføring – hehe). Martin har skrevet en succesfuld e-bog om e-handel og skabt Danmarks største medlemssite. Fedt, fedt, fedt!!

På Martins medlemsside (Amino.dk) kan du får rigtig meget hjælp (og feedback) i forhold til at lave dit digitale produkt og din hjemmeside. Jeg er Plus Medlem af Amino, og det synes jeg også, du skal være! Siden er fyldt med fede videoer, tips og tricks og meget (MEGET) mere! Klik her for at blive Amino Plus Medlem i dag (og dette er ikke et affiliate link)

Nr. 6: Morten Vadskær #Konverteringsoptimering

Morten VadskærMorten Vadskær er et navn, man OFTE støder på online. Hvis jeg skulle spørge en mand til råds omkring networking, så var det Morten. Ud over at kende alle, så driver han en vanvittig god blog, hvor han rundhåndet deler ud af sine erfaringer, casestudies og meget mere.

Ud over at dele guldkort ud om split-testing og konverteringsoptimering, så er Morten også forsyningsdygtig i flotte webshops og billige kondomer (det passer – hehe).

Nr. 7: Jonathan Lindahl #affiliate

Jonathan LindahlJonathan er en fyr, jeg lige først lige har “lært at kende” online. Men er du gal, hvor skriver han nogle fantastiske blogindlæg. Han blogger om affiliate, SEO og WordPress – og hvis du ikke allerede har læst hans onpage SEO-guide, så kan du godt give dig selv et gok i nøden og komme i gang!

Jonathan er uden tvivl en person, jeg vil  følge tæt fremover (og det samme bør du!) Han skriver rigtig godt og driver bl.a. også en side der handler om blogging.

Nr. 8: Ib Potter #Podcasting

Ib PotterIb Potter er manden der introducerede mig (og resten af Danmark) for podcasting – tusinde tak for det. Det er svært at begribe, hvor meget værdi Ib Potter har tilført det danske online marketing-miljø gennem de sidste mange år. Han har pt. 65 fantastiske podcast-episoder live i iTunes.

Hvis du ikke allerede abonnerer på Ib’s podcast, så tilmeld dig ASAP. Hvis du er ny lytter, så husk også at lytte til de tidligere afsnit (tip: Ib Potter har haft minimum 5 af personerne på denne liste “on air”!)

Nr. 9: Mikkel K. Plæhn #Content marketing

Mikkel K. PlæhnDet er ikke så lang tid siden, jeg “opdagede” Mikkels blog. Det gik hurtigt op for mig, at Mikkel er det danske svar på Marcus Sheridan (og det er ment som en stor ros!) Mikkel har en super skrivestil og er vanvittig passioneret omkring content marketing.

Hvis du har en webshop eller overvejer at sælge et digitalt produkt, så husk at lægge vejen forbi Mikkels blog. Her kan du lære rigtig meget om at drive trafik (og kunder) ind til din webshop. Tjek bloggen ud her. PS: Han er også medvært på den danske podcast Content Marketing Liga (som du også bør tjekke ud).

Nr. 10: Thomas Rosenstand #SEO

Thomas RosenstandThomas Rosenstand blogger om SEO, Google+ og online marketing generelt. Thomas er alle vegne (lur mig, om han ikke er den første til at kommentere denne artikel?) og er fantastisk gavmild til at dele ud af sin viden (og holdninger)!

Thomas har også lavet et digitalt produkt (eller faktisk flere), som han sælger online. Du kan købe hans anmelderroste e-bog om SEO her (pt. opdateret hele 13 gange – imponerende!) Jeg har fulgt Thomas i … tja, 6-7 år, og er du gal, hvor har jeg lært meget. High-five til Florida fra Herfølge!

Det var så min uprioriterede liste over de mest gavmilde danske online marketing-nørder … Hov, sagde jeg lige det? 🙂

Som du måske har bemærket, så har en del af folkene på listen lavet deres eget digitale produkt, som de tjener penge på måned efter måned.

Hvis du vil tjene penge måned efter måned (AKA passiv indkomst), så start med at se mine 5 gratis videoer, der viser dig alt om, hvordan du laver dit helt eget digitale produkt (f.eks. en e-bog?)

SE ALLE VIDEOERNE GRATIS

Jeg ville blive super glad, hvis du ville hjælpe mig med at sprede kendskabet til personerne på denne liste ved at dele artiklen på de sociale medier. På den måde kan de ovenstående 10 personligheder hjælpe endnu flere ivrige iværksættere med at komme godt fra start.

Vi ses – og endnu engang tak til alle fyrene på listen ovenfor.

TJEN 10.000 KR HVER MÅNED!
Vil du vide hvordan du tjener 10.000 kr. hver måned som passiv indkomst? Så se mine 5 gratis videoer nu ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

16 kommentarer

 1. Mikael Rieck 11. juni 2014 at 19:45 #

  Mange tak for de pæne ord Tue. Jeg har stor respekt for folk der kan stave Antphilosophy korrekt i første forsøg 🙂

  Er glad for at have bidraget med noget som har kunnet hjælpe dig og andre.

  Mvh
  Mikael

  Svar

  • Tue Lindblad 11. juni 2014 at 21:48 #

   Hej Mikael,

   Mange tak for kommentaren. Jeg kan faktisk stave til Antphilosophy bagfra:

   y-h-p-o-s-o-l-h…. Næ, den gik sku ikke ?! 😉

   Igen, tak fordi du deler. Vh. Tue

   Svar

 2. Thomas Rosenstand 11. juni 2014 at 20:23 #

  Hej Tue
  Ja da – selvfølgelig er jeg den første til at kommentere, selvom du har sat alderspræsidenten på din liste aller nederst 😉

  Tak for de pæne ord!

  Svar

  • Tue Lindblad 11. juni 2014 at 20:28 #

   BINGO!

   Og Thomas – du ved jo man altid gemmer en ‘hardhitter’ til sidst.. Tak for kommentaren 🙂

   Venlig hilsen Tue

   EDIT: Da Mikael’s kommentar af uransagelige årsager var havnet i WP’s indbyggede SPAM filter, så er din kommentar beklageligvis nr. 2. Æren tilskrives i stedet Mikael Rieck 🙂

   Svar

   • Mikael Rieck 11. juni 2014 at 21:52 #

    Det er jo kun passende at jeg er hurtigst når jeg ligger nummer ét 🙂

    Svar

    • Thomas Rosenstand 12. juni 2014 at 14:39 #

     Hvis du nu ikke besøgte alle de der obskure sites, ville du jo ikke ryge i spamfilteret 😉

     Svar

 3. Alexander 11. juni 2014 at 23:04 #

  Så fik jeg da også lige tilmeldt mig til nogle spændende nyhedsbrev, og hentet nogle e-bøger, så jeg er klar på en masse råd.

  Jeg går dog selv i luften med min side, hvor man kan tjene hurtige penge 🙂

  Svar

  • Tue Lindblad 12. juni 2014 at 15:01 #

   Fedt! Held og lykke med projekterne, Alexander! Vh. Tue

   Svar

 4. Celia 11. juni 2014 at 23:28 #

  De er sgu også nogle seje mænd! 😀

  Jeg synes, du mangler nogle kvinder på listen. 😉 Det giver mig mod på at knokle endnu hårdere, så jeg kan komme på din næste liste og give mænderne der lidt modspil. 😉

  Yeeha! 😀 Og tak for DIG, Tue! Du giver også spandevis af god info. Jeg glæder mig til din næste video i din serie. Jeg har sat min egen deadline for udgivelse af min første ebog d. 1. juli, så jeg har lidt travlt! 😉

  Mvh. Celia

  Svar

  • Tue Lindblad 12. juni 2014 at 15:02 #

   Hej Celia,

   Mange tak. Og du har helt ret – der mangler nogle kvinder på listen. Det må du lave om på?

   Fedt med din ebog – skriv hvis du vil brainstorme på et tidspunkt! Vh. Tue

   Svar

 5. Halfdan Timm 12. juni 2014 at 8:51 #

  Mange tak for mention på listen – det er et lækkert selskab at blive sat sammen med. Især fordi jeg er over 8 af dem (jaja, selvfølgeligt er den prioriteret 😉 ).

  Jeg tjener i øvrigt stadig et par tusinde hver sommer på myrebekæmpelse…!

  Svar

  • Tue Lindblad 12. juni 2014 at 15:04 #

   Det var så lidt 🙂

   Og den myre-artikel var episk! Den må jeg genlæse indenfor nær fremtid.

   Vi tales ved, Tue

   Svar

 6. Stine Halmind 12. juni 2014 at 11:50 #

  Hej Tue

  Jeg takker og bukker og vil straks dele din liste!

  Det er jo forskelligt fra person til person hvilke guru.. øh, erfarne foregangsbilleder, man føler sig inspireret af, men som nybegynder-med-ambitioner inden for content marketing er det GULD værd, når man får nogle pejlemærker som disse.

  At jeg allerede følger en del af navnene på listen bliver dagens skulderklap til mig selv – men jeg kunne have været hurtigere igang, hvis jeg havde mødt en liste som din noget tidligere, og jeg vil elske at give den videre til andre.

  Selvfølgelig, igen, med en note om, at der ikke findes én “sandhed” og “rigtig måde” i denne digitale verden, og at alle må finde de inspirationskilder, de føler sig mest inspireret af, og som taler et sprog, man har lyst til at lytte til 🙂

  Svar

  • Tue Lindblad 13. juni 2014 at 15:24 #

   Hej Stine,

   Super at du kunne bruge listen.

   Og du har helt ret. Der findes ikke én sandhed eller sådan noget. Det gælder om at finde en håndfuld personer indenfor sit område, og så læne sig op af dem.

   Og tak for delingen – det sætter jeg virkelig pris på. Vh. Tue

   Svar

 7. Lone Brand 23. februar 2017 at 13:03 #

  Super gode videoer for os begyndere her. Tusind tak de herrere

  Svar

Skriv et svar

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær at lave din egen
passive indkomstkilde