5 ting Batman kan lære dig om at tjene penge online

KAPOOOOW!

Da jeg var lille, var jeg vild med Batman.

Jeg forestillede mig, at jeg var ham, når han tævede den ene superskurk efter den anden!

Selvom du og jeg i mellemtiden er blevet voksne og kedelige, så er der stadig en masse ting, Batman kan lære os om livet, attitude og … online marketing!?

Nedenfor har jeg samlet 5 ting, du kan lære af flagermusen! (Se evt. flere ting i kommentarfeltet nedenfor)

Batman – take it away!

#1: Du behøver ikke have fantastiske superkræfter!

Det jeg elsker ved Batman er, at han er præcis ligesom dig og mig! (næsten …)

I modsætning til Superman og Spiderman, så har Batman ingen superkræfter! Men alligevel er Batman benhård og en af de sejeste superhelte, jeg kender!

Det Batman indirekte prøver at fortælle dig er, at du ikke behøver at have nogle magiske egenskaber for at blive en stjerne (eller tjene penge online!)

Du behøver ikke have en ph.d. eller være guru inden for din niche! Det eneste du behøver er dig selv, en god portion selvtillid og en Batcave (mere om det senere!)

#2: Du kan ikke gøre altid selv – du skal have et sidekick!

Hvad var Batman uden Robin og Alfred?

De to sidekicks hjælper Batman med alle de små ting i hverdagen, som Batman ikke orker! Robin er god til at fange småforbryderne, og Alfred laver fremragende Smoothies!

Ligesom Batman har du brug for hjælpere i din online forretning.

robin copyHvis du skal have hjælp til at sætte en hjemmeside op eller programmere en ny feature på din side, så overvej at alliere dig med en freelancer fra Elance (aff. link). Du kan læse mere om, hvordan jeg outsourcer opgaver her.

Hvis du vil have din egen ‘Alfred’, så overvej at få en VA (virtual assistent). Dette er typisk en mand eller kvinde fra Asien, der hjælper dig med udføre rutineopgaver i din virksomhed (f.eks. lave SEO, uploade dit podcast, lave grafik eller klippe din video) til en utrolig lav timeløn!

PS: Det giver også lidt credit hos damerne at kunne sige: “Hvem det var, der ringede? Det var bare en af de programmører fra Indien, jeg har ansat. KAPAAAW!”

#3: Alt, hvad du behøver, er det smarteste gear!

Helt ærligt – hvad er det, der gør Batman cool?

A) Hans fantastiske fysik B) Hans hemmelige identitet C) … eller alt hans GREJ!?

Helt korrekt – grejet naturligvis! (Alle kan jo få store muskler – det kræver bare træning, eller..!!)

Flagermus-kastestjerner, rebpistol, faldskærmskappe, nightvision-maske og … Batmobilen!

Batman har måske ingen superkræfter, men han har til gengæld noget ultrafedt gear.

Da du heller ikke har nogle superkræfter (seriøst  det er der ingen der har!), så har du brug for noget fantastisk gear. Her er 3 ting, enhver computernørd … øh, online marketer bør have i sit personlige Bat-bælte!

1. En cool WordPress hjemmeside  WordPress er for dig, hvad flagermusgrotten er for Batman. Det er din platform, der gør dig i stand til at indtage verdenen og holde cyperforbryderne for døren!

2. En pålidelig emailprovider  når inspektør Gorden skal have fat i Batman, tænder han en projektør og lader den lyse mod himlen. Når dine fans vil kommunikere med dig, så sender de en email. Derfor har du brug for en pålidelig emailprovider, som sikrer dig, at dine mails sniger sig uden om SPAM-filtrene!

Jeg bruger Aweber (aff. link) og kan ikke anbefale denne service nok! Du kan evt. tjekke min videoguide ud, som viser dig, hvordan du starter et nyhedsbrev med Aweber.

3. I Gotham hedder en af Batmans ærkefjender Pingvinen. I vores univers kæmper vi på lige fod mod vores ærkefjende nummer 1, Google Penguin! For at besejre denne hårdslående fjende har jeg dette fantastiske tool: Longtailed Pro! Dette tool hjælper dig med at lave relevante artikler, hvilket er det rene kryptonit for Google Penguins!

#4: Du er nødt til at kunne skifte mellem Batman og Bruce Wayne!

Batman har to identiter – Bruce Wayne og.. Batman (Doh!!)

Ligesom Batman er du også nødt til at kunne skifte mellem dine identiteter, når det passer dig.

Batman identitet = Denne identitet skal du bruge, når du skaber værdi for dine brugere, ved f.eks. at lave en gratis guide eller give dem løsning på et konkret problem. Ligesom Batman er det vigtigt, at du giver dine ‘kunder’ værdi, uden at forvente noget som helst igen … Got it?

Bruce Wayne = Bruce Wayne er mere egocentreret end Batman. Denne identitet skal du bruge, når du har noget, du skal sælge (eller SÆLGE!!). Her nytter det ikke noget at være en flink fyr og altid gøre det rigtige. Når du bruger denne identitet, er det okay at skære et hjørne af her og der og fokusere på målet (indtjening) frem for alt.

Du skal altid  kunne switche rundt mellem dine identiteter! Men husk, at du oftest bør optræde som Batman over for dine fans  Bruce Wayne bliver folk hurtigt trætte af.

#5: Du er nødt til at kæmpe for den “rigtige” grund!

batman-kærlighedDen sidste grund er den vigtigste!

Hvorfor sætter Batman sit liv på spil gang efter gang for at redde Gotham City (som helt ærligt ikke altid fortjener at blive reddet?)

Det er på grund af kærligheden til barndomskæresten, Rachel Dawes (og alle de andre damer, han nedlægger på sin vej!)

Ligesom Batman er du nødt til at finde din helt egen grund til at opbygge en online forretning! Det er ikke nok, at du vil tjene en masse penge (Batman slås jo heller ikke for at blive berømt!)

PS: Synes du, Batman er sej og kunne du lide denne artikel? Så vil jeg blive super glad, hvis du gad dele denne artikel med dine venner.

PPS: Kan man lære mere af Batman, som kan relateres til online markedsføring? Hvis jeg finder på andre ting, så skriver jeg dem i kommentarfeltet nedenfor  og det er du også meget velkommen til.

images-1

 

TJEN 10.000 KR HVER MÅNED!
Vil du vide hvordan du tjener 10.000 kr. hver måned som passiv indkomst? Så se mine 5 gratis videoer nu ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

1 kommentar

 1. Tue Lindblad 31. juli 2014 at 17:52 #

  “BAAAM” Jeg kom lige i tanke om en ting mere, som du kan lære af Batman.

  Da Bruce var lille, faldt han ned i en flagermusgrotte. Derfor udviklede Bruce en sær form for flagermusfobi (Wow! Den indbyggede stavekontrol i WP kendte faktisk det ord), som plagede ham i mange år efter. Først da han blev voksen, konfronterede han sin frygt og vendte det til sin egen fordel.

  Pointen med denne historie er, at du også skal konfrontere det, du frygter! Vend dine svage sider til dine største fordele!

  Er du bange for at tale foran større forsamlinger, så konfronter din frygt, og sæt dig et mål om et holde en tale eller et foredrag inden for en overskuelig tidsperiode! Er du bange for at invitere hende pigen ud fra økonomiafdelingen, så kig dig selv i øjene og få det gjort – ligesom Batman!

  Din tur! Kan du komme i tanke over flere ting man kan lære af flagermusen??

  Svar

Skriv et svar

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær at lave din egen
passive indkomstkilde