Nej, din ide er ikke god nok!

Motivation

Har du fået en god ide til et digitalt produkt?

“Det tror jeg.. Eller..?!”

Når du skal til at lave dit eget digitale produkt, så vil du møde en masse folk, der ryster på hovedet af dig!

“Hvorfor vil nogle betale penge for en PDF-fil eller et par videoer?”

“Jamen, du er jo ikke “ekspert” inden for det område!”

Selv personer, der er helt tæt på dig, vil ryste på hovedet – eller måske endda grine af din ide.

Da jeg startede min styrketræningsside, var jeg lidt usikker på, om projektet kunne “flyde”. Jeg startede derfor med at fortælle min far om ideen. Min far er en ganske rar mand, der altid er med på den værste, og som har styrketrænet hele sit liv.

Jeg var derfor temmelig sikker på, at han ville give mig et faderligt klap på skulderen og rose min ide til skyerne.

Det skete så ikke!

I stedet begyndte han at grine, hvorefter han udbrød: “Du får sku da ikke nogle til at betale penge for en PDF-fil!”, og han tilføjede: “Du ved rigtig nok en pokkers masse om styrketræning, men folk vil da aldrig betale penge for noget, de ikke får i hånden..”

Jeg var knust! Eller rettere – klar til kamp.

Seks måneder efter havde jeg lavet min træningsside færdig, og til min store lettelse, så ville folk GERNE betale penge for en PDF-fil! (Hva’ var det du sagde, far?!)

Det er derfor, jeg skriver dette indlæg til dig! Tænk, hvis jeg havde lyttet til min omgangskreds og smidt planerne om at bygge Danmarks bedste styrketræningsprogram (i al beskedenhed) i skraldespanden!?

Ikke alene var jeg gået glip af over 2-300.000 kr. i årlig passiv indtægt, men jeg havde også svigtet en masse glade kunder, som har brugt træningsprogrammerne til at forandre deres krop – og liv!

Det leder mig frem til mit yndlingscitat, af Henry Ford, der opfandt automobilet:

“If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses.”

Tænk lige over den.

Det er vanvittigt så meget sandhed, der kan være i én sætning! Havde jeg spurgt min far eller alle de andre fitnesstrænere, jeg kender, så havde de rådet mig til at arbejde som personlig træner i et fitnesscenter (altså 1 til 1-undervisning).

Mens de træner – og derved influerer – 40-50 motionister om året, så påvirkede jeg over 11.000 danskere sidste år (det var så mange, der tilmeldte sig mit nyhedsbrev og modtog mit gratis træningsprogram).

Et af mine andre store forbilleder er Arnold Schwarzenegger (en af de mest succesfulde personer, denne verden nogensinde har set!)

I hans verdensberømte tale “6 rules of success” lyder regel nummer 4: “Don’t listen to the naysayers!”

Lad være med at lytte til nej-sigerne! Hils på dem, og behandl dem godt, men lad for alt i verden være med at lytte til deres negative ****. Hvis du har fundet en god niche og løst et problem med dit digitale produkt, så er det dig – og kun dig – der ved, om du kan få det til at fungere!

Nedenfor kan du se Arnolds berømte tale. Og se den lige alligevel, selvom du er hamrende ligeglad med bodybuilding og styrketræning! It’s good stuff.. Promise!

Hvad med dig – har du mødt nogle, der grinede af dig, da du fremlagde din iværksætteride?

TJEN 10.000 KR HVER MÅNED!
Vil du vide hvordan du tjener 10.000 kr. hver måned som passiv indkomst? Så se mine 5 gratis videoer nu ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

5 kommentarer

 1. Niels 26. maj 2014 at 18:59 #

  I sektionen der starter med “Da jeg startede min styrketræningsside…” har du en stavefejl(nok nærmere tastefejl) i “projektet”. Det er ikke for at være hovskisnovski, men tænkte du gerne ville vide det. Du kan bare slette det her indlæg, når det ikke er relevant længere 🙂

  Jeg følger i øvrigt spændt med her på siden!

  Svar

  • Tue Lindblad 28. maj 2014 at 11:56 #

   Hej Niels,

   Mange tak for rettelsen. Det sætter jeg virkelig pris på – fejlen hermed udbedret 🙂

   Vi tales ved – Tue

   Svar

 2. Thomas Grønnemark 7. juni 2014 at 16:05 #

  Hej Tue
  Fedt blog-indlæg 🙂
  Jeg har en virksomhed der hedder Throw-in, og jeg startede den i 2004. Der hjælper jeg fodboldspillere med at kaste et længere, hurtigere og klogere indkast.
  Den er den eneste virksomhed af sin slags i verden, og jo der er blevet grinet en del……..
  …. men jeg er blevet ved med at kæmpe, så nu er jeg indehaver af verdens længste indkast, hjælper professionelle klubber, og har lige startet mit online-kursus “Long Throw-in Academy”…. hvor de første danske og udenlandske kunder har meldt sig….
  Så jo….. det handler om at kæmpe….
  Glæder mig til at læse dine næste blog-indlæg 🙂
  De bedste hilsner
  Thomas Grønnemark

  Svar

  • Tue Lindblad 20. juli 2014 at 11:01 #

   Hej Thomas og beklager det sene svar!

   Mange tak for din kommentar.

   Jeg har fylgt dig lidt på “sidelinjen” på Amino og synes du gør et fantastisk stykke arbejde med din spændende virksomhed.

   Held og lykke med projektet – jeg ønsker dig fantastisk meget succes 🙂

   Venlig hilsen Tue

   Svar

 3. Anders 28. november 2014 at 22:43 #

  Hej Tue!

  Jeg har lige opdaget dine super spændende side, jeg følger spændt med! Jeg har dog et lille issue i og med at jeg har tilmeldt mig dit nyhedsbrev med videoen. Jeg går i skole og derfor sådan okay tid. Jeg ville høre om der er en måde hvorpå jeg kan få dine 5 videoer hurtigere?

  Hilsen en meget intresseret læser Anders!

  Svar

Skriv et svar

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær at lave din egen
passive indkomstkilde