Komplet guide til start af egen virksomhed (og sådan klarer du nemt dit regnskab)

Start af egen virksomhed

Hej med dig – Tue her.

Start af egen virksomhedEn af de ting der afholdt mig fra at blive iværksætter, da jeg var yngre, var frygten for start af egen virksomhed og alt det regnskabsmæssige.

Jeg gik dengang på handelsskolen, og her frygtede jeg erhvervsøkonomi-timerne mere end noget andet. Jeg var bestemt ikke noget naturtalent til det … men heldigvis var min sidekammerat både dygtig til økonomi og en “flink fyr”. (Pyha).

Jeg kan huske, at jeg lærte at debitere, kreditere, udregne soliditetsgraden, varelagerets omsætningshastighed og beregne et firmas akkumulerede afskrivninger, hvilket uden tvivl er fantastisk, hvis du vil være økonomichef eller arbejde i Nordea. Men som iværksætter har jeg aldrig høstet frugten af at have tilegnet mig denne viden (som forlængt er glemt!). Tværtimod lærte erhvervsøkonomi-timerne mig, at virksomhedsøkonomi er 1) svært og 2) sindssygt kedeligt!

Det tog mig flere år at glemme alt, hvad jeg lærte i økonomi-timerne, så jeg kunne begynde på en frisk og starte min egen virksomhed uden at skulle frygte regnskabet!

Udmærket, tilbage til emnet.

Dette er min komplette guide til, hvordan du starter egen virksomhed og driver den regnskabsmæssige del af virksomheden. Jeg er fortsat ikke særlig begejstret for regnskab, så derfor har jeg forsøgt at gøre det hele så nemt som overhovedet muligt.

Jeg håber, denne guide vil give dig et billede af, hvor simpelt det rent faktisk er at drive en virksomhed – både som solojob og som bijob!

Disclaimer: Jeg er hverken revisor eller regnskabskyndig, så derfor har jeg fået Senior Advisor og iværksætterrådgiver, John Hannover (aka Cookie fra Amino), til at læse guiden igennem. Selv om der burde være styr på tingene, så vil jeg alligevel gøre opmærksom på, at dette ikke er nogen facitliste. Hverken John eller undertegnede kan drages til ansvar for guidens indhold eller anbefalinger.

Hvis du vil vide mere om regnskab og bogføring, så overvej at lægge vejen forbi John’s hjemmeside om iværksætteri og økonomi.

Alrighty – let the guide begin! 

Skal jeg have et CVR-nummer for at starte egen virksomhed?

Skal jeg have et CVR nummer?Okay, du har lavet en hjemmeside og er måske begyndt at tjene lidt penge på nettet. Godt klaret!

Men hvad nu – hvordan betaler jeg skat? Hvad med det der moms? Og skal jeg have et såkaldt CVR-nummer (tidligere SE-nummer) for at starte egen virksomhed?

Det sidste spørgsmål først … Jep, du skal (formentlig) have et CVR-nummer.

Her er hvorfor:

Hvis din samlede omsætning forventes at overskride 50.000 kr. indenfor en 12-måneders periode, så skal du have et CVR-nummer. Bemærk her, at der ikke er tale om et kalenderår, men i stedet en 12-måneders sammenhængende periode, f.eks. marts 2013 til marts 2014.

En typisk ting jeg hører er, at folk rynker på næsen, når de hører beløbsgrænsen. “Jeg omsætter aldrig for 50 kilo, jeg er jo helt ny!”

Men 50.000 kr. er faktisk ikke særlig meget. Tænk på at omsætningen er før dine omkostninger, som f.eks. adwords, Facebook marketing og elance-fee. 50.000 kr. er kun lidt over 4.000 kr. om måneden!

Og du kan altså ikke vente med at oprette dit CVR-nummer, til du overstiger de 50.000 kr. Du skal oprette det, så snart du kan fornemme på din udvikling, at du overstiger beløbsgrænsen. Giver det mening?

Derfor lyder min helt korte anbefaling, som jeg også selv fulgte, da jeg startede ud: Hvis du er seriøs med dit iværksætterliv (uanset om du er solo- eller bijobber), så opret et CVR-nummer med det samme! (Klik her for at oprette et CVR-nummer)

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du skal nappe et CVR-nummer nu, så læs mine afsluttende bemærkninger nedenfor.

Fordelen ved at have et CVR-nummer:

 • Du kan trække moms fra på de ting du køber (fx. blyanter, computer og konferencer)
 • Mange virksomheder ser det som et troværdighedsstempel, at du er CVR-registreret!*
 • Du kan få en aftale med NETS (og derved modtage dankort på din hjemmeside)

* Bemærk dog, at det er muligt at få et CVR-nummer uden at være momsregistreret med det nye PMV

Ulempen ved at have et CVR-nummer:

 • Du skal lave momsregnskab (bare rolig, mere om det senere!)

Valg af selskabsform

Valg af selskabsform (enkeltmandsfirma)Udmærket. Nu skal du vælge, hvilken selskabsform du skal oprette.

Hvis du er bijobber ligesom mig, så skal du 9 ud af 10 gange vælge en såkaldt enkeltmandsvirksomhed. Det er den simpleste selskabsform, hvor du selv hæfter for hele molevitten. Men hvad betyder det så i praksis?

Det betyder, at hvis dit firma ’synker’, så går du ned med skuden. Men det er nu ikke så slemt, som det lyder. En af fordelene ved at være digital iværksætter er, at vi ikke har de store udgifter forbundet med vores virksomhed, hvorfor det er svært at forestille sig, at dit firma går konkurs.

Hvis du vil have en partner med i firmaet (f.eks. kæresten eller din lillebror) så vælg i stedet et I/S (interessentskab), som er det samme som en enkeltmandsvirksomhed – blot med 2+ ejere!

Hvis du har startkapitalen og ambitionerne på plads, så er et ApS eller IVS måske noget for dig. Går du med disse overvejelser, vil jeg anbefale et IVS, da det er billigere at søsætte. Læs evt. denne korte artikel, der forklarer fordelene ved et IVS.

Valg af regnskabsprogram (vigtigt!)

Et af de vigtigste lovkrav til at drive en (enkeltmands-)virksomhed er, at du skal kunne dokumentere dine udgifter og indtægter løbende!

Selvom du sikkert kan slippe afsted med at lave dit regnskab i Excel, så vil jeg kraftigt anbefale dig at bruge et regnskabsprogram! Et regnskabsprogram gør din hverdag en zillion gange nemmere – tro mig, jeg taler af erfaring.

E-conomic regnskabsprogramJeg bruger E-conomic (aff. link) i min virksomhed, og dem er jeg super tilfreds med af tre årsager:

1# Det er utrolig nemt at finde ud af. Designet er brugervenligt, så selv jeg kan være med (og som du nok kan huske, så klarede jeg mig ikke særlig godt i erhvervsøkonomi!)

2# Det er super billigt. Start-up pakken koster 99 kr. (uden moms – det skal man lige vænne sig til) om måneden. Det fås ikke meget billigere!

3# Alle bruger e-conomic. Fordelen ved det er, at hvis du på et tidspunkt vælger at få en bogholder eller revisor til at hjælpe dig med regnskabet, så kan de tilgå dit regnskab direkte fra deres egen computer. Vælger du et mindre kendt regnskabsprogram, så risikerer du, at din nye svigermor (som tilfældigvis er freelance-bogholder) ikke kan hjælpe dig med momsregnskaberne, da hun ligesom mange andre ‘kun bruger e-conomic’.

Er du ikke vild med E-conomic så overvej i stedet Dinero, som er et regnskabsprogram startet af fyren bag Amino, Martin Thorborg. Jeg har ikke selv erfaringer med Dinero, men har hørt mange gode ting om det. Dinero har en gratis light-version, og en pro-version, der koster det samme som e-conomic (99 kr. hver måned). Bemærk her, at hvis du følger min guide til punkt og prikke, så er du nødt til at købe en pro-version af Dinero, idet jeg bruger en bogholder. (Mere om det senere!).

Okay, vi har nu fået os et CVR-nummer, valgt selskabsform og fundet os et regnskabsprogram. Det kører i olie..

Regnskab i hverdagen (gaab)

RegnskabBare lige off the record, så prøvede jeg at finde en sexet overskrift til dette afsnit, men jeg magtede ikke opgaven!

Men før du falder i søvn, så lover jeg dig, at det faktisk er nemmere end forventet. Jeg har nemlig implementeret et par processer, der gør regnskab til en leg (arh, overdrivelse fremmer forståelsen!).

Sådan håndterer jeg mit regnskab i hverdagen …

Dramatisk pause hvor spændingen øges sekund for sekund (nå ikke?).

Hver gang jeg får et salg: Når jeg sælger et digitalt produkt, så bliver ordren automatisk oprettet i min webshop (Woocommerce). I samme sekund det sker, bliver der automatisk udsendt en mail til kunden indeholdende 1) downloadlink til produktet og 2) en faktura.

Jeg skal altså intet foretage mig i forbindelse med transaktionen. (Hvis det er sort snak for dig, så læs mit indlæg om Woocommerce og salg af digitale produkter).

Hver gang jeg får en regning: Hver gang jeg får en regning (fx. for en ny computer eller et stykke software), gør jeg en af følgende ting:

Er der tale om en elektronisk faktura (på mail), så sørger jeg for at markere mailen med et rødt flag. Når jeg så har betalt regningen, så laver jeg flaget om til et orange flag. Når jeg så skal lave mit momsregnskab, så kan jeg jo blot printe (eller sende) alle mine betalte fakturaer til min bogholder.

Regnskab

Hvis jeg modtager en fysisk faktura (typisk fra Elgiganten, uhm …), så arkiverer jeg den i en mappe under mit skrivebord. På den måde har jeg altid mere eller mindre styr på alle mine kvitteringer. Jeg får nemlig brug for dem, når jeg skal lave mit … momsregnskab!

Momsregnskab (og mit hemmelige supervåben AKA bogholder)

Start af egen virksomhed med bogholderSom du måske ved, så skal du som CVR-registreret virksomhedsejer udarbejde et momsregnskab hvert kvartal (dvs. 4 gange hvert år i starten, og 2 gange om året senere).

I starten tog det mig 2 dage (og 12 Redbull’s) at lave mit momsregnskab. I dag kan jeg gøre det på halvanden time. Her er mit hemmelige våben:

Jeg har allieret mig med en bogholder. (Wuhuu … Fantastisk beslutning).

Samarbejdet mellem mig og min bogholder er vanvittigt smart. Min bogholder har nemlig et særligt login til min e-conomic-konto, hvor hun kan lave mit momsregnskab og alt det andet pjat. Det betyder i praksis, at jeg blot skal sørge for at sende mine fakturaer til bogholderen – and I’m done!

Jeg har endda været så snedig (hvis jeg selv skal sige det), at få min bogholder til at angive mine momstal på SKATs (oldnordiske) hjemmeside hvert kvartal. Og det er en smart feature som SKAT ganske overraskende tilbyder alle virksomheder!

Men kan jeg ikke bare selv lave mit regnskab? Jo, selvfølgelig kan du det. Men lad mig advare dig. Det er stressende, ulogisk og det fjerner fokus fra det, du burde bruge din tid på – nemlig at lave og sælge dit produkt.

Hvor ofte skal man sende fakturaerne til bogholderen?

Hvor ofte man skal bogføre, er et spørgsmål, der deler vandene.

Nogle siger minimum en gang om ugen, men andre siger, man sagtens kan gøre det en gang hvert kvartal.

Hvis du bruger en bogholder, så er der ingen tvivl om, at det er nemmest bare at sende alle fakturaerne en gang hver kvartal – lige inden momsafstemningen. Men er det lovligt? Står der ikke, at man skal bogføre ’snarest muligt’ i loven?

Tja, som sagt er det ikke nemt at få noget endegyldigt svar. Men efter at have talt med en del forskellige regnskabskyndige, er jeg kommet frem til følgende:

Har du ganske få fakturaer og meget få kreditorer, så er det okay at bogføre en gang hvert kvartal. Har du derimod bunkevis af fakturaer, har penge tilgode hos et hav af firmaer og personer osv., så ville jeg nok begynde at bogføre månedligt – eller måske endda ugentligt.

Dette er i øvrigt i overensstemmelse med Anette Sands anbefalinger i denne video om bogføring.

Konklusionen er altså, at hvis du driver en lille online-virksomhed (som mig), så er det okay blot at sende alle regninger etc. til bogholderen hver 3. måned. Men hvis du vil være helt sikker, så ring evt. til SKAT og få et bindende svar (måske du har mere held med dem, end jeg havde).

Vent! Jeg ved, hvad du tænker: Hva’ koster så’en en bogholder?

Godt spørgsmål. Her er, hvad jeg betaler om året:

Momsregnskab (4 timer à 395 kr. x 4 kvartaler) = 6.320 kr.

Årsregnskab (3 timer à 395 kr.) = 1.185 kr.

I alt betaler jeg altså cirka 7.505 kr. ekskl. moms for at have en dame til at lave alle dele af mit regnskab.

Jeg vil kraftigt anbefale dig at hyre en bogholder. De fleste seriøse bogholdere tilbyder endda et gratis møde, hvor de hjælper dig med at sætte E-conomic op (eller hvilket regnskabsprogram I nu begge bruger), samt gennemgår de forskellige poster med dig. På dette møde kan du også afdække eventuelle spørgsmål, du har indenfor regnskab og økonomi. Det var en kæmpe hjælp for mig i begyndelsen (tak, Helle).

Men skal jeg overhovedet betale moms af digitale produkter?

Digitale produkter momsJa, du skal (desværre) betale moms af digitale produkter, selvom det kan virke lidt mystisk!

I Sverige har man differentieret moms, således at momsen varierer efter, hvilket produkt der er tale om. F.eks. er momsen på e-bøger i Sverige markant lavere end f.eks. slik og alkohol. Så langt er vi desværre ikke i Danmark endnu!

Derfor skal du betale almindelig moms (25 %), når du sælger dine digitale produkter, herunder PDF-filer, lydfiler og medlemsabonnementer.

NOTE: Sælger du digitale produkter til udlandet, så skal du betale moms i det land, hvor din køber bor. Besværligt? Lidt, men ikke umuligt. Skriv en kommentar hvis du har brug for hjælp.

Sådan gør jeg mit momsregnskab klar til bogholderen på under 1,5 time

MomsregnskabSom sagt så er momsregnskabet ikke noget jeg frygter … længere!

Det vil sige, det er heller ikke noget jeg ligefrem glæder mig til, men det er okay. Det skal bare ordnes, ligesom vasketøjet!

Selvom det kan virke ligetil at printe sine indtægter og udgifter og sende dem til sin bogholder (eller klare det selv), så er der et par faldgruber, som du for alt i verden skal undgå.

Udgifter:

Den første faldgrube handler om ‘forsvundne fakturaer’. Alle selvstændige kan tale med om denne problemstilling. Fakturaer er ligesom sokker, de forsvinder konstant!

Derfor har jeg lavet et kontrolark, som jeg minutiøst udfylder, hver gang det er tid til at sende fakturaerne til min bogholder. Sådan gør jeg:

1# Printer kontrolarket ud! (Du kan hente det her)

2# Tjekker min virksomhedskonto igennem for udgifter. Måden jeg gør det på, er ved at logge ind på min netbank og vælge hele perioden, f.eks. 1/1 til den 30/3, hvorefter jeg skriver alle udgifterne ned på arket.

3# Finder alle mine regninger. Både dem der ligger på mail (print) og de fysiske regninger, der ligger i min mappe under skrivebordet.

4# Krydstjekker alle mine udgifter på mit kontrolark med de printede regninger (vigtigt!). Hver postering på mit kontrolark skal have en matchende faktura. Hvis ikke det er tilfældet, så har jeg kvajet mig! Og så må jeg skaffe den forsvundne regning igen (evt. ved at skrive til firmaet).

Hint: Det er ofte de løbende regninger man glemmer, f.eks. regninger fra Yousee, Aweber eller Marketers.dk.

Det kan virke som en lidt omstændelig proces, men jeg har desværre erfaret, at det er nødvendigt! Det er bare brandærgerligt at glemme at trække en udgift fra (penge ud ad vinduet!).

Indtægter:

Din bogholder skal også have information om alle dine indtægter. I starten printede jeg alle mine salgsfakturaer ud og sendte dem til bogholderen, men det er blevet for omstændeligt nu, hvor jeg ofte har flere hundrede salg hvert kvartal.

Derfor laver jeg nu blot en oversigt over alle mine salg i et excelark og printer det ud. I excelarket står der et ordrenummer, dato, efternavn, beløb og moms for hver kunde (+vej og by). I bunden af excelarket har jeg så udregnet den samlede omsætning og den samlede moms.

Det ser sådan ud i Excel:

rengskab i excel

Jeg laver en udskrift som denne for hver af mine Woocommerce webshops. For at eksportere din ordrehistorik i Woocommerce kræver det, at du har installeret et plugin til formålet. Der findes flere muligheder:

Færdig med regnskabHusk også at printe eventuelle affiliate-indtægter (fra eksempelvis Partner-ads) og sende dem til din bogholder.

Når du har eksporteret alle dine ordrer, så er der blot tilbage at sende dine bilag til din bogholder (eller uploade dem til en Dropbox mappe og give din bogholder adgang.) Efter et par uger modtager du en kvittering fra din bogholder, som fortæller dig, om du skal betale moms eller have penge tilbage (næppe!).

Det beløb angiver du så på SKAT.dk (eller får din bogholder til at gøre det for dig) og betaler regningen. That’s it!

Før du kaster dig ud i det, så tjek lige nedenstående huskeliste ud, for at se om du har husket det hele.

Huskeliste

Trin #1: Skal jeg have et CVR-nummer? Ja, få det nu bare lavet så snart du begynder at tjene penge. Registrer din virksomhed her.

Trin #2: Hvilken selskabsform skal jeg vælge? Er du bare dig selv, så vælg et enkeltmandsfirma.

Trin #3: Hvilket regnskabsprogram? Først og fremmest – du skal have et regnskabsprogram! Jeg anbefaler E-conomic, som jeg selv bruger.

Trin #4: Skal jeg have en bogholder? Din tid er for kostbar til at sidde og lave regnskab – derfor, find en bogholder.

Trin #5: Hvordan laver jeg mit moms- og årsregnskab? Det laver din bogholder. Du sender bare alle dine indtægter og udgifter til bogholderen, og så er du færdig!

Det bliver da ikke meget nemmere. Spørgsmål? Jeg har fået John til at kigge forbi og svare på dine spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor. Tak, John – you’re the man!

TJEN 10.000 KR HVER MÅNED!
Vil du vide hvordan du tjener 10.000 kr. hver måned som passiv indkomst? Så se mine 5 gratis videoer nu ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

81 kommentarer

 1. Matthew Stendal 2. februar 2015 at 18:56 #

  Tror vist du skal skifte til Dinero. Så behøves du slet ikke bogholder:) Nu ejer Amino også Agera hvor du kan få tilbud på bogholder, så du kan måske spare penge på den måde selv. Er det ikke værd, at nævne, at selv om man køber Dinero Pro, så er det stadig billigere end hvis man køber Economics? Jeg tjener penge via Adsense ved siden af jeg læser HF og bliver studendt til sommer og så skal jeg læse datamatiker. Synes helt klart flere burde prøve, at lave nogle hjemmesider selv og tjene penge på reklamer eller sælge en ebog som du gør. Der sidder mange folk hjemme i stuerne i Danmark med en god viden om et eller andet, som kunne være relevant fos tusindvis af mennesker, hvis de lavede en hjemmeside om det.

  Svar

  • Tue Lindblad 2. februar 2015 at 19:05 #

   Helt enig Matthew.

   Jeg har leget lidt med Dinero, men uanset hvordan jeg vender og drejer det så vil jeg havde en bogholder med ind over. Det tager ganske enkelt for langt tid at lave selv (selvom både e-conomic og dinero forsøger at gøre det ret simpelt!)

   Og lige en rettelse. Både Dinero Pro og E-conomic koster 97-99 kr. ekskl. moms pr. måned! Eller har jeg misset noget?

   Svar

   • Matthew Stendal 2. februar 2015 at 19:10 #

    Havde helt glemt, at Economic havde ændret deres priser, for de har gjort grund abonnementet billigere, så det matcher med Dinero, så du har ret, priserne på de 2 programmer er der kun 2 kr. forskel 🙂

    Svar

  • REMY CREDIT 8. november 2017 at 1:24 #

   XMAS LÅN ER HER NU I LAVT RATE 1% adresse: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

   har du brug for et presserende lån til at starte en virksomhed før jul, har du brug for et xmas lån? vi giver til både virksomhed og individuel, så hvis du har brug for et presserende lån nu inden for 12 timer kan vi give dig et lån uden forsinkelse okay
   Xmas lån er tilgængelig nu lav rente på 1%: kontakt os direkte på følgende adresse: [REMY.CREDIT111@gmail.com]
   ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

   Svar

 2. Thomas Løwe 2. februar 2015 at 22:56 #

  God artikel og gode tips til at holde styr på regnskabet.

  Jeg bruger selv Billy’s Billing, som jeg er rigtig glad for. Jeg har omkring 8-9 bilag om måneden, så for mig er det simpelt at lave momsregnskabet, så længe jeg bogfører alle mine fakturaer (en gang om måneden, akkompagneret med deprimeret sukken og hængen med mulen).

  Jeg har indrettet det således at alle mine regninger betales automatisk. Herefter har jeg sat min mail til at indfange alle mails med fakturaer i en mappe jeg kalder “Bilag Klikhuset”. Så går jeg blot ind løbende og henter bilagene, bogfører disse i Billy’s Billing og gemmer dem i månedsopdelte mapper i Dropbox – bare for en sikkerheds skyld 🙂 Om det er smart ved jeg ikke, men det fungerer indtil videre fint for mig.

  Svar

  • Tue Lindblad 3. februar 2015 at 8:31 #

   Hej Thomas,

   Tak for dine input. Det lyder jo rigtig smart, men er lidt overrasket over du kan nøjes med så få bilag. Men det er jo nok en af fordelene ved affiliate vs. salg af digitale produkter. Du slipper jo for adwords, facebook ads, samt alle kundefakturaerne.

   Vi tales ved, Tue

   Svar

   • Thomas Løwe 3. februar 2015 at 11:45 #

    Hej Tue!

    Tja, der er fordele og ulemper ved affiliate 🙂 En af fordelene er at der er meget få bilag, medmindre man elsker IT-udstyr og køber masser af det. Ulempen er til gengæld at man ikke selv er herre over sine salg – en webshop kan lave et fuck-up i trackingen, en annoncør kan lukke sit program, procenterne kan sænkes eller hæves.

    Jeg ville gerne igang med et digitalt produkt en dag – så jeg bogmærker lige denne fine guide, så jeg kan finde den frem den dag fakturaerne vælter ind 🙂

    Svar

    • Tue Lindblad 3. februar 2015 at 11:51 #

     Det har du helt ret i. Der er fordele og ulemper ved hver forretningsmodel. Giv lyd fra dig, hvis du har brug for hjælp til at lave dit digitale produkt.

     Svar

 3. Brian 17. februar 2015 at 17:37 #

  Hej Tue,

  Rigtig god og udførlig guide 🙂

  Jeg har lige et par spørgsmål, som jeg håber du kan hjælpe med:

  – Udbetaler du en desideret løn til dig selv, eller lader du overskuddet være i firmaet? Jeg tænker på hvordan det fungerer, hvis du lever af det.

  – Et forslag til at gøre indlægget mere komplet – at du også tager den sidste del af at lave regnskab med – nemlig arkivering. Her kunne jeg godt tænke mig at vide hvordan du gør, sådan rent praktisk. Arkiverer du digitalt eller i fysiske mapper?

  Tak for en fed blog med masser af god hjælp! 🙂

  Svar

  • Tue Lindblad 21. februar 2015 at 21:06 #

   Hej Brian – og mange tak.

   1. Hvis du driver et enkeltmandsfirma, så bliver overskuddet udbetalt hvert år. Du kan i teorien også bare taget 1/12 af det formodede overskud ud hver månede – og så betale lidt tilbage/tage lidt mere, hvis overskuddet bliver mere eller mindre ved årsafslutning.

   Så vidt jeg ved, så kan du ikke lade overskuddet blive i firmaet i et enkeltmandsfirma. Du betaler skat af det hver år i forbindelse med årsregnskabet.

   2. Jeg afleverer faktisk bare mine regninger og opgørelse over salg til min bogholder, så opbevarer hun dem. Selve informationerne om alle mine kunder bliver opbaret i hjemmesidesystemet (jeg bruger WordPress) og hos min bogholder.

   Det var så lidt – vi tales ved. Tue

   Svar

 4. Rasmus Sørensen 9. september 2015 at 23:52 #

  Jeg er helt grøn men overvejer at starte mit egent firma. Men i starten vil jeg køre det som noget ekstra. Jeg vil sætte min arbejdes tid ned til 28 times og så arbejde resten på mine egne projekter, så jeg har noget kapital i mellem tiden.

  Mit spørgsmål ligger så i afregning af moms og løn til mig selv. Jeg vil sælger min kode pakker på et amerikansk site som hedder http://codecanyon.net.

  Site tager 30 % af salget til omkostninger, det vil sige jeg selv får 70%, som jeg forstå på det skal jeg så betalge moms af de 70%. Så er der ikke så meget tilbage og her efter og så skal jeg også betale skat når jeg får det udbetalt i løn.

  Er det sådan det udregnes eller har jeg misforstået noget?

  Samt hvordan laver jeg regnskab over noget som bliver håndteret på et andet site, som jeg ikke selv har styr over, og ikke kan se hvor de bliver solgt henne?

  Jeg har en som jeg laver det sammen med, som får halv dele, men ikke er med i mit firma, da han eger sit egent i usa, kan jeg så stadig lave et enemands firma i Danmark og hvordan register jeg det?

  Svar

  • Tue Lindblad 3. oktober 2015 at 7:31 #

   Hej Rasmus.

   Lad mig først lige gøre det klart, at jeg ikke er revisor el.lign. Så mine svar er alene et udtryk for hvad jeg ville gøre.

   Jeg sælger selv apps på Apple Appstore og her er der ikke noget der hedder moms – uanset hvor mine apps sælges til (f.eks. Danmark.)

   Derfor vil jeg ikke mene, at du skal koncetere dig om at afregne moms af produkter solgt over f.eks. Codecanyon.

   Du skal naturligvis betale skat af de penge du tjener.

   Vedr. regnskabet så får du vel bare en check hver måned på f.eks. 1.000$. Beløbet lægger du bare ind i dit regnskabsprogram som “salg”, ligesom du ville gøre hvis du fik en check fra en hvilken som helst anden spiller.

   Vedr. dit sidste spørgsmål vedr. din amerikanske partner, så ser jeg ikke noget problem i det. Men ring til SKAT og fremlæg din sag. De er meget hjælpsomme 🙂

   Venlig hilsen Tue

   Svar

 5. Anni Andersen 16. september 2015 at 19:32 #

  Hvilken betydning har det, hvis man ikke helt kan finde den hovedbranche/ betegnelse som man mener ens firma hører under?

  Svar

  • Tue Lindblad 3. oktober 2015 at 7:33 #

   Hej Anni.

   Jeg har fået dette spørgsmål en del og jeg kan kun svare ud fra hvad jeg selv ville gøre (jeg er ikke revisor.)

   Find en kategori der er tættest på. Vælg den og lad være med at tænke mere på det. Brug i stedet energien på at starte/vækste dit firma. Jeg har aldrig hørt om nogle der har fået ørerne i maskinen grundet dårligt valg af branchekategori.

   Venlig hilsen Tue

   Svar

 6. Mette Winther 24. september 2015 at 9:32 #

  TAK for guide med svar på ting jeg har ledt efter i flere dage!!
  Har dog et par spørgsmål til det med at sælge digitale produkter til udlandet.
  Kan man indsætte noget så momsen i den pågældende købers land automatisk udregnes/ pålægges? (bruger woocommerce)
  Og ved du tilfældigvis også noget om told-reglerne for digitale produkter?
  (har læst retsinformation igennem, men blev ikke meget klogere :/ )
  Ihvertfald TAK for en MEGET informativ side!! 😀
  NOTE: Sælger du digitale produkter til udlandet, så skal du betale moms i det land, hvor din køber bor. Besværligt? Lidt, men ikke umuligt. Skriv en kommentar hvis du har brug for hjælp.

  Svar

  • John Hannover 3. oktober 2015 at 10:12 #

   Jeg kender ikke umiddelbart et regnskabsprogram som kan styre onestop shop moms som der er tale om her – at hvert salg konteres med det lokale lands moms – men e-conomics og formentlig også Dinero og Billy kan givet sættes op til at klare en del af dig. Jeg tror dog det er nemmest at lave en excel (let lavet automatik) hvor kunden på websiden vælger land fra rullegardin, hvorefter prisen fremkommer med det lokale lands moms og det hele går i en excel (eller anden auto) hvor pris uden moms se + momsen for hvert EU land der er involveret. Den kan man bogføre efter – moms kunne man bogføre en gang i kvartal når der skal one stop shop indberettes bare
   Der er ikke told på digitale ydelser, så den del behøves du ikke bekymre dig om.
   Læs mere om moms og digitale ydelser her http://johnhannover.blogspot.dk/2014/08/nye-momsregler-for-en-del-ydelselssalg.html
   vh http://www.johnhannover.com

   Svar

 7. Rasmus Christensen 21. november 2015 at 23:05 #

  Hej Tue
  Tak for en god artikel!
  Jeg har et spørgsmål om digitalt salg til udlandet, som jeg håber, at du kan svare på.

  Hvis en virksomhed sælger digitale produkter via
  internettet til forbrugere, der bor i lande uden for EU, f.eks. USA skal virksomheden så registreres som eksportør hos erhvervsstyrelsen?

  Med venlig hilsen
  Rasmus

  Svar

  • Tue Lindblad 8. december 2015 at 15:55 #

   Hej Rasmus.

   Puha, det var et avanceret spørgsmål. Jeg ved det ganske enkelt ikke! Jeg kan komme med et par punkter der taler både for og imod, men jeg ved ikke hvad det endelige svar er.

   Jeg er registreret som eksportør, idet jeg oprindelig startede mit firma for at sælge amerikanske (fysiske) fitness produkter i en webshop.

   Beklager – måske andre ved det?

   Svar

  • Mette Winther 8. januar 2016 at 21:53 #

   Så vidt jeg er kommet frem til skal man registres for eksport (og import hvis noget “kommer retur -ved ikke om det er muligt) -jeg forsøger også at sælg digitale produkter til ind & ud land 🙂

   Svar

 8. Stine Jørgensen 8. december 2015 at 17:49 #

  Hej Tue 😊
  Jeg må sige at jeg sugede dine ord til mig, og vel skrevet for de af os som ikke fatter en skid…
  Min tanke var osse at betale mig fra det, men samtidig ønsker jeg indsigt.
  Nu er det jo bare sådan at min virksomhed bliver i form af butik og ikke nethandel…

  Svar

  • Tue Lindblad 3. januar 2016 at 12:45 #

   Hehe, de fleste – mig selv inklussiv – fattede ikke så meget i starten.

   Jeg er stærkt tilhænger af at betale sig for alt det regnskabstekniske – ligegyldigt om der er tale om webhandel eller en fysisk butik.

   Held og lykke med butikken – vh. Tue

   Svar

 9. Brian 13. februar 2016 at 3:59 #

  Hej Tue

  Som en mand der overvejer at starte en lille sidegesceft.. fandt jeg din side meget oplysende.. så tak for det 😉

  Jeg skal nok starte en virksomhed som i opstartsfasen blir salg af hjul til biler og måske også polering af biler.
  Dette vil som udgangspunkt i være mund til mund og måske lidt via sociale medier.

  Spørgsmål er her.
  Vil det ikke til en hver tid være mest smart at starte en ivs? på den måde kan man jo ikke hæfte for noget når nu man har børn, bil, hus og alt det man holder mest af?

  mit mål er at sælge ca 1-15 sæt fælge i måneden indtil der blir lidt penge at lege med. men du siger det er alt for tidskrævende at lege bogholder. Jeg tænker at hvis man laver det med det samme hver gang man har gennemført en ordre som jo vil være
  1: Ordremodtagelse/betaling fra kunden (1000kr ind)
  2: Faktura til kunden
  3: Bestilling af varen ved min grossist/Nok med dispocitum el fuld beløb (800kr ud)
  4: Ordrebekræftelse/faktura
  5: Ordre slut
  6: 200kr i overskud
  7: middag med grossit 50kr
  7: Husleje 300kr
  8: moms tilbage 😉 (bar for sjov)

  Nu har jeg ikke lige kontaktet dinero, men jeg forestiller mig at det er det de stiller til rådighed til deres kunder. burde man så ikke kunne trække dette fra systemet med det samme og gi til revisor?
  Her tænker jeg selvfølgelig hvis man også husker at køre div. små ting ind med det samme.

  Svar

  • Brian 13. februar 2016 at 4:02 #

   how jeg mener selvfølgelig indtil man rammer en vis mængde. yderligere tænker jeg om det ikke gir større indsigt i din egen virksomhed.

   eller har man bar automatisk det ?

   Svar

   • John Hannover 13. februar 2016 at 12:12 #

    Jo du skal bestemt da kontakte en revisor – for dels af finde ud af om du skal starte IVS eller personliv virksomhed – omkostningerne er ret forskellige faktisk – http://johnhannover.blogspot.dk/2013/04/personlig-virksomhed-is-eller-starte-i.html
    Jeg ved ikke om du er nødt til at kopiere linket eller om det bliver til at klikke på.
    Moms f-.eks. er slet ikke noget der betyder spor for resultatet – så glem moms ind og ud hvad det angår
    Jo du kan trække regnskabsprogram og revisor fra

    Overvej stærkt min E-bog om at gå SELVSTÆNDIG som omfatter både personlig virksomhed og selskaber som IVS – regler – lovkrav – skat moms og en masse mere du garanteret vil ha glæde af
    Igen skal du måske kopiere linket ind i browser
    http://jh-e-books.blogspot.dk/2015/09/selvstndig.html
    vh John H

    Svar

 10. peder 8. april 2016 at 18:12 #

  Hej,
  Spændende info. Har dog lige endnu et spørgsmål.

  Nu siger vi jeg registrerer min virksomhed og går ud at købet et måleapperat til 40,000 (ex moms – altså 50,000 inkl.)
  Så kan som registreret virksomhed trække de 10,000 fra. I moms regnskabet..
  Efter 1 år finder jeg så ud af, at min idé som selvstændig alligevel ikke var nogen god idé og vil “lukke biksen”
  Hvad med det måleapperat jeg købte – vil skat så sige, at hov, så skal du betale den moms eller hvordan
  Og generelt, hvis man nu vil lukke biksen, er det så ligetil, eller vil skat så kræve yderligere penge for de ting man evt. har købt

  Svar

  • John Hannover 12. april 2016 at 18:29 #

   Hvis du skal lukke, så skal alt du har købt sælges ud- Enten til 3. part eller til dig selv med moms og er det under et år – så med fuld moms 10.000 kr
   år 2 med 80% moms og således frem til år 6 hvor moms er 0
   Intet du har købt må blive i virksomheden – alt skal købes ud igen

   Svar

 11. Bjørn 15. juni 2016 at 15:04 #

  Hej.

  Rigtig god og informerende artikel. Her er mit spørgsmål

  Hvis nu jeg gerne vil reparere iohones, og for mig et CVR nummer, kan jeg så trække Momsen fra de reservedele jeg skal købe?

  Svar

  • John Hannover 15. juni 2016 at 15:38 #

   Forudsat du er momsregistreret i dit CVR så kan du trække moms fra reservedele købt med dansk moms (hvor moms fremgår af regningen) – For varer fra udlandet skal du bogføre importmoms og angive den -. men den skal så ikke indbetales. Til gengæld skal du lægge moms på dit salg
   Overvej min E.bog om personlig virksomhed CVR med en masse let forståeligt om stiftelse, skat moms og en masse andet http://jh-e-books.blogspot.dk/2015/09/personligvirksomhed.html God vind med det i alle fald

   Svar

 12. owo ododo 27. juni 2016 at 22:07 #

  OMG det virkelig fungerer inden for 48 timer, er jeg stadig i
  total overraskelse, at gennem Dr. OWO ODODO stave min
  kæreste var i stand til at komme tilbage til mig inden for 48
  timer, dette jeg aldrig forventet, fordi jeg aldrig har set
  noget, der får virkning fra mennesker som denne. Først når
  jeg læser nogle vidnesbyrd på internettet om Dr. OWO
  ODODO jeg vidste aldrig, han var denne stærke, men jeg er
  glad lige, at jeg kontaktede Dr. OWO ODODO. Du kan også
  kontakte Dr. OWO ODODO ved at reller skrive Dr.OWO ODODO Gennem Dr.
  OWOODODOSPELLCASTER04@GMAIL.COM

  Svar

 13. mikael christiansen 30. august 2016 at 20:28 #

  Hvad hvis er hobbyvirksomhed honorar .hvordan laver man en faktura så ?

  jeg har læst man giver sit cpr nummer , men man skal være sikker de får alle udgifter da man har flere udgifter end indtægter man skal jo først betale skat når der er overskud .´?

  Hvis korrekt som læst nogle steder at man skal bruge sit cpr nummer hvordan undgår man det bliver misbrugt da en person jeg kender brugte det men fandt først 5 år efter udad sket da jeg troede på folk er ærlig ?

  hvordan laver man sådan en faktura og hvad gør jeg hvis de register til skat uden mine udgifter eller skriver et for højt beløb ?

  Svar

  • John Hannover 30. august 2016 at 20:55 #

   som helt alm faktura på det fulde beløb med ens CPR

   Så kommer hele beløbet som indtægt i rubrik 12 og så sætter man alle sine udgifter, som man kan dokumentere alene har at gøre med indtægten, i rubrik 29 og får fradrag

   Svar

 14. owo ododo 30. august 2016 at 21:00 #

  OMG det virkelig fungerer inden for 48 timer, er jeg stadig i
  total overraskelse, at gennem Dr. OWO ODODO stave min
  kæreste var i stand til at komme tilbage til mig inden for 48
  timer, dette jeg aldrig forventet, fordi jeg aldrig har set
  noget, der får virkning fra mennesker som denne. Først når
  jeg læser nogle vidnesbyrd på internettet om Dr. OWO
  ODODO jeg vidste aldrig, han var denne stærke, men jeg er
  glad lige, at jeg kontaktede Dr. OWO ODODO. Du kan også
  kontakte Dr. OWO ODODO ved at reller skrive Dr.OWO ODODO
  Gennem Dr.
  OWOODODOSPELLCASTER04@GMAIL.COM

  Svar

 15. mikael christiansen 31. august 2016 at 18:20 #

  1000 tak svaret , show artist erhverv de ikke højeste betalte som jo de normale stripper , danser , musiker , er der jo et stort problem hvis man vil have faktura pris hver gang er det nødvendigt at bruge penge af egen lomme da en del skatte afgørelser i mit erhverv er det ikke godkendt at almindelige tøj fratækkes som udgift , da det er vigtigt få det faktura beløb hver gang må man bruge af egen lomme de penge , dog er det problematiske at reelt er priserne generelt for lave i disse brancher , så man kan få overskud og tilfredse kunder , da man hvis ikke får den faktura pris er der uorden i regnskabet .

  Det bedste er derved betale af egen lomme til det almindelige tøj derved får de faktura hver gang , det skal dog siges jeg ved så meget at tilbage før disse afgørelser var det almindeligt at disse udgifter blev fratrukket som udgift , jeg har dog ikke set som helhed at priser i branchen er steget efterfølgende disse afgørelser

  Svar

 16. Andreas M 12. november 2016 at 23:29 #

  Er det sikkert at starte sit egen virksomhed?
  Hvis det ikke løber så godt for ens virksomhed og man tjener ikke nok, kunne man så endu skrifte og lave noget andet som et normalt job?

  MVH

  Andreas M. .

  Svar

  • john 12. november 2016 at 23:48 #

   Man kan jo aldrig sige det er sikker at blive selvstændig. Man KAN tabe en masse penge hvis man er uforsigtig og uheldig.
   Du kan slet ikke være sikker på andet end dig selv og din forretning, hvis du vil være selvstændig

   Svar

 17. Casper 9. april 2017 at 21:38 #

  Kan jeg godt starte er firma, som fx. Vasker og rengøre biler.
  hvis der ikke er nogen indtægt og har en bil i halv erhverv, kan jeg så godt indbetale penge til firmaet for at betale afgiften

  Svar

 18. Caroline Nielsen 28. juli 2017 at 11:02 #

  Super guide!
  Jeg går med i iværksætter i maven og overvejer stærkt at lave en webshop (med fysiske produkter), men jeg er HELT grøn, men din artikel har givet mig blod på tanden og gjort processen mere overskuelig, så nu vil jeg prøve!

  Jeg har tænkt mig at starte i det meget små og arbejde mig opad meeeen jeg har lige lidt spørgsmål som jeg håber du/i kan svare på:
  – Hvis jeg reg. som enkeltmands virksomhed UDEN CVR skal jeg vel ikke lave momsregnskab? Jeg kan forstå at ‘bag delen’ ved dette er at jeg så heller ikke kan købe momsfrit, men hvis jeg nu vil sælge brugt udstyr køber jeg det ikke momsfrit alligevel og så kan det vel godt betale sig ikke at have CVR nummer eller har jeg misforstået noget?
  – Hvis jeg reg. MED CVR nummer skal jeg lave momsreg. Men igen.. er det brugt er der vel ikke moms på? og hvad er det så jeg skal registre?
  – Kender du/i evt. en guide til hvordan man laver momsreg.? ved du siger det er besværligt, meeeen hvis jeg starter i det små tror jeg godt processen kan bliver overskuelig alligevel. Uanset hvad har jeg tænkt mig at prøve (og måske blive klogere..)
  – ift. webshops er der så nogle der er bedre at bruge end andre? Jeg vil gerne have en side hvor jeg selv står for uploade, design og at køre den (dog uden brug af koder!), men jeg kan ikke rigtig gennemskue hvor det er bedst at købe en ‘licens’ til.

  Håber du/i kan hjælpe!
  Tak for guiden! Den er guld værd!

  Svar

 19. FRED 3. august 2017 at 20:03 #

  Jeg er en potentiel långiver, og jeg giver lån til de fattige og trængende, hvis du har brug for presserende lån, kontakt mig nu på min email-adresse cloudloancenter@gmail.com
  Mit job er at hjælpe de fattige og trængende, så kontakt mig nu

  jeg elsker dig

  Svar

 20. Jessica 7. august 2017 at 19:47 #

  Hej, jeg er Jessica, som for øjeblikket bor i Texas USA. Jeg er enke i øjeblikket med tre børn, og jeg var fast i en økonomisk situation i april 2016, og jeg havde brug for at refinansiere og betale mine regninger. Jeg forsøgte at søge lån fra forskellige lånefirmaer både privat og virksomhed, men aldrig med succes, og de fleste banker faldt min kredit. Men som Gud ville have det, blev jeg introduceret til en Guds mand, en privat lånegiver, der gav mig et lån på $ 1.000.000USD, og i dag er jeg en virksomhedsejer og mine børn trives i øjeblikket, hvis du skal kontakte et firma med Henvisning til sikring af et lån uden sikkerhedsstillelse, ingen kreditcheck, ingen co-signer med kun 2% rente og bedre tilbagebetalingsplaner og tidsplan, kontakt venligst hr. Chris Han er en mand, som Gud har sendt til at udrydde sorger fra vores ansigt, men det er jeg Glad nu og jeg besluttede at lade folk vide mere om ham, og jeg vil også have Gud til at velsigne ham mere. Du kan kontakte ham, hvis du har brug for legitimt lån via hans email: chrisdavidloanfirm05@gmail.com

  Svar

 21. Elena 10. august 2017 at 10:00 #

  Kære lånesøgere

  Har du økonomiske vanskeligheder? Vil du starte din egen virksomhed? Dette lånefirma blev etableret menneskerettighedsorganisationer rundt omkring i verden med det ene formål at hjælpe de fattige og mennesker med økonomiske vanskeligheder i livet. Hvis du ønsker at ansøge om lån, skal du kontakte os igen med nedenstående email: elenanino0007@gmail.com

  Navn:
  Det krævede lånebeløb:
  Lånetid:
  Mobilnummer:

  Tak og Gud velsigne
  TILLID
  Elena

  Svar

 22. Ann 10. august 2017 at 19:31 #

  Hej,

  Jeg hedder Ann fra Denmark, jeg er her for at anbefale dig alle, der har brug for økonomisk hjælp til at kontakte fru Nancy Austin for din låneansøgning.

  Jeg havde brug for et uopsætteligt lån på € 40.000 for at købe en ny bil og også for at betale mine regninger, jeg kontaktede fru Nancy Austin for min låneansøgning, og jeg modtager mit lån i dag.

  Kontakt venligst fru Nancy Austin via email for din ansøgning om lån, hun er en legitim långiver: nancyloanhelp@gmail.com

  Tak
  Ann

  Svar

 23. VICTORIA EMMANUEL 10. august 2017 at 22:34 #

  lån! lån!! lån!!!
  Er du på udkig efter et velrenommeret og akkrediteret privatlånsselskab, der giver lån til livstidsmulighed. Vi tilbyder alle typer lån på en meget hurtig og nem måde, personlige lån, billån, realkreditlån, studielån, virksomhedslån, investeringslån, gældskonsolidering og meget mere. Er du blevet afvist af banker og andre finansielle institutioner? Har du brug for et konsolideringslån eller et pant? Se ikke mere som om vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til en fortid. Vi udlåner midler til enkeltpersoner og virksomheder, der har brug for økonomisk bistand med en sats på 2%. Ingen socialsikringsnummer kræves og ingen kreditcheck kræves, 100% garanteret. Jeg vil bruge dette medium til at informere dig om, at vi leverer pålidelig og støttende assistance, og vi vil med glæde tilbyde dig et lån.
  Send os så en mail til: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) for at ansøge om et lån.

  Svar

 24. Mr Jeff 14. august 2017 at 16:34 #

  Har du brug for et lån til at starte en virksomhed? Har du brug for et lån til at betale dine regninger?
  Vi tilbyder i dag uddannelseslån, erhvervslån, boliglån,
  Landbrugslån, personlige lån, auto lån osv. Hvis du har brug for at udtrykke
  Din interesse for et lån, så vi kan sende flere oplysninger til dig.

  Kontakt os via e-mail jeffloanfirm3@gmail.com

  Svar

 25. Palle Dall Larsen 22. august 2017 at 16:30 #

  Hej.
  Du skriver at der er specielle moms-forhold som gør sig gældende i forbindelse med salg af digitale produkter til udlandet. Kan du oplyse hvor jeg kan finde mere information om emnet ? Vi sælger opskrifter som downloades som pdf-filer. Både til EU og lande udenfor EU.

  Svar

 26. GREG OWEN 22. august 2017 at 16:35 #

  Имате ли нужда от бърз, дългосрочен или краткосрочен заем с относително нисък лихвен процент
  Малко от 3%?

  Предлагаме бизнес заем:
  Личен заем:
  Заем за дома:
  Автоматичен заем:
  Студентски заем:
  Кредит за консолидиране на дълга: e.t.c.

  Независимо от вашия кредитен рейтинг
  Финансови услуги на нашите многобройни клиенти по целия свят.
  С нашите гъвкави пакети за кредитиране,
  Кредитите могат да бъдат обработени и прехвърлени на кредитополучателя в рамките на
  Възможно най-краткото време.
   
  Ако имате нужда от бърз заем, свържете се с нас по имейл:

  gregowenloanfirm1@gmail.com

  Осигурена надеждна гаранция от 3%.

  Svar

 27. GREG OWEN 24. august 2017 at 22:47 #

  Har du brug for et hurtigt, langt eller kortvarigt lån med en relativt lav rente
  Så lavt som 3%?

  Vi tilbyder forretningslån:
  Personligt lån:
  Boliglån:
  Auto lån:
  SU lån:
  Gældskonsolideringslån: e.t.c.

  Uanset din kredit score. Vi er garanteret ved at give ud
  Finansielle tjenesteydelser til vores mange kunder over hele verden.
  Med vores fleksible udlånspakker,
  Lånene kan behandles og overføres til låntageren indenfor
  Den korteste tid muligt.
   
  Hvis du har brug for et hurtigt lån, kontakt os via Email:

  gregowenloanfirm1@gmail.com

  3% pålideligt lån garanteret.

  Svar

 28. GREG OWEN 24. august 2017 at 22:47 #

  Har du brug for et hurtigt, langt eller kortvarigt lån med en relativt lav rente
  Så lavt som 3%?

  Vi tilbyder forretningslån:
  Personligt lån:
  Boliglån:
  Auto lån:
  SU lån:
  Gældskonsolideringslån: e.t.c.

  Uanset din kredit score. Vi er garanteret ved at give ud
  Finansielle tjenesteydelser til vores mange kunder over hele verden.
  Med vores fleksible udlånspakker,
  Lånene kan behandles og overføres til låntageren indenfor
  Den korteste tid muligt.
   
  Hvis du har brug for et hurtigt lån, kontakt os via Email:

  gregowenloanfirm1@gmail.com

  3% pålideligt lån garanteret.

  Svar

 29. килограмм 25. august 2017 at 16:38 #

  Er du forretningsmand eller kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån til at betale gæld eller købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com

  Svar

 30. Howard Mark 26. august 2017 at 13:27 #

  * FOXX Finansiel Lån Tilbud *

     Vi giver udlån med 3% rente, hvis du er interesseret i et lån, er du her ved
  Rådgive at fylde og returnere ansøgningsskemaet til denne Email (foxx.loanfinancialaid@gmail.com) alene for at vide, om du virkelig er interesseret i lån. Jeg er her for at lægge smil i alle triste ansigter.

  FULDNE NAMMER:
  ADRESSE:
  LAND:
  Beløb der behøves:
  Lånets løbetid:
  LÅNETS FORMÅL:
  KØN:
  CIVILSTAND:
  MÅNEDLIGE BETALING:
  TELEFONNUMMER:
  EMAIL:

  Ved at besvare disse detaljer til (foxx.loanfinancialaid@gmail.com)
  Vi skal gå videre til næste trin, hvilket er vilkårene og
  Plan for genbetalingsplan.

  Mr. Howard M Colleman.

  Telefon: +18475128241

  Svar

 31. Alexander Kravis 27. august 2017 at 10:53 #

  Hej,

  Ansøg nu for at få rigtige konkurrencedygtige lånetilbud !. Der er ingen forpligtelser! Rente på 3% kan du få den ønskede finansiering du har brug for. Kontakt os via e-mail:
  avantcreditfinancials@gmail.com
   
  Kun for seriøse låntagere

  Alexander Alexis
  Lånetilbud på 3%

  Svar

 32. Johnson 27. august 2017 at 13:38 #

  Velkommen til JOHNSON LOAN COMPANY Jeg har ingen anden måde at kontakte dig
  Og derfor sender jeg dig denne mail i håb om, at det bliver en
  Forretningsforhold vil føre. Samtidig undskylder jeg det
  Ulempe, at denne mail kan forårsage dig. Jeg vil gerne henlede Deres opmærksomhed
  På det faktum, at jeg kan få dig et bestemt lån fra:
  5000 dollars Op til 1.000.000 dollars Refunderes over 10 år (skal diskuteres) på 2%
  Rente per år, vores lån vil tage op til 3 arbejdsdage for alle
  anerkendt
  Kunder over hele verden.
  Du skal lave et lån, være opmærksom på de områder, hvor jeg kan hjælpe dig:
  * Finansiering
  * Fast ejendom lån
  * Investeringslån
  * Automatisk klar
  * Gældskonsolidering
  * Kreditlinje
  * Andet pant
  * Erhvervelse af kredit
  * Personlige lån
  Du sidder fast i banken, og du har ingen fordel af banker eller
  Bedre, dig
  Har et projekt og har brug for finansiering, dårlig kredit eller penge
  At betale regninger, penge at investere i erhvervslivet.
  Så hvis du har brug for et lån, tøv ikke med at kontakte mig
  For at lære mere om mine vilkår. Kontakt direkte med
  Send os en mail til johnsonwilliamsloanfirm788@gmail.com

  Svar

 33. demetrios daniel 2. september 2017 at 4:13 #

  For dem der har brug for pålidelig og sikker finansiering, tilbyder vi et nødlån med en moderat rente på 3% Kontakt os via email: gkfinance01@gmail.com

  Vi tilbyder:

  * Personlige lån
  * Gældskonsolideringslån
  * Venture Capital
  * Kommercielle lån
  * Studielån
  * Realkreditlån eller lån til enhver grund.

  Kontakt os via email: (gkfinance01@gmail.com)

  Svar

 34. pc computer cleaner resource 618 3. september 2017 at 15:28 #

  thanks for the posts,it’right! get free now

  Svar

 35. Howard Mark 4. september 2017 at 6:48 #

  * FOXX Finansiel Lån Tilbud *

     Vi giver lån til 3% rente, hvis du er interesseret i et lån, er du her ved
  rådgive at fylde og returnere ansøgningsskemaet til denne Email (foxx.loanfinancialaid@gmail.com) alene for at vide, om du virkelig er interesseret i lån. Jeg er her for at lægge smil i alle triste ansigter.

  FULDNE NAMMER:
  ADRESSE:
  LAND:
  BELØB BEHOVET:
  Lånets løbetid:
  LÅNETS FORMÅL:
  KØN:
  CIVILSTAND:
  MÅNEDLIGE BETALING:
  TELEFONNUMMER:
  EMAIL:

  Ved at besvare disse detaljer til (foxx.loanfinancialaid@gmail.com)
  vi skal gå videre til næste trin, hvilket er vilkårene og
  plan for genbetalingsplan.

  Mr. Howard M Colleman.

  Telefon: +18475128241

  Svar

 36. demetrios daniel 4. september 2017 at 7:22 #

  For dem der har brug for pålidelig og sikker finansiering, tilbyder vi et nødlån med en moderat rente på 3% Kontakt os via email: gkfinance01@gmail.com

  Vi tilbyder:

  * Personlige lån
  * Gældskonsolideringslån
  * Venture Capital
  * Kommercielle lån
  * Studielån
  * Realkreditlån eller lån til enhver grund.

  Kontakt os via email: (gkfinance01@gmail.com

  Svar

 37. demetrios daniel 4. september 2017 at 8:44 #

  For dem der har brug for pålidelig og sikker finansiering, tilbyder vi et nødlån med en moderat rente på 3% Kontakt os via email: gkfinance01@gmail.com

  Vi tilbyder:

  * Personlige lån

  * Gældskonsolideringslån

  * Venture Capital

  * Kommercielle lån

  * Studielån

  * Realkreditlån eller lån til enhver grund.

  Kontakt os via email: (gkfinance01@gmail.com)

  Svar

 38. demetrios daniel 5. september 2017 at 2:13 #

  Du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån for at rydde din gæld? Skal du øge din økonomi? Du er en forretningsmand, der ønsker at udvide sit firma. Du anmodes herom om at kontakte den virkelige helt, tillid og effektive udlånsvirksomhed kredit lån. Jeg lærte både individer og regeringen for vores høje effektivitet.

  Tjenesterne omfatter:
  * Personlige lån (sikkert og usikret)
  * Business Loans (Secure and Unsecured)
  * Forbedring
  * Opfinder Lån
  * Auto lån

  etc. ..

  Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, gennem (gkfinance01@gmail.com)

  Med venlig hilsen
  Demetrios Daniel
  gkfinance01@gmail.com

  3% lånetilbud

  Svar

 39. Mr Lucas Wesley 14. september 2017 at 15:49 #

  Hej

  Vi udsteder i øjeblikket lån til interesserede personer og virksomheder.
  Er du blevet nægtet lån fra banker på grund af dårlig kredit score eller dig
  har forsøgt og ikke lykkedes, eller du skal starte en virksomhed, men
  økonomisk ned, ansøge om et lån nu på 3% gælder alt ansøgning skal være
  videresendes til lucaswesleyloans453@gmail.com for mere infromation.

  Svar

 40. Mr Josh Hawley 16. september 2017 at 11:48 #

  Hej,
  Jeg er Mr. Josh Hawley, en personlig lånegiver, der yder lån til levende individer til enkeltpersoner, institutioner, organisationer osv. Lige ved 2% rentesats uden nogen sikkerhedsstillelse …. Har du brug for et øjeblikkeligt lån til at betale din gæld eller har du brug for et lån til at forbedre din virksomhed? Du er blevet afvist af banker og andre finansielle institutioner? Har du brug for et konsolideringslån eller et pant? Alle dine bekymringer er forbi, fordi vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til en fortid.
  Kontakt os via email på (Joshhawleyloanfirm@gmail.com) for flere detaljer ..

  Hilsen!

  Svar

 41. demetrios daniel 16. september 2017 at 11:49 #

  Du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån for at rydde din gæld? Skal du øge din økonomi? Du er en forretningsmand, der ønsker at udvide sit firma. Du anmodes herom om at kontakte den virkelige helt, tillid og effektive udlånsvirksomhed kredit lån. Jeg lærte både individer og regeringen for vores høje effektivitet.

  Tjenesterne omfatter:
  * Personlige lån (sikkert og usikret)
  * Business lån (Secure and Unsecured)
  * Forbedring
  * Opfinder Lån
  * Auto lån

  etc. ..

  Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, gennem (gkfinance01@gmail.com)

  Med venlig hilsen
  Demetrios Daniel
  gkfinance01@gmail.com

  3% lånetilbud

  Svar

 42. raymond million 25. september 2017 at 10:57 #

  RAYMOND MILLION | Hej, Er du på udkig efter en legitim og betroet finans / långiver? Har du brug for et lån? Har du brug for akut økonomisk hjælp? Har du brug for et presserende lån til at tilbagebetale din gæld eller har du brug for et kapitallån til at forbedre din virksomhed? Vi tilbyder alle former for lån til en 2% rente til enkeltpersoner og virksomheder på klare og forståelige vilkår. Vi leverer lån af ethvert beløb til enhver destination, så kontakt os i dag for at få et øjeblikkeligt lån i dag. Send os en mail til: (raymondmillionloanfirm@gmail.com)

  Svar

 43. clark 28. september 2017 at 18:13 #

  Jeg er Mr. Mark Joe of Corp, vi er et legitimt, registreret og garanteret lånselskab, og vi giver ud 3% lån tilbud til enkeltpersoner, virksomheder, offentlige virksomheder og erhvervsorganisationer og mennesker af alle slags. Frihedslån er løsningen på alle dine økonomiske problemer. kontakt os nu via email adresse: mjoe0123@gmail.com

  3% lånetilbud gælder nu

  Svar

 44. 3% lånetilbud gælder nu 7. oktober 2017 at 23:56 #

  Er du forretningsmand eller kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån til at betale gæld eller købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com

  Svar

 45. clark 7. oktober 2017 at 23:57 #

  Er du forretningsmand eller kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån til at betale gæld eller købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com

  3% lånetilbud gælder nu

  Svar

 46. robert parker 9. oktober 2017 at 11:30 #

  Hej, Er du på udkig efter et erhvervslån, personlige lån, boliglån, billån, studielån, lån til gældskonsolidering, usikrede lån, venturekapital mv. Eller blev du nægtet et lån fra en bank eller en finansiel institution. Du er på det rigtige sted for dine låneopløsninger! Jeg er en privat långiver, jeg giver udlån til virksomheder og enkeltpersoner til en lav og overkommelig rente på 3% rente. For mere information kontakt os venligst via e-mail på: robertparkerloanfirm@gmail.com

  Svar

 47. Andy James 10. oktober 2017 at 7:45 #

  Har du brug for et lån eller kortsigtede penge med en relativt lav rente så lav som 2%? Vi tilbyder forretningslån, personlige lån, boliglån, auto lån, gældskonsolidering lån e.t.c. uanset din kredit score. Vi er garanteret i at udlevere finansielle tjenesteydelser til vores mange kunder over hele verden. Med vores fleksible udlånspakker kan lån behandles og overføres til låntageren inden for 8 timer. kontakt os via: andyjameslending@outlook.com

  Svar

 48. demetrios daniel 10. oktober 2017 at 11:05 #

  Har du brug for økonomisk bistand af nogen art? Personlige lån? Erhvervslån? Realkreditlån? Virksomhedslån?
  Landbrugs- og projektfinansiering? Vi giver ud lån til 3% rentesats! Kontakt: gkfinance01@gmail.com

  Lånetilbud

  Svar

 49. DANIEL JOHN 14. oktober 2017 at 12:54 #

  Hej
  Jeg er Mr. DANIEL JOHN Service Lender, vi er et legitimt, registreret og garanteret lånselskab, og vi giver lån til enkeltpersoner, virksomheder, offentlige virksomheder, kirker og erhvervsorganisationer og mennesker af alle slags. Har du brug for et lån til ethvert formål? Er du i et økonomisk problem? Har du brug for økonomisk løsning? DANIEL JOHN LOAN COMPANY er løsningen på alle dine økonomiske problemer, vores lån er nemme og hurtige. Kontakt os i dag for det lån, du ønsker, vi kan arrangere ethvert lån, der passer til dit budget med kun 2% rentesats. Hvis du er interesseret, kontakt os via email: (danieljohnloancompany@gmail.com)

  Svar

 50. Elena 16. oktober 2017 at 4:50 #

  Er du i økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån? elenanino0007@gmail.com

  Svar

 51. asson 16. oktober 2017 at 17:10 #

  Lån i haster mellem individer i 72 timer
  Hej alle
  Jeg er en kristen kvinde, og jeg er iført har kendskab til hele verden, at jeg yder lån person mellem særdeleshed. hvis du har brug for finansiering til dit hjem, din virksomhed, for bilkøb, til oprettelse af din egen virksomhed, til dine personlige behov, jeg tilskud personlige skattefradrag, der spænder fra 5.000 og op til 85.000.000 Euro, med en pålydende rente, uanset mængden. Angiv venligst i din låneansøgninger det nøjagtige beløb, som du ønsker, og længden ved at kontakte mig via min personlige Email: elisaberthasson@gmail.com
  Gud velsigne dig,

  Svar

 52. laurette 16. oktober 2017 at 17:12 #

  Hej min bror og søster
  Jeg meddele, at du denne gode nyhed er virkelig en realitet
  Jeg er shopping mest fra dem, der siger, långivere er alle svindlere, fordi jeg var på jagt efter et lån, der allerede er 2 år, og jeg fik flået af genrer. Mig, at jeg besøgte en hjemmeside for meddelelse af lån mellem især alvorligt i verden, og jeg mødte en fantastisk kvinde, ved navn Ms. Elisabert HASSON, at hjælpe en person i at foretage lån. det er hende, der gav mig et lån på 850.000 euro, som jeg har til at tilbagebetale i 10 år med en meget lav rente på hans del enten 2% på min varighed af lån, og der den næste morgen, fik jeg pengene uden protokol. Har brug for personlig kredit, at din bank nægter at give dig lånet, du taler til den, og du strammer tilfreds, men opmærksom på, at du ikke kan lide at tilbagebetale lån. Her er hans e-mail adresse: elisaberthasson@gmail.com
  Gud Velsigne dig i forvejen.

  Svar

 53. elisaberth 16. oktober 2017 at 17:16 #

  Lån i haster mellem individer i 72 timer
  Hej alle
  Jeg er en kristen kvinde, og jeg er iført har kendskab til hele verden, at jeg yder lån person mellem særdeleshed. hvis du har brug for finansiering til dit hjem, din virksomhed, for bilkøb, til oprettelse af din egen virksomhed, til dine personlige behov, jeg tilskud personlige skattefradrag, der spænder fra 5.000 og op til 85.000.000 Euro, med en pålydende rente, uanset mængden. Angiv venligst i din låneansøgninger det nøjagtige beløb, som du ønsker, og længden ved at kontakte mig via min personlige Email: elisaberthasson@gmail.com
  Gud velsigne dig,

  Svar

 54. frank kent 20. oktober 2017 at 4:41 #

  Hej,

  Hvad er dine økonomiske behov?
  Vi giver lån til et lavt beløb på $ 2.000,00 til et maksimum på $ 100.000.000.00. Vedvarende komfort, fra 1-30 år til en meget lav rente på 2%.

  Du har brug for et forretningslån?
  Du har brug for et personligt lån?
  Vil du købe en bil?
  Vil du refinansiere?
  Du har brug for et pant?

  Du har brug for en enorm kapital til at starte din virksomhed eller ekspansion? Har du mistet håbet, og du tror, at der ikke er nogen vej ud, og de økonomiske byrder forbliver?
  Tøv ikke med at kontakte os for mulig forretningssamarbejde.

  Kontakt os venligst via email: worldwidefinance@outlook.com
  Med venlig hilsen
  Hr. Frank Kent

  Svar

 55. mara 20. oktober 2017 at 12:18 #

  Jeg er her for at dele min erfaring med jer alle sammen om, hvordan jeg kom tilbage til min mand, vi blev gift i mere end 9 år og har fået to børn. ting gik godt med os, og vi er altid glade. indtil en dag begyndte min mand at opføre sig på en måde, jeg ikke kunne forstå, jeg var meget forvirret af den måde han behandler mig og børnene på. Senere samme måned kom han ikke hjem igen, og han ringede til mig, at han vil have skilsmisse, jeg spurgte ham, hvad har jeg gjort forkert for at fortjene dette fra ham, alt han sagde, han vil have en skilsmisse, at han hader mig og ikke vil at se mig igen i sit liv, var jeg sur og også frustreret ved ikke hvad jeg skulle gøre, jeg var syg i mere end 2 uger på grund af skilsmissen. jeg elsker ham så meget, at han var alt for mig uden ham mit liv er ufuldstændigt. jeg fortalte min søster om min nuværende tilstand og hun fortalte mig om dr. Goko kærlighedslægen, jeg kontaktede ham for min mands tilbagevenden til mig, han fortalte mig, at min mand er blevet taget af en anden kvinde, at damen kaster en stave på ham, det er derfor han hader mig og vil også have os til at skille sig fra. Derefter gav han mig også sikkerhed for, at min mand i de næste 48 timer vil vende tilbage til mig og børnene, efter at han er færdig med at udlede stavningen i de næste 48 timer, ringede min mand mig undskyld mig på telefon og sagde, at han stadig elsker mig så meget, at han ikke ved hvad der kom over ham. Men i dag er min mand og hele min familie nu lykkelige igen. tak dr goko for hvad du gjorde Jeg ville ikke have været noget i dag, hvis ikke for din hjælp. kontakt ham dr.gokosspiritualcaster@gmail.com

  Svar

 56. Gonzalez Andres 22. oktober 2017 at 4:37 #

  Hej,
  Er du forretningsmand eller kvinde? Hvis i nogen økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Du har brug for kredit til at betale gælden? Hvis du har en lav kredit score og bank / andre lokale finansielle institutioner oplever problemer med at få lån fra? Personligt lån, forretningsudvidelse, iværksætteri og træning, gældskonsolidering, hårde penge lån. Nå, du har brug for et lån eller finansiering af en eller anden grund. Vi yder lån med lav rente på 2%, kontakt os venligst med en konstant ledsager af kredit via denne Email; (GONZALEZANDRESLOAN@GMAIL.COM)

  Svar

 57. BRANDOMIC CASH SERVICES 25. oktober 2017 at 14:00 #

  Hej,
  BRANDOMIC CASH SERVICES henvender sig til alle, der har brug for hjælp, der låner fra € 5000 til € 8000.000 til alle, der kan betale med en rente på 3% om året og en periode på mellem 3 og 50 år afhængigt af det ønskede beløb. Jeg gør det på følgende områder:
  * Finansielt lån
  * Fast ejendom lån
  * Investeringslån
  * Auto Lån
  * Gældskonsolidering
  * Kreditgenkøb
  * Personlige lån
  * Du er logget ind Hvis du virkelig har brug for det, skriv venligst mig for mere information Kontakt mig venligst via email: brandomic.cash@gmail.com

  Svar

  • Ocean Finance and Mortgages Limited 2. november 2017 at 21:35 #

   Mit navn er Miss Anna Wialliams, en borger i USA. Jeg har været scammed af 3 forskellige internetspecifikke långivere, de lover alle at give mig et lån, efter at jeg har betalt flere gebyrer, der ikke giver noget og udgjorde intet positivt resultat. jeg tabte mine hårde tjene penge. En dag da jeg surfer på internettet med tårer i mine øjne, kom jeg over et vidnesbyrd om en mand, der også blev scammed og til sidst blev knyttet til et legit lån firma kaldet Ocean Finance and Mortgages Limited (oceanfinance459@gmail.com) hvor han endelig fik sit lån, så jeg besluttede at kontakte det samme lånevirksomhed og derefter fortalte dem min historie om, hvordan jeg blev scammed af 3 forskellige långivere, der kun gjorde mig mere smerte. Jeg forklarer for virksomheden via post, og alle de fortalte mig, var at græde ikke mere, fordi jeg vil få mit lån i deres firma, og jeg har også gjort det rigtige valg at kontakte dem. Jeg udfyldte ansøgningsskemaet og fortsatte med alt, hvad der blev anmodet om fra mig, og jeg fik et lånebeløb på $ 10.000 Dollars af denne store virksomhed (Ocean Finance and Mortgages Limited), som blev administreret af Mr Precious Gold, og her er jeg glad for at Ocean Finance og Mortgages Limited har givet mig et lån, så jeg lavede et løfte til mig selv, at jeg vil holde vidne på internettet om, hvordan jeg fik mit lån. for dem derude, hvis du har brug for et lån, så hurtigt og hurtigt, kontakt Ocean Finance and Mortgages Limited nu for dit lån via email: oceanfinance459@gmail.com

   Svar

   • REMY CREDIT 8. november 2017 at 1:23 #

    XMAS LÅN ER HER NU I LAVT RATE 1% adresse: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

    har du brug for et presserende lån til at starte en virksomhed før jul, har du brug for et xmas lån? vi giver til både virksomhed og individuel, så hvis du har brug for et presserende lån nu inden for 12 timer kan vi give dig et lån uden forsinkelse okay
    Xmas lån er tilgængelig nu lav rente på 1%: kontakt os direkte på følgende adresse: [REMY.CREDIT111@gmail.com]
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Svar

 58. Manny 10. november 2017 at 14:34 #

  Jeg vågner hver morgen og beder til min Gud for at styrke Dr.EHIS for hans gode gerninger, som han laver rundt om i verden. Jeg mistede min elsker nogle måneder tilbage, men takket være Dr.EHIS for at hjælpe mig med at få hende tilbage inden for 12 timer. Kontakt Dr.EHIS på thebrotherhoodtemple@gmail.com

  Svar

 59. Henry 13. november 2017 at 4:40 #

  Jeg giver dette vidnesbyrd, fordi jeg oplevede et mirakel. Jeg fik et lån på 2.000.000 euro inden for 24 timer. Jeg har stadig lyst til at drømme. For alle, der har brug for et lån, er EMPIRE STATE LOANS det bedste sted at få dit lån uden stress. Dette private lån firma yder lån til 3% rente med fremragende service. Jeg er en glad mand i dag, og mit hjerte er fuld af glæde. Interesserede personer kan kontakte virksomheden via empirestateloans@yahoo.com

  Svar

 60. Sussie Pedersen 18. november 2017 at 20:01 #

  Behøver bogholderen at have total adgang til min (firmaets) bankkonto ?
  Er det ikke nok at bogholderen får kontoudtoget fra banken ?

  Svar

Skriv et svar

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og lær at lave din egen
passive indkomstkilde