Komplet liste over alle affiliate netværk i verden

affiliate netværk

“Er der nogle, der kender affiliate netværk i Sverige?”

“Hvilke affiliate netværk findes der i Danmark?”

Hvis du er medlem af Marketers (aff. link) eller hyppig bruger af Amino, så er du med garanti stødt ind i sådanne spørgsmål mange gange.

Og med god grund!

Det er ofte nemmere at finde rundt i Københavns små snørklede gader, end det er at navigere i affiliate verdenen. Der findes bunkevis af affiliate netværk, som alle er struktureret vidt forskelligt!

Derfor har jeg besluttet mig for at lave en komplet liste over alle (de største) affiliate netværk i verden. De 36 affiliate netværk på denne liste indeholder samlet 14.121 butikker og over 375 millioner produkter.

Til sammenligning har en stor Netto-forretning ca. 1.800 varer på hylderne, så det er et pænt stort indkøbscenter, du har adgang til (Dubai-style).

Hvis du har erfaringer med nogle af de netværk, som jeg ikke har anmeldt, så skriv endelig en kommentar i bunden af artiklen. På forhånd tak for hjælpen!

Mine favoritter (i Danmark, Sverige, EU og USA)

Nedenfor kan du finde en liste over de affiliate netværk, jeg benytter dagligt. Det første er genialt, hvis du går efter det danske marked, mens de andre er bedre, hvis du går efter verdensherredømmet.

Min danske favorit – Partner-Ads

Dette er et rent dansk affiliate netværk, som indeholder over 600 webshops og hjemmesider. Hvis du skal i gang med affiliate marketing, så vil jeg klart anbefale dig til at koncentere dig om Partner-ads. Det er nemt og simpelt – og så er udvalget genialt. Læs mere (affiliate link).

Partner-ads

Tip: Hvis du er medlem af Marketers.dk (affiliate link), får du en lidt højere kommisionsprocent på mange af programmerne.

Min internationale favorit – CJ

Jeg har været registreret hos CJ (Commision Junction) i 4-5 år, og det er et super godt netværk. Indeholder primært større (internationale) hjemmesider, som oftest har en både dansk, svensk og amerikansk version.

CJ affiliate netværk

Tip: Hvis du satser på både det danske og internationale marked, så overvej CJ.com.

Min amerikanske og engelske favorit – Affiliate Window

Affiliate Window er mit nye yndlings-affiliate-netværk i USA.

På det seneste er har jeg rodet en del med internationale affiliate projekter, og her har Affiliate Window været en gamechanger.

affiliatewindow

Tip: Affiliate Window har et vanvittigt stort udvalg, super kundesupport og en fantastisk tracking. Hvis du er ved at bygge en international affiliate side, så må du bare tjekke dette affiliate netværk ud.

Runnerup: Avantlink.com

Min favorit til salg af digitale produkter – Clickbank

Jeg elsker digitale produkt – og her er Clickbank konge!

På Clickbank kan du finde tusindvis af ebøger og online kurser inden for alle tænkelige emner (“How to Build a Toy Train Table”.. Huh!)

clickbank2

Tip: Hvis du drømmer om at lave et dansk digitalt produkt, så brug ClickBank’s Marketplace til at finde inspiration, før du vælger niche.

Komplet liste over affiliate netværks (A-Z)

Er du hardcore affiliate købmand, og drømmer du om at overtage verdens herrerdømmet? Så er her en liste over alle de største affiliate netværk i verden. Husk at skrive en kommentar, hvis du har erfaringer med et af de uanmeldte netværk nedenfor.

Adrecord

Svensk affiliate med programmer i hele Skandinavien. Jeg har ikke hands-on-erfaringer med det, så skriv endelig en kommentar, hvis du har benyttet det.

Adrecord

Adtraction

Endnu et svensk netværk med partnerprogrammer i flere lande. Har pt. 250+ programmer tilknyttet, særligt inden for tøj, finans og livsstil. Har du prøvet netværket?

adtraction

Affilinet

Stort tysk netværk med utrolig mange (tyske) programmer. Interfacet er fornuftigt, og så udbetaler de direkte til dit Visa-kort (hvilket er en sjældenhed!)

affilinet

Amazon Affiliate

Amazons Affiliate programmet er ikke særlig stort i Danmark, men gigantisk på det internationale marked – både inden for salg af fysiske varer og digitale produkter.

amazon

APD

Hvis du vil tjene penge på affiliate marketing i Asien eller Australien, så er dette netværk et must. Har 400+ af verdens største virksomheder.

APD

Avangate

Drømmer du om at sælge anti-virus software eller andre former for SAAS produkter? Så overvej Avangate. Jeg har ikke selv benyttet dem, så skriv en kommentar, hvis du har erfaringer.

avangate

Belboon

Mindre netværk med omkring 80 programmer. Primært programmer af international karakter!

belboon

The Betty Mills Company

Betty Mills Company er en retailer, der sælger (mange!) forskellige produkter til hjemmet, kontoret osv. Netværk med stort udvalg, hvis du går efter det amerikanske marked.

Betty Mills

ClixGalore

Internationalt netværk med et lidt “gammeldags” brugerinterface. Jeg har gennemgået deres programmer, og der var ikke umiddelbart nogle, jeg kendte. Har du prøvet det?

clixgalore

Commission Factory

Cool netværk med en fed hjemmeside. Henvender sig primært til det internationale marked (måske i særdeleshed Australien/New Zealand?)

commssion factory affiliate netværk

Daisycon

Dette netværk er perfekt for dig, der drømmer om at penetrere det hollandske marked (?) Har du erfaringer, så skriv endelig en kommentar.

daisycon

Double

Double.net er et svensk affiliate netværk med flere større programmer (Viaplay, Trivago og unibet.) Har du hands-on erfaring med dette netværk?

double affiliate network

EuroAds

Dansk netværk, som har over 1.000 aktive programmer. Jeg har kun anvendt dem sporadisk – har du erfaringer?

euroads

Family Blend

Endnu et hollandsk netværk. Jeg kan ikke anmelde dette netværk, da hjemmesiden ikke er oversat til engelsk 🙂

family blend netværk

Flipkart

Flipkart er Indiens svar på Amazon. Kæmpe retailer med et fint affiliate program. Tænker ikke, at der særlig mange danskere, der benytter det… Eller?

flipkart

Impact Radius

Større netværk med kontor i England, USA og Sydafrika. Har flere større brands (Citrix, Lenovo og Pet360), som er mindre kendte i DK. Har du erfaringer med dette netværk?

Impact radius

Linkconnector

Internationalt med flere “top brands”, som jeg dog aldrig har hørt om. Ikke et netværk, jeg ville bruge tid på. Har du erfaringer, så skriv endelig en kommentar.

linkconnector partner network

Rakuten Linkshare

Leder du efter et affiliate netværk med gigantiske programmer, såsom Wallmart, Marcy’s og Viator, så er dette netværk noget for dig. Har du benyttet det?

rakuteb linkshare

MyCommerce

Amerikansk netværk for dig, der vil sælge software. Jeg kender ikke umiddelbart nogle af deres partere – gør du, så skriv en kommentar.

mycommerce

Digital River

Super netværk med mange større software-partnere. Vil du sælge Microsoft, Adobe, Logitech eller HTC-produkter, så prøv Digital River! Kan varmt anbefales.

digital river

Optimise

Gobalt affiliate netværk med flere større programmer, herunder Expedia, Groupon mv. Skriv en kommentar, hvis du har erfaringer.

optimise affiliate anmeldelse

Paid on Results

Engelsk netværk med mange engelske programmer. Jeg kender ikke umiddelbart nogle af deres partnere (sunshine.co.uk?) – måske gør du?

Paid on results

Pepperjam

Et amerikansk netværk jeg har benyttet en smule. Jeg er ikke super imponeret over design eller interface. Faktisk er jeg ikke særlig imponeret over noget som helst 🙂

pepperjam anmeldelse

RevResponse

Endnu et netværk med en masse gigantiske softwarefirmaer, herunder Adobe, IBM, Oracle og Symantec. Har du anvendt det i din affiliate marketing?

revresponse network

ShareaSale

Stort internationalt netværk med over 3.900 affiliate programmer. Wow! (Håbløst interface, der ligner noget fra 2001!)

ShareaSale

Shopello

Alternativ til Pricerunner (så vidt jeg kan læse mig frem til.) Jeg faldt over denne gode anmeldelse på Amino.

shopello

SuperClix

Netværk fra Tyskland (og Schweiz). Har pt. ca. 500 partnerprogrammer med hovedvægten inden for gaveartikler.

superclix

Tradedoubler

Kæmpe europæisk netværk, men mange større programmer. Folk i branchen har blandede følelser om dette program, idet flere har haft dårlige oplevelser.

tradedoubler anmeldelse

TradeTracker

Har mange store programmer inden for især rejse, bolig og teknologi. Dog færre programmer end Partner-Ads i DK. Godt dashboard og udbetaling hver 14. dag.

tradetracker affiliate netværk

Webgains

Et af de få netværk, der opererer i Danmark. Jeg ikke har erfaringer med. Har du?

Webgains

Zanox

Stort internationalt netværk, som er beslægtet med AffiliateWindow (Jeg foretrækker AffiliateWindow frem for Zanox, men det er nok smag og behag).

Zanox

Har du erfaring med et af de ovenstående netværk, som jeg ikke har anmeldt?

Hvis du har hands-on erfaring med et af de ovenstående affiliate netværk, som jeg ikke har skrevet en kort anmeldelse af, så skriv endelig en kommentar. Eneste krav til din “anmeldelse” er, at den skal være saglig og ganske kort. Håber du har lyst til at hjælpe med at gøre denne liste brugbare for andre affiliate købmænd.

Har du skrevet et blogindlæg om affiliate marketing? Så vil jeg blive super glad, hvis du gad linke til denne liste fra din artikel (naturligvis kun, hvis det giver mening, og hvis det skaber værdi for dine læsere). Hvis ja, så husk endelig at skrive til mig, så jeg kan sige TAK. 

TJEN 10.000 KR HVER MÅNED!
Vil du vide hvordan du tjener 10.000 kr. hver måned som passiv indkomst? Så se mine 5 gratis videoer nu ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

15 kommentarer

 1. Martin Linde 1. marts 2017 at 13:27 #

  Hej Tue
  Digital Advisor mangler på listen – gør den ikke?
  Jeg bruger den kun lidt. Er faktisk ikke super vild med deres interface. Filtrering og specifikke søgninger efter programmer fungere ikke vildt godt.

  Det er ikke sikkert at du vil dele det, men er grunden til at du ikke linker til alle netværkerne, at siden ikke ville kunne “bære” så mange udgående links (Google/SEO-wise) – kort forklaret.

  //Martin Linde

  Svar

 2. Emil Børsting 1. marts 2017 at 13:59 #

  Du glemmer min gamle arbejdsplads, Adservice, som er super dygtige og et meget anerkendt netværk i de kredse. Adservice har kontor i Danmark, men slår også deres folder i Sverige, Norge og Finland.

  Hvis du er affiliate inden for mobilselskaber, forsikring, a-kasse, kviklån eller rejser, så er Adservice uundgåelige i Norden.

  Svar

  • Emil Børsting 1. marts 2017 at 14:05 #

   Så må vi heller ikke glemme Netbooster, som sammen med Adservice er blandt de største i Norden.

   Derudover savner jeg Healthtrader (tidl. Hexpress Affiliate) som jeg har gode erfaringer med inden for nichen farmaci /medicin.

   Og hvis det skal være den ULTIMATIVE liste, så skal du nok også have barylerne fra Orville Media med. Har dog intet godt hørt om dem – tværtimod.

   Svar

   • Jesper 1. marts 2017 at 21:45 #

    Er NetBooster et affiliate netværk? Umiddelbart virker det til at være et bureau, någ jeg ser deres hjemmeside?

    Svar

    • Emil Børsting 2. marts 2017 at 19:39 #

     Ja, det er både et bureau og et affiliate netværk.

     Svar

 3. Casper 1. marts 2017 at 14:32 #

  Fin liste. Hvad med at lave links til de forskellige sider? Så kan du også tjene lidt mønt på dem 🙂

  Svar

 4. Ole P 1. marts 2017 at 16:40 #

  Super god idé 🙂

  Svar

 5. Tina 1. marts 2017 at 22:28 #

  Du mangler også Salestring.com
  Dansk affiliate netværk – Er tilmeldt men kender det ikke så godt endnu, har ikke fået noget udbetalt endnu, men de har umiddelbart nogle gode programmer 🙂

  Mvh Tina

  Svar

  • Victor 26. juni 2020 at 19:54 #

   Tak for rådet:-) Det skal prøves!

   Svar

 6. M. Dobroschelski 2. marts 2017 at 11:47 #

  Hej Tue,

  my Danish is a little rusty, so I write in English, You have a great site and thanks for listing Daisycon.
  To add to our description, we are not only interesting for the Dutch market. We do have a lot of survey/lead campaign international.
  Our best features are that all our programs are translated with English descriptions, we have very fast payout (even in Bitcoin) and spend a lot of time in our tracking technology (also cross-device).

  And if you need an referral link, like Casper proposed set up an account with us or sent me an email.

  Mvh Marko

  Svar

 7. Mark Källstrøm 11. april 2017 at 17:36 #

  Smartresponse, Digital Advisor, Adservice 🙂

  Svar

 8. Lucas 18. juni 2017 at 9:58 #

  Hvordan med Bluehost affiliate? Amerikanerne tjener kassen på deres henvisninger til det, men virker det også i Danmark?

  Svar

 9. Hans Petersen 15. oktober 2017 at 19:32 #

  Super fin liste og lækkert med en lille personlig kommentar til hvert netværk.

  Som andre også skriver, så undre det mig at du har så mange udelandske netværk med, men mangler de største herhjemme i DK (Norde).

  Adservice er vokset meget på det sidste og har udviklet nogle super cool værktøjer til sine publishers. Her kan blandt andet nævnes: WordPress plugins, comparison feeds og mere.

  God bred oversigt ellers: https://affiliateguru.dk

  Svar

 10. elijah Roland 25. februar 2018 at 13:19 #

  Hej Alle, har du brug for et lån? Søger du penge til at udbetale kreditter og gæld? Vi tilbyder lån uden kreditcheck, ingen sikkerhedsstillelse, enkle trin, hurtig finansiering og lav rente på 3%. Kontakt os i dag via email: elijahloanfirm@outlook.com

  Svar

 11. Natur-butikken.dk 25. februar 2018 at 13:30 #

  Jeg er i fuld sving med at lave et website hvor jeg vil sælge naturformidlingspakker til børnefamilier.
  I den forbindelse har jeg brug for nogle samarbejder med forskellige virksomheder og her er Partnerads helt klart en god affilliate partner. De har f.eks. Aftaler med Friluftsland hvor jeg kan få kommission for salg på Naturbutikken som jeg vil drive.

  Svar

Skriv et svar

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær at lave din egen
passive indkomstkilde